ציףציף1000
New member
../images/Emo79.gif Let there be more light ../images/Emo79.gif
שני השירים לסינגל - julia dream ו-it would be so nice הוקלטו באמצע פברואר. בתחילת מארס פורקה השותפות בין הפלויד למנהליהם, והלהקה הודיעה רשמית לסיד שלא יזדקקו לו עוד בהופעות ובכתיבה. הם המשיכו לעבוד על האלבום Saucerful of Secrets. הקרדיט ל-Let there be more light ניתן לווטרס, למרות שמישום מה תמיד נדמה לי שזה שיר של רייט. שיר עם מילים מצחיקות, על חוצנים שיוצרים קשר עם בני האדם. הלהקה לא אוהבת במיוחד את השיר, ואפשר להבין למה. בכל זאת, אם מתעלמים מהטקסט ומקשיבים למוסיקה ההזויה - במיוחד בגרסת ה-BBC - זו פסיכדליה משעשעת.
שני השירים לסינגל - julia dream ו-it would be so nice הוקלטו באמצע פברואר. בתחילת מארס פורקה השותפות בין הפלויד למנהליהם, והלהקה הודיעה רשמית לסיד שלא יזדקקו לו עוד בהופעות ובכתיבה. הם המשיכו לעבוד על האלבום Saucerful of Secrets. הקרדיט ל-Let there be more light ניתן לווטרס, למרות שמישום מה תמיד נדמה לי שזה שיר של רייט. שיר עם מילים מצחיקות, על חוצנים שיוצרים קשר עם בני האדם. הלהקה לא אוהבת במיוחד את השיר, ואפשר להבין למה. בכל זאת, אם מתעלמים מהטקסט ומקשיבים למוסיקה ההזויה - במיוחד בגרסת ה-BBC - זו פסיכדליה משעשעת.
Far, far, far, far away, way people heard him say, say: I will find a way, way There will come a day, day Something will be done Then at last the mighty ship descending on a point of flame made contact with the human race at Milden Hall Now, now, now is the time, time time to be, be, be aware Carter's father saw it there and knew the rhull revealed to him the living soul of Hereward the Wake Oh my, something in my eye, eye Something in the sky, sky Waiting there for me The outer lock rolled slowly back The service men were heard to sigh For there, revealed in glowing robes was Lucy in the sky Oh, oh, did you ever know? No, no never, ever will they I'll say Summoning his cosmic pow'r and glowing slightly from his toes the psychic emanations flowed
הרחק, הרחק, הרחק, הרחק מכאן אנשים שמעו אותו אומר אומר אומר אני אמצא דרך דרך דרך יגיע יום יום יום משהו ייעשה ואז, סוף-סוף החללית הכבירה נוחתת בלהבה יוצרת קשר עם המין האנושי במילדנהול [1] כעת, כעת, כעת, הוא הזמן, זמן זמן הזמן, זמן זמן להיות מודע אביו של קרטר ראה את זה שם וידע שהרול גילה לו את הנשמה החיה של Hereward the Wake הו לא, משהו בעיני משהו בשמים, בשמים ממתין שם לי המנעול החיצוני נפתח לאיטו אנשי השירות נשמעו נאנחים שכן שם התגלתה, בשמלה זוהרת, לוסי בשמיים [5] הו, הו, האם ידעת מכבר, ידעת שלעולם הם לא.. וואלה! כשהוא מזמן את כוחותיו הקוסמיים ומקרין אור, קמעה, מבהונותיו זרמו ממנו והחוצה הגלים הנפשיים [1] מילדנהול הוא שם בסיס חיל האוויר הבריטי. [2] אביו של קרטר - ככל הנראה מתייחס לדמות מספריו של אדגר רייס בארוז, מחבר ספרי טרזן, אשר חיבר גם סדרת ספרים על ג'ון קרטר, מהמאדים. [3] הרול - Rull - מהספר The War Against Rull של א.א. ווייט. זה היה ספר פנטסיה או מדע-בדיוני, אני לא בטוחה. [4] Hereward the Wake - מנהיג המורדים האנגלו-סכסונים, כנגד הפולשים הנורמנים לאנגליה. על פי האגדה, הוא הסתתר מפני הנורמנים באי Ely, לא רחוק מקיימברידג', שם נמצא היום הכפר באותו השם, שהקתדרלה שלו מצולמת על עטיפת The Division Bell. [5] לוסי בשמיים - כן, לוסי של הביטלס. ומה דעתכם על השיר?