PATD עדכונים ,חדשות ותמונות

DontWakeMeUp

New member
Honda Civic Tour 2008

התחיל D: יש הרבה סרטונים ביוטיוב. תכתבו הונדה סיויק טור 2008 וזה ימצא לכם. ותמונות בהופעה: http://www.patdonline.com/gallery/thumbnails.php?album=405&page=1 תמונות מאחורי הקלעים: http://www.patdonline.com/gallery/thumbnails.php?album=404 נראה לי הוא לקח ברצינות את הברכה שלי
[שאמרתי לו לא לשתות וזה
]
ס'חמוווווד
זה טרופית חחחחח XD מישהי יודעת איך אומרים טרופית באנגלית? D:

3has3

New member
../images/Emo153.gif טרופיקקה D:

כי זה אמריקקי D: בהתחלה חשבתי שזאת סיגריה וממש נגעלתי S:

איפה שהם צוחקים הרבה.

אבל הדבר שהכי דפוק שם היה כשמישהי שאלה: "במה הדיסק הזה שונה מהדיסקים האחרים?" אז ג'ון נראה לי ענה לה : "נדמה לי שבשירים.. ובעטיפה של האלבום.. אני לא בטוח" XDDD וכולם נקרעים שם כמו מפגרים. נראה לי בגלל השאלה המפגר ולא בגלל מה שהוא ענה. ובכלל.. אם שמת לב, ברנדון כל הזמן צוחק. לא אומר הרבה , אבל צוחק XDD הא! והשאלה שם "האם אתה פנוי?" *גבותגבות* כולם תפוסים ורק הוא פנוי@#% מישהו אמר "הוא הרווק היחיד פה" זה לא אומר כלום. הוא עדיין שלי *~* אבל אם מישהו יבקש יפה אני אחשוב לחלוק.. ^__^

NoAmItA ChAn

New member
Tropit?

XP אמא'לה, לרגע חשבתי שהוא מעשן O___O כמעט תליתי את עצמי O__O וסגג, תודה על הקישורים D:

Tmz

New member
הוא כן מעשן, לא?

יונואו, בקליפ של מאד אז ראביטס שיש לו סיגר בפה... וגם ג'ון. בדיוידי רואים אותו מעשן.

DontWakeMeUp

New member
סיגר לא נחשב D:

לא בשבילי בכל אופן. זה סתם כזה בשביל הקטע. ~לא לסקול אותי~ ג'ון נראה לי שכן, הוא גם שותה הרבה
ס'טיפשים.

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif גם אני חושבת שזה סתם לקטע

כלומר, אף פעם לא ראיתי תמונה שלו עם סיגריה O: ומה, יש קליפ למאד אז ראביטס?!?!?!?<#$@!$<123ץ5.!@#%<231.512ץ.ת5@# איך לא ידעתי מזה?! *רצה לראות ובדרך מתאבדת* קיהההה, איזה קליפ חמודדד *_________________* למרות שניין אין דה אפטרנון יותר 3: המממ.. עכשיו כשאני רואה שזה קליפ כזה גם של מאחורי הקלעים, אז יש מצב שהוא מעשן מדי פעם סיגרים. זה הגיוני. גם אבא שלי ככה - הוא הפסיק לעשן, אבל הוא עדיין מעשן מפעם לפעם סיגר (לעיתים רחוקות). אז כזה, כן. אני מפגרת.

Tmz

New member
כן, נכון

גם כשראיתי אמרתי לעצמי שסיגר זה הרבה יותר טוב מסיגריה. יונואו, קלאסה שכזה. -וכמו סיון, לא לסקול אותי- אבל ג'ון כן. טיפש >< אבל הוא סופר חמוד אז נסלח לו. ואני מתה על הקליפ של מאד אז ראביטס! איזה חמוד ריאן עם המשקפיים ^^ וכשברנדון מתפרע עם הגיטרה הדמיונית שלו XDDD נכון, זה הגיוני שהוא מעשן לפעמים סיגרים, כי הוא כזה וונאבי מגניב XDDD הוא אפילו לא מעשן את זה שם, הוא פשוט שם את זה בפה. ברנדון החנג'. אם המידי-פעם-סיגרים-כדי-להיראות-מגניב האלה יהרסו לך את הקול, באמאשלי, אני לוקחת טיסה ישירה לוגאס ומצליפה בטוסיק המהמם שלך עם מגבת!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif ואני אביא דורדאורנט, ואבשם אותם חבל"ז

על הגז! עד שכל פעם שהם ילכו לאנשהו הם יריחו מאלוורה!

Tmz

New member
XDDDDDD

ייאי! נלך ביחד! קומנדו-מענישים-את-פאניק-על-זה-שהם-טומטומים

XD

ברנדון כזה חמוד *-* ריאן פשוט חתיך
וספנסר מפחיד אותי קצת|שורק| [קצת
ד-ד]

PUMPKIN juice

New member
"מה זה בשמיים?! ם: ../images/Emo48.gif../images/Emo209.gif

זה ציפור? זה מטוס? זאת קלטי שבורחת מאיתנו? לאאאא!!! זה ההיפי המעופף!" ~מוגש בחסות נוי את נוי, טימטום בע"מ
~
טחחחח, ספנסר XD אח, ריאן
|ריר|

למעלה