It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
מאסטר שף!

הגרסה הישראלית. כן כן אני כזאת פאתטית ;( בכל מקרה הייתי מזה בלחץ אתמול שכמעט העיפו את גילי :| למה היא מקשיבה לשופטים האלה?! כל פעם הם מנסים לערער לה את הביטחון, היא הולכת עם מה שהיא חושבת ותמיד טעים להם אז שיסתמו ויתנו לה לעשות מה שהיא רוצה!

X יו יו S

New member
לא ראיתי את תגובה הזאת

תפוז מתחיל לפשל זה בטח לא יפה לשפוט אנשים לפי הקול ( לי יש את קול הכי מעפן שבעולם כן ? שלא יהיו אי הבנות ) אבל לא יודעת למה היה נראה לי שאנשים עם קול כמו שלה זה לא משהו שאת מתחברת אליו

X יו יו S

New member
טוב איזה גאון אני

יש לה קול שונה ממה שחשבתי וערסיות בא לידי ביטוי רק בפרסומות
טוב שחשבתי על זה שאני צריכה לשמוע אותו שוב כדי להיות בטוחה כאמור גאון זה אני

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא היא לא נראית ערסית

אתמול כשראיתי את הפרק נדהמתי לגלות שהיא רק בת 29. היא נראית לי בת איזה 40
כל פעם שהשופטת הזו (מה שמה?) אומרת לה "מתוקה" אני נקרעת עליה מצחוק כי חשבתי לעצמי כזה "מה את קוראת לה מתוקה\חמודה שלי. היא יכולה להיות אמא שלך
אז מסתבר שלא
איזה קטע!

X יו יו S

New member
היא בהחלט לא נראת ערסית בכלל

היית שם ערסית אחרת אבל בלי לכנס לשמות
אני לא רוצה להיעלב
אבל עכשיו שראיתי את פרק איתה (גילי) אני חוזרת לדעת המקורית שלי כנראה בראיון איתה היא שונה אבל מה שבטוח שהיא הכי אמיתית בתוכנית עצמה ודברתי על משימה שהיא הייתה ביחד עם יוסי אני כל כך שונאת אנשים כאלה הם מלחיצים אותי נורא
כן אמא שלי גם התפלאה שהיא בת 29 היא אומרת לי היא כבר רופאה למרות שהיא רק בת 29 נראה לי היא ניסית לרמוז לי משהו

LeAnnDylan

Well-known member
אה, לא ראיתי את הפרק הזה

אני זוכרת שיצאתי עם בת דודה שלי וכשחזרנו היו בדיוק התוצאות והיא ויוסי זכו והוא אמר משהו על זה שמזל שהוא הלך בעקבות המפקדת אקה
אגב היא עדין לא רופאה רופאה, היא בסטאז'.

X יו יו S

New member
שימי תמונה

יש איזה אחת שפורומאים שעה אומרת סנדביץ אמרתי לעצמי מעניין אם עליה דילן דיברה

הלואי ויביאו את הגלידה לארץ../images/Emo6.gif

נשמע נורא מפתה. אגב, איזה מצחיק שנדלקת על גילי דוקא! אני מאוד אוהבת אותה למרות הקריזות והאובר קונטרול שלה. איך התרשמת מהתכנית? תהנו בהשמעה!

LeAnnDylan

Well-known member
ראיתי רק איזה שני פרקים ורבע

יצא לי לראות כמה פרקי הדחה (ממש את הקטעים של ההדחות עצמן לא את כל הפרק) וקטעים שמראים את המנות ואני ממש אוהבת את העובדה שגילי לא משחקת בטוח ונשענת על דברים שהיא מכירה כמו השאר. לא שהדברים שהיא מכינה נראים לי טעמים חלילה. הכל שם מזעזע למרות שבמשימת הדחה האחרונה שהיא הכינה את הדבר הזה עם הפירות יער. אם היא לא הייתה דוחפה גבינת עזים (
) לפטסייר זה היה משהו שאני מוכנה לטעום. הכי אני לא סובלת אבל זה את הפוסטמה האיטלקיה שכל פעם שהיא פותחת את הפה בא לי לבעוט בה ואת הגיי הזה שכל פעם מקשט את הצלחת שלו והאוכל עצמו דוחה. ברח לי השם שלו. גם שי מיותר בעיניי.

X יו יו S

New member
אני צפיתי בריכוז../images/Emo22.gif

כדי לדעת מי אלו חיים ומי זאת גילי ואני מעדיפה לחשוד שחיים כבר הודח נ.ב אני אוהבת את אליהב

LeAnnDylan

Well-known member
חיים זה השופט

לא השמן ולא החולה נפש האידיוט עם הפאטיש לעגבניות.

LeAnnDylan

Well-known member
קראתי

וכתבת שאת מעדיפה לחשוד שחיים הודח. אבל הוא לא מתמודד אז אלא אם כן זה חלק מההומור הדרומי שלך
איך אני אמורה להבין מזה משהו אחר
ואליהב הזה כזה פאקינג גיי. אני לא אוהבת אותו.

X יו יו S

New member
הסבר

התכוונתי שאני מקווה שהיה איזה משהו חמוד בשם חיים והוא כבר הודח אחרי שגילתי שלאף מתמודד שנשאר לא קוראים חיים אני מסרבת להשלים עם עבודה שחיים המדובר הוא השופט חיים
הומאים שולטים בעולמי
למרות שתכלס לא הצלחתי להבין אם הוא באמת הומו או לא

למעלה