It's Friday I'm In Love

dolytush

New member
חחח סבבה...

האמת שאם מישהו תופס אותי צוחקת או מחייכת לעצמי זה מצחיק אותי עוד יותר.

blah blah story

New member
נא הקלד נושא לתגובה - ואם אין לי?!

שיר חרישה בקאנטרי- shania twain - nah! + today is your day שיר חרישה לא קאנטרי- ואללה...לא זוכרת. אלבום ישן שעשה קאמבק- אין אלבום חדש שגילתם- The Band Perry ציטוט השבוע שלכם- קנית השבוע- לא קניתי כלום השבוע - אבל הוצאתי הרבה כסף על אירועים משפחתיים
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- סיימתי את הספר של שאניה
היה מדהים סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- so you think you can dance מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חםםםםםםם משהו טוב שאכלתם השבוע- לא היה משהו מרגש... אפילו כל האלכוהול ששתיתי היום לא היה משהו הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- נופ
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- האמת שהשבוע הצקתי הרבה לדילן...היה מצחיק! בעיקר כשהיא מאשימה אותי שאני סוטה וזה בכלל זאת היא ששומעת דברים שאני לא אמרתי
איש השבוע שלכם בפורום- כ-ו-ל-ם ודילן איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- ורד - אחיינית שלי שהיום החליטה שם היא רטובה (מהבריכה) גם אני צריכה להיות למרות שלא נכנסתי לבריכה מסר לאומה- אני חולה על האחיינים שלי! תמונת השבוע שלכם- אין המלצת השבוע- אמממ... ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 10 הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Guncrazy

New member
כמעט../images/Emo3.gif

זה מתחילת 97 מה שאומר שהיא בת 14. וחצי אם מתעקשים על דקויות

LeAnnDylan

Well-known member
וואי סתמו שתיכן!

למי אכפת בת כמה היא. היא נראית בת 40 גם ככה

LeAnnDylan

Well-known member
גלחעיכעכ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

מהממת שלי

Guncrazy

New member
אניי עדין מוחה על זה שאני לא מופיעה פה

איך זה שדרורית איבדה את הסיסמה שלה ועדין מופיעה גבוה יותר ממני

LeAnnDylan

Well-known member
לא נורא עוד שבוע היא תודח מהרשימה;;

אבל את צריכה להתחיל לכתוב יותר כדי שהניק החדש שלה לא יעקוף אותך|הא|

למעלה