It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(504) LeAnnDylan (255) And It Feels Like (141) blah blah story (137) my world 88 (119) the whole shebang עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול ו-The Voice (מפתיע) טלוויזיה (מכורים) פופ (אורית
) עקרות בית נואשות (טלוויזיה) אנדרגראונד ופסיכדליה (וטפ?!) אירוויזיון
סאונד והפקה
מוזיקה שחורה
מצעדים וביקורת מוזיקה אדם למברט
ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

dolytush

New member
עונה מהר

בכל זאת, מתכונת בראשון. פסיכדליה
שיר חרישה בקאנטרי- אוו אני גאה להגיד שיש מלא: או לה לה של סטיל מגנוליה אתה משקר של הבנד פרי את\ה הולך\כת לנשק אותי או מה? של ת'ומפסון סקוור שאניה: למעלה אתה עדיין האחד לנצח ולתמיד מותק אני בבית
כל גבר שלי!!!!!!
שיר חרישה לא קאנטרי- למי היה זמן אלבום ישן שעשה קאמבק- הסיבה למה- לבט אלבום חדש שגילתם- השבוע אין מצב, אני עדיין עם של שבוע שעבר. ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע- שמלה
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- ספר תנ"ך כפרעליו סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- השבוע לא היה ממש משהו בגלל עומס בגרויות, אבל הפרק הראשון של העונה השלישית של צווארון לבן היה מושלם!!!!!!!!!!!! וכמובן פרק אחרון לבינתיים של דוקטור הו
אמג עד ספטמבר אני אמות. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חום כלבים
משהו טוב שאכלתם השבוע- מרשמלו חמוץ, המצאת המילניום הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא.. יש מלא ללמוד
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אני לא זוכרת
כשאזכור אוסיף. איש השבוע שלכם בפורום- כולן איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- כולן מסר לאומה- בבקשה תוסיפו מלא אמנים חדשים. תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- צווארון לבן עונה 3 ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 היה שבוע ממש מוצלח יחסית אז 8

LeAnnDylan

Well-known member
במה מתכונת?

הוו שמעת לב"ט;; כפרות איזה שירים שם אהבת? בבקשה תגידי שאט אפ טריין
אגב עוד מישהו שם לב שיש להם איזה פאטיש לשירי רכבות
ובקשר לצווארון לבן. לא ראיתי עדין את עונה 3. אבל אני זוכרת שאז כשאמרתי לך שהתלהבתי מהסדרה ראיתי רק 4 פרקים וזה היה ממש מזמן. הורדתי את הכל אבל לא ישבתי לצפות ולא היה לי כוח. ואז כשהייתי בחג אצל הדודים היה מרתון של העונה הראשונה אז התחלתי לראות מפרק 5 ואחרי שלושה פרקים הפסקתי כי היו דברים אחרים שצריך לעשות אבל זה מזה השאיר אותי עם טעם לעוד אז כשהגעתי הביתה סיימתי ישר את העונה הראשונה והתחלתי את השניה. קצת מאכזבת שהרגו את קייט (למרות שלא נראה לי שהיא מתה בכלל
) כי היא פאקינג כוסית
וגם אלכס שווה (גאד מי היה מאמין שאי פעם אומר אלכס ושווה ובאותה נשימה
) אבל טיפני שלי
מעלפת!!! וניל אמג
מזה?!?! אין דברים כאלה
הוא כזה פאקינג הורססססססס$%$#@^%$^@$%&^$

dolytush

New member
אמנות

ניל מהמם!!!!!
כפרעליו באמת! תמשיכי לראות, אני לא אומרת כלום
אגב אלכס לטעמי לא משהו. והאמת שזה אלבום שעשה קאמבק, סתם פתאום התחשק לשמוע את ריינ אונ א טינ רופ ואת דה ריזן וואי שאני נורא אוהבת אותם. אם לעשות לך עכשיו רשימה אז האהובים עליי משם: ( ואשכרה פטיש לרכבות|חי|) דה ריזנ וואי, שאט אפ טריינ, ליטל ווייט צ'ורצ', אול דה וויי דאון, ריינ או א טינ רופ ולייפ רולס אונ. זה אלבום מאוד מאוד מוצלח.

LeAnnDylan

Well-known member
מה? אלכס מהממת!

היא כזאת סקסית ויש לה כזה מבט ביץ' הורס
גם זאתי המעצבנת שכל הזמן מנסה לתפוס את ניל שווה. איך קוראים לה?
שרה אליס? יכוליות? אוי גם ג'ונס הורס רק שלפעמים עושים אותו כזה טמבל שזה מבאס. אבל הכי כיף בסדרה זה היחסים בין פיטר לאליזבת'. הם הזוג הכי שווה אבר! אני אוהבת שעושים אותם מגניבים כאלה ולא מהזוגות המעצבנים האלה שתמיד רבים. נראה לי אם כל הנשים העולם היו מגניבות כמוה גברים היו מתחתנים מגיל 12
ריין און אה טין רוף כל פעם בא לי עליו ואז אחרי שמיעה אחת כבר לא בא לי >< בהתחלה הכי אהבתי את אול דה וויי דאון ודה ריזן וואי. עכשיו אני הכי אוהבת את שאט אפ טריין וראנאווי טריין. שירי רכבות שליטה

dolytush

New member
לראנאווי טריין פחות התחברתי

וואי לגמרי אליזבת'
היא מהממת! הרבה יותר מבצעירותה

LeAnnDylan

Well-known member
עונה

שיר חרישה בקאנטרי- Some Days - LeAnn Rimes Give - LeAnn Rimes תקשיבו הכניסה של שני השירים האלה לטופ 25 שירים הכי מושמעים שלי בתוך יום זה משהו מדהים
וזה לא שסתם השארתי את הנגן פתוח על ריפיט כל הלילה. באמת הקשבתי להם בריפיט מטורף!
ועכשיו לשירים שביחס לשנים שלמעלה לא עברו כל כך חרישה אבל השירים של ליאן עברו חרישה רק אתמול ולא כל השבוע: What Made You Say that - Shania Twain Today Is Your Day - Shania Twain Shut Up Train - Little Big Town Look It Up - Ashton Shepherd Texas Plates - Kellie Coffey שיר חרישה לא קאנטרי- That's What The Night I For - KJ Testin Time Is Running Out - Jes Hudak אלבום ישן שעשה קאמבק- Shania Twain - The Woman In Me אלבום חדש שגילתם- Kellie Coffey - Walk On ציטוט השבוע שלכם- היו איזה כמה משעשעים עם אורית אבל לא נעים לי לחשוף את ילדותה העשוקה בעיירה נידחת בה ההורים שולחים את הילדים שלהם לכיתה א' עם דבק ומספרים בלבד. קנית השבוע- קניתי את האלבום של סיג'יי ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- כשחיכיתי איזה שעה מחוץ לחדר של הרופא שיניים קראתי כמה עמודים של צ'לסי. אני כבר ממש לקראת הסוף! ווהוו! סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- צווארון לבן ופלטינום היט. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם משהו טוב שאכלתם השבוע- לא אכלתי כלום. הרופא שיניים המזדיין הזה הרג לי את הפה ואני לא יכולה לאכול כלום
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אני מקשיבה ל- If You're Not In It For Love של שאניה ולא מבינה למה זה איטי כל כך כי במחשב כשהקשבתי לזה זה היה מקפיץ כזה וכיפי ועושה חשק לרקוד ולזייף בקולי קולות ואז כששמעתי באוטובוס באייפוד את זה, זה היה משעמם במקצת. אני שולחת לאורית הודעה אם יש שתי גרסאות לשיר והיא בתגובה אומרת לי לנקות את האוזניים
בסוף מסתבר שהתבלבלתי בשיר בכלל ובמחשב שמעתי את You Win My Love ברגע שעליתי על כמה שאני טיפשה זה היה משעשע. עכשיו אולי זה לא נשמע כל כך משעשע אבל הייתי כמו האנשים האלה שאורית תיארה כ"ווירדואים שצוחקים לעצמם באוטובוס"
הו והיה את הקטע בגן שחיברתי את האייפוד לרמקולים ושמתי את Man I Feel Like A Woman ובדיוק החלפתי בגדים לאיזה ילד ושאניה שרה oh oh oh go totally crazy forget I'm a lady אז הילד שר כזה ברקע או או או. ואיזה שניים מאחוריי יושבים על השטיח ומנענעים את הראש רק לצד אחד. כאילו מורידים אותו לכיוון כתף אחת ומעלים. זה היה כזה קורע ואמרתי שאני חייבת לצלם ולהראות לכם. הם כאלה חבורת חננים! לא הפסקתי לצחוק שעה אבל איך שהם ראו את המצלמה הם קיבלו פחד במה והפסיקו
פרחחים! פעם הבאה אני אשים מצלמה נסתרת
איש השבוע שלכם בפורום- אורית למרות שהיא גודעת לי איברים כל יומיים
ודרורית כי כשהצצתי בטעות בפרופיל הישן שלה נתקלתי בהודעה שהשארתי לה על הוול שם :| ובואו נאמר שיכוליות שהייתי ממש שיכורה שכתבתי אותה ואני שמחה על זה שהיא לא זוכרת את הסיסמה שלה. ככה החומרים המפלילים לא יצופו שוב
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ליאן ריימס ! D: מסר לאומה- ליאני
תמונת השבוע שלכם- ליאני
המלצת השבוע- ליאני
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 למרות שכל החיים כואבים לי והגרמניה הזו מעלה לי את העצבים אני אתן לשבוע 10 רק בגלל ליאני
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

blah blah story

New member
עיירה נידחת? עאלק!

הייתי מגיעה לבית ספר רק עם דבק ומספריים גם אם הייתי לומדת בת"א
כי זאת פשוט אני
וידעתי
ידעתי שאת מאלו שצוחקים לעצמם באוטובוס!!! יאללה... תסיימי כבר את הספר של צ'לסי כי אני סיימתי את הספר של שאניה ואני צריכה משהו חדש לקרוא.

dolytush

New member
חחח

אני מהווירדואים שצוחקים לעצמם באוטובוס... הרגת אותי שהתבלבלת. כפרעלייך

LeAnnDylan

Well-known member
האמת שבדר"כ אני לא ../images/Emo7.gif

לפעמים מתפלק לי איזה רבע חיוך אבל בקושי ניתן לשים לב אבל אף פעם לא מצאתי את עצמי ממש מחייכת לעצמי עם שיניים וזה. אני לא ווירדו

למעלה