It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo79.gif It's Friday I'm In Love ../images/Emo79.gif

טופ 5 חפרתם
(176) LeAnnDylan (69) And It Feels Like (57) the whole shebang (57) Guncrazy (43) blah blah story עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) עדין לא התעדכן עקרות בית נואשות (טלוויזיה) אמריקן איידול ו-The Voice טייק דאת טלוויזיה גלי - glee תרבות ומוזיקה ברזילאית אול טיים לואו- All Time Low חדשות ועדכוני מוזיקה מדע בדיוני ופנטזיה פופ ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

יטס פריידי פריידי

שיר חרישה בקאנטרי- somewhere love remains- lady antebellum heart is the heart of the world- lady antebellum amen- eden's age שיר חרישה לא קאנטרי- פפ
אלבום ישן שעשה קאמבק- לא בדיוקאלבום, אבל יו וונט פיינד דיס של קרי מצא את דרכו בחזרה לאמפי אחרי המון שנים. אלבום חדש שגילתם- החדש של ליידי איי אופ קורס ציטוט השבוע שלכם- "!I will bend the heavens to save my race, while you philosophize." קנית השבוע- קניתי ספר של הארי פוטר
מסתבר שזה הספר היחיד שיש לי עצבים לקרוא אותו באנגלית. תתפלאו, הרמה היא מאוד מאוד גבוהה למרות שזה ספר ילדים. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- השבוע הפרקים שאני בדרך כלל רואה בכלל לא היו מעניינים, צווארון לבן משום מה לא משחררים בינתיים פרקים לא הספקתי לראות דבר. אה אבל ראיתי LIFE! אוי סדרה תותחית. לא מאמינה שהיא מסתיימת אחרי שתי עונות. קטע שהצחיק אתכם השבוע- אין קטע ספציפי אבל בפסיכומטרי ממש מצחיק. אני ואח שלי התאום לומדים ביחד. נתנו כבר כינויים לכל אחד בכיתה ככה שאפשר לדבר עליהם חופשי והם לא באמת יודעים. אה! יש שם מעליות פנימיות בתוך הבניין (זה בניין מאוד מרשים וטכנולוגי) שהן ממש מהירות
אני אמרתי לאחי שאין מצב שאני עולה עליהם (לא צריך גם, הכניסה היא בקומה שלנו), אולי רק בשיעור האחרון. אתמול עלינו
17 קומות בWOOT, זה היה מטורף
חחח, וגם לא כזה נורא מסתבר. הנוף מדהים. איש השבוע שלכם בפורום- כולן! איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- המדריכה מסר לאומה- אין באמת מה לאכול בקיץ נכון? תמונת השבוע שלכם-
, למרות שיחסינו עלו על שרטון אתמול. אני בטוחה שנתגבר על זה. המלצת השבוע- מים. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 106

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה גם אני

שיר חרישה בקאנטרי- Working On A Tan - Brad Paisley שיר חרישה לא קאנטרי- אין אלבום ישן שעשה קאמבק- Play On של קרי. אחי הביא מהמחסן בבית של סבתא שלי את המערכת סטריאו שפעם הייתה לי בחדר כדי לחבר אותה לטלוויזיה בסלון ובפנים היה הדיסק של קרי (לא ידעתי בכלל שיש לי אותו מקורי
) אז החלטתי שאני אשים במחשב ואשמע אותו. כשהכנסתי זה נפתח באייטונס ורשום כאילו את השמות של השירים והכל ואז רשום בסגנון המוזיקלי של האלבום "קאנטרי ופולק" לייק באיזה סרט היא חיה שהאלבום הזה הוא פולק או אפילו קאנטרי
אלבום חדש שגילתם- וול, הורדתי את של ליידי אנטבלום אבל רק מחר אני ורעות נעשה לו השמעת בכורה יחד |מתרגש| ויש לי את האלבום של הלהקה של מירנדה שעדין לא שמעתי>< אבל דיסקים שכן שמעתי אמממ טוב שמעתי את האיפי של אדנ'ז אדג', שמעתי את האלבום של קריסטין צ'וואנווית' ושל איזה אחת בשם לינדי אורטגה. ציטוט השבוע שלכם- שמרתי על הילדים של חברה שלי והבן שלה (בן 3) שלא ראה אותי מאז שעבדתי בגן (ביוני) מסתכל עליי כזה כשהוא נכנס לבית ואומר לי "צילי, את חמודה" רציתי לאכול אותו! אח"כ ישבתי להרכיב איתו פאזל של איזה 20 חלקים והוא מסתכל עליי מרכיבה וכל חלק שאני מחברת הוא עושה לי כזה "כל הכבוד צילי! צילי טובה מאוד!" חיים!!! קנית השבוע- לא קניתי כלום ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- כלום סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- סיימתי את העונות של שקרניות קטנות, צווארון לבן, פרשיות סמויות ורוק 30. עצוב לי
אה ואחרי שדרורה נזפה בי שאני לא יודעת מי זה החיים וואטאבר היז לאסט ניים איז, ראיתי מאסטר שף והחלטתי שגילי חייבת לזכות! מדד טמפרטורות: היה חם או קר- חם משהו טוב שאכלתם השבוע- מילקי בננה. אני לא סובלת בננה אבל מילקי בננה זה דווקא אחלה. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- לא זוכרת. איש השבוע שלכם בפורום- אפרת איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- גושי! מסר לאומה- יאללה מתי חורף? תמונת השבוע שלכם- גלידת דקסטר|יאמי| המלצת השבוע- אל תלכו לישון בשישי בערב ותמשיכו לישון כל השבת. אח"כ תקומו הפוכים לגמריי >< ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

X יו יו S

New member
יאו איזה מרגש ../images/Emo7.gif

וכן שיגיע כבר החורף|טיפה| ובטח אצלכם יש חורף חורף ולא בכיאלו ורגע רגע לחברה שלך יש ילדים?
איזה חמוד הוא מאסטר שף ברצינות? איך אפשר להנות בלי לטעום למרות שאפשר להריח כמו שאתי לוי אומרת

LeAnnDylan

Well-known member
חורף|ריר|

אני מאוד מקווה שאצלנו יש חורף נורמלי. שנה שעברה לא היה חורף ולא נעלים
וכן לחברה שלי יש ילדים. יש לה שלושה. אחת בת 12 ושנים קטנים- בן 3 ובת שנה וארבעה חודשים. ואם את מתכוונת לטעום את מה שרואים במסטר שף אז אני יכולה להגיד בבטחה ששום דבר ממה שהם בישלו שם לא גרם לי לרצות לטעום אותו. שום כלום!

X יו יו S

New member
בדרך כלל בצפון זה יותר טוב

שבוע שעבר במאסטר שף היה משהו שנראה מה זה טעים
והתכונתי בכללי שאני לא מבינה איך אפשר להיות בעד תוכנית כזאת

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא היה שבוע שעבר

אני זוכרת שראיתי את הפרק הזה מזמן. זה הפרק הראשון בעונה שראיתי כששמרתי על גושי. אגב מה זאת אומרת בעד תוכנית כזאת? מה יש להיות בעדה? או נגדה? בעד השידור שלה את מתכוונת? תוכניות בישול הן תוכניות ממש פופולאריות יש אפילו ערוץ שלם של זה. תוסיפי לז'אנר מצליח עוד ז'אנר מצליח (ריאלטי) ותקבלי מתכון מנצח (תרתי משמע) אני באופן אישי מעדיפה את הגרסה האמריקאית. לא עוקבת אחרי אף אחת מהגרסאות אבל מידי פעם אם אני נופלת ביס על הגרסה האמריקאית אני אשאר לצפות. שף רמזי
כל פעם שאני אצל בת דודה שלי יוצא לי לראות ואנחנו תמיד רבות עליו. אני טוענת שהוא מהמם והיא טוענת שהוא חולה נפש ולא מבינה מה יש לאהוב בו.
מה היא מבינה בכלל

X יו יו S

New member
יש מצב

כנראה אמא שלי ראתה את זה ביס מקס אני לא מבינה למה התוכנית הזאת מצליחה ומשתלטת על כל הלוח השידורים של קשת יש שם תוכניות אחרות שאני אוהבת שהיא תופסת להם את המקום
אין לי מושג מי זה אני מכירה רק את יוסי (בתור זמר) וסמדי מעונה שעברה היא גיסה של שכן שלי

LeAnnDylan

Well-known member
איך את לא מכירה את שף רמזי

הוא לא מהגרסה הישראלית. בארה"ב יש את הגרסה המקורית של מאסטר שף, יש את מטבחי הגיהנום ויש את התוכנית בעזרת השף. את שלושתן הוא מנחה (יש לו כמובן עוד תוכניות בישול אבל אלא היחידות שמשודרות בארץ עד כמה שידוע לי) http://www.google.co.il/search?q=ch...&source=og&sa=N&hl=iw&tab=wi&biw=1366&bih=653

X יו יו S

New member
שימי תמונה

יש איזה אחת שפורומאים שעה אומרת סנדביץ אמרתי לעצמי מעניין אם עליה דילן דיברה

LeAnnDylan

Well-known member
עכשיו ראיתי את הפרסומת

זו היא
איך צחקתי כשראיתי את זה

למעלה