PATD עדכונים ,חדשות ותמונות

../images/Emo79.gifPATD עדכונים ,חדשות ותמונות../images/Emo79.gif

ההודעה האחרונה במייספייס
The Honda Civic Tour with Panic At The Disco, Motion City Soundtrack and The Hush Sound started last night with a sold out show in San Francisco. Make sure you get your tickets now at hondacivictour. com before they're all gone! Is the Honda Civic Tour not coming to your town? Click below to let us know where YOU want Panic At The Disco to play on their next tour! הם הוסיפו עצומה להביא אותם ל-Elyakhin
מה זה המקום הזה?! מי שמע על המקום הזה? איפה זה בכלל?
שרשרו קצת תמונות ,הפורום יבש כמו המדבר שיש ליד הבית ספר שלי

3has3

New member
../images/Emo153.gif אומגדוש XD

תצביעו גם במצעד של ראש 1 (H) *מביאה תכף קישור D:*

אני חדשה כאן! כנסו :)

סוף כל סוף יש עם מי לחלוק את העובדה שאני חולה על פאניק D: |בבקשה לא להתייחס לכינוי ההזוי שאחותי המציאה| :) אמ, אם יש משהו חדש בקשר אליהם תעדכנו אותי.. אוהבת 3>

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאת יכולה לפתוח הודעה חדשה../images/Emo13.gif

כדי שכולם יראו כי ככה לא שמים לב

3has3

New member
../images/Emo153.gif אלקקין? ../images/Emo11.gif

בטח מקום באמריקקה D:

3has3

New member
../images/Emo153.gif רגע!

זה מהמייספייס? OOOOOOO: Click below to let us know where YOU want Panic At The Disco to play on their next tour! איפה קליק היר? ;; *הולכת לחפש*

3has3

New member
../images/Emo153.gif אוקיי, זה הטריד אותי

נכנסתי [וקודם ראיתי שפייר אישר אותי אחרי שביקשתי שיאשר אותי בערך אמממממממ לפני חודשיים()*&^%$^%&$] וזה ממש הטריד אותי O: אז לחצתי על זה ויש שם 11 אנשים XD

הא@#%@#%@# |התלהבות|

תנחשו מה קניתי? וואו, כאילו שזה לא ברור XD סופסוף,אחרי מליוני שנים.. אחרי חיפושים.. וסופסוף. מצאתי. Pretty.Odd. !!!! אר@!@% איזה דיסק כוסון@#$%@ נכוןנכוןכוןכונןכון?
מתה עליכם.

DontWakeMeUp

New member
רני ראיתי כזה במייספייס

של רמת גן פאקינג רמת גן!!! וגם ראיתי של תל אביב יפו כמו שאת ראית
קול D:

chen010189

New member
חח לא רוצה לבאס אתכן או משו...

אבל באתר עצומות הזה יש אפשרות לשים קוד לכפתור שכל אחד שנכנס רואה את העיר שלו..אוטומטית הם לא ישבו ופתחו עצומות ללהקה על כל הערים...אפילו האמאמא של כל המורים לגיאורגפיה נראה לא יודעת בע"פ את כל הערים והישובים במדינות האחרות
אם נגיד תפתחו מייספייס ותכתבו שאתן מהונלולו..ותיכנסו לעצומה שהם שמו..אתם תראו שכתוב "תעזרו לפאניק לבוא להונלולו"[או איך שזה לא מנוסח שם XD] אתן גם יכולות לרשום שאתן חיות במיטה של ברנדון, ולעזור להם להגיע למיטה של ברנדון...זה מבטיח לכן פרידה של קלטי וריאן יום אחרי שהיא מגלה את זה.
|שותקת|

chen010189

New member
../images/Emo124.gifוזה גם אומר שכולכן נכנסות לטאגליינס!!!

ועוזרות להפיץ את העצומה[יש שם קישור] הכללית לארץ שלנו אם אנחנו באמת רוצות לראות אותם בסיבוב הבא!! וגם להחזיק אצבעות שאולי לא נצטרך להתאמץ ויבינו שם שיש להם פה קהל שמחכה להם

למעלה