It's Friday I'm In Love

Guncrazy

New member
זה לא פייר שאני לא מופיעה

תמיד היה ניתן לסמוך על זה שיש 4 אנשים בפורום לכן תמיד אני אהיה אחת מחמשת החופרים. עכשיו פתאום שיש עוד שני אנשים אני בחיים לא אחזור לרשימה
אנשים חדשים תפסיקו לחפור! אתם גורמים לי להיראות רע! שיר חרישה בקאנטרי- בסט סונג אבררררר שיר חרישה לא קאנטרי- הבסט סונג אבר הוא לא באמת קאנטרי אלבום ישן שעשה קאמבק- לורטה לין. דילן ואני החלטנו לעשות השמעה. אני נרדמתי באמצע. דילן יש לך ממצאים? אלבום חדש שגילתם- לורטה? היא גם זקנה וגם חדשה לנו. אני מניחה שזה עובד כמו קייטי והשיר הכי טוב אבר ציטוט השבוע שלכם- היו מלא קטעים מצחיקים עם דילן אבל אין לי היסטוריה אז תאלצו להאמין לי קנית השבוע- אייפד 2 אם כי הוא עדין בקופסה שלו. רק מראה לכם כמה אני מתרגשת ממנו... ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אנטומיה של זבוב. מרתק. בחיי. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- דילן אמרה לי לראות את קת'רין מייפר חותכת אנשים מתים למחייתה. ראיתי רבע שעה. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- היה נעים במזגן. משהו טוב שאכלתם השבוע- רגלי צפרדעים מפולפלות. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- הספקתי לדבר עם דילן. זה בטח היה ההיילייט של השבוע שלה. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- דילן מנסה לדלות מה מידת החזיה שלי בעזרת פירות. כשנגמרו לה פירות ההדר היא הרימה ידיים. אני לא חברת פרדס
איש השבוע שלכם בפורום- אמממ תנו לי לחשוב... איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- יש אנשים מחוץ לפורום? מסר לאומה- אשכולית זה המשמש החדש. תמונת השבוע שלכם- מתי תבינו שאני בחיים לא אטרח לעבור לתגובה מלאה באתר הזה. נבר. המלצת השבוע- אל תלמדו פסיכולוגיה. זה לא שווה את זה. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo99.gif

האמת יצא לי לשמוע את כל האלבום של לורטה והוא לא היה שונה ממה ששמענו ביחד. רוב השירים נשמעים אותו הדבר.

למעלה