Like Spinnig Plates

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

vegetable man

New member
ואני לעומתך, לא מבין

למה, אבל למה, אתם כל הזמן מזלזלים אחד בשני? עם כל הכבוד לפורומים ב-at ease, שהוא אתר אמין - השיר פתוח לפרשנויות. הוא יכול להיות על אהבה, הוא יכול להיות על מנהיג פוליטי שמזלזל בעמו, הוא יכול להיות על כל דבר לפי התפישה של כל אחד מאיתנו. אבל גם אם זה לא נכון, אי אפשר סתם לא להסכים אחד עם השני, בלי להעליב?

Knives Out

New member
צודק, מצטער..

סתם נסחפתי בגלל שאתם עושים את זה יותר מדי. מצטער. =\

vegetable man

New member
לא קרה כלום

רק באמת תנסו לגלות קצת יותר כבוד אחד לשני. ובזמנך החופשי, נשמח לשמוע מה ואיך אתה יודע על המשמעות של השיר הזה...

avki

New member
בעיקר, אני מסכים איתך, אבל כאן

דווקא מצאתי לנכון לתרגם את זה לנקבה, מהסיבות שווג' הזכיר כבר. בכל אופן, אשמח אם תפרט לגבי אותו Infernos שאין לי ולו שמץ קטן של מושג מה הוא. נשמע מעניין...

Guy Pie

New member
הקומדייה השמימית של דנטה

זה שיר אפי שכתב בחור בשם דנטה בימי הביניים, והוא מתאר את מסעו דרך שבעת מדורי הגיהנום (אגב, הראשון שבהם נקרא לימבו), מקום ביניים בשם פורג'טורי (אני לא בטוח איך זה נקרא בעברית) ולבסוף גן עדן. הוא אפילו פוגש את אלוהים! החלק של הגיהנום ביצירה נקרא אינפרנו, ויש גרסאות שהוא מופיע לבד. יש כל מיני התייחסויות קטנות לאינפרנו ב-Kid A ו-Amnesiac, ואני חושב שגם האומנות בעטיפות הושפעה ממנו. כדאי לך לקרוא את זה גם בלי קשר, זה מגניב, אבל אל תצפה ליותר מדי צחוקים למרות השם.

חרטושה

New member
ענק! ../images/Emo45.gif

ואגב, נראה לי שיתרגמו - purgatory כ "מצרף" או "כור המצרף" ????? זה הכי קרוב שאני יכולה לחשוב עליו.

kittycatbone

New member
*אמנות ../images/Emo122.gif

סורי, אני פשוט לא יכולה שלא לנסות להחדיר את זה אצל אנשים!
[באמת don't take it personally אני יודעת שלתקן שגיאות כתיב זה לא מנומס ונחמד וכל האלה..]

Guy Pie

New member
אה, נכון.

אומנות זה אצל בעל מקצוע. רשמתי לפני! ו"כור מצרף" נשמע נכון.

למעלה