The Sharpest Week

../images/Emo79.gif The Sharpest Week ../images/Emo79.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? שיר השבוע בכללי ? אמן/אלבום השבוע ? סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? דבר טוב/רע שקרה השבוע ? ציטוטי השבוע ? תכנונים לשבוע הבא ? תמונת השבוע ? מדיגושמטיק: http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/ שיהיה שבוע מדהים!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנמנמ~

שיר השבוע של MCR? נהנהנה והחדש- מיי אונלי הופ איז אין יו? משהו כזה
שיר השבוע בכללי ? אהה הרבהXD
אמן/אלבום השבוע ? ... נו אותם אמנים כל הזמן XP
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט-
ספר-
תוכנית- האוס, גלי וידיאו- אהה כל מני שכאלה.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
קיבלתי שעתיים ביציאה ;_; [אבל בסוף לא היה כזה גרוע~] ואיבדתי את הצמיד החדש שקיבלתי, הוא היה אצלי פחות מפאקינג שבוע T_______T
ציטוטי השבוע ? אהה...
תכנונים לשבוע הבא ? בסופ"ש הבא נוסעת לחברה D:
תמונת השבוע ? מהמם שכמותו, אוף
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאין על מה לחפור...

ולפני שבוע וחצי בערך קיבלתי צמיד ממש יפה עדין כזה מכסף של המחזמר wicked שזה אחד המחזות זמר האהובים עלי אם לא האהוב ביותר... ואיבדתי אותו. ;;

Seems like we've lost it all ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של MCR? NANANA The only hope for me is you Disenchanted ><
שיר השבוע בכללי ? A7X - Strenght of the world Danger Line Lost it all
אני כ''כ אוהבת אותם Stone Sour - Through Glass Bon Jovi - Always Linkin Park - Waiting for the end The Catalyst
אמן/אלבום השבוע ? לינקין/אבנג'ד.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט - מגודלים - אחלה סרט להעביר את הזמן^^ אין עלילה מיוחדת במינה. תוכנית- צווארון לבן! ראיתי פרק 1 של עונה 1 וזה נראה ממש אחלה
[ושום מילה נוספת על השחקן
] , איך פגשתי את אמא, הפיג'מות. וידאו- מייקינג דה אלבום - אבנג'ד סבנפולד.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
ציטוטי השבוע ?
מכון, למרות שהייתי רק פעם אחת... :/
חם!
פגשת את מיכלי בת''א^^
הזמנתי כרטיס ללינקין בשעה טובה, בתקווה שהכל בסדר והכרטיס נשמר לי~
כל השבוע הייתי עייפה וכל הזמן צמאה >> או שאני מתייבשת מהשמש הזו, או שממש עובר עליי משהו. אני צריכה לעשות בדיקות דם. >>
קניתי 2 זוגות נעליים חדשות [תמיד זה 1+1 בגליXD] ואני ממש שמחה
ישראל הפסידה ליוון
פשוט מבאס! לא מבינה מה נסגר עם פרננדז הזה..
תכנונים לשבוע הבא ? רגיל כזה נו, ספינינג.
תמונת השבוע ? רנדומלית.
ציטוט השבוע? עם מיכלי בת''א: אמרתי בטעות 'עליך' במקום 'עלייך' מיכל: "עליך?! ויצא נתניה מן השק!" [יענו מהמשפט 'ויצא המצרע מן השק' נראה לי XD] אני: "פחח, חכי זה יחזור אלייך" מיכל: "מה, ויצא ירושלים מהשק?!" אני: "זה יחזור אלייך בפאנצ' אחר!" ועם הנהג
איי איי... היו הרבה קטעים מצחיקים עם אחים שלי, כרגיל , בערב שישי, אבל זה יותר קטעים מאשר ציטוטים. אבל יש לי 2 ציטוטים בודדים: ~סבתא שלי שמה מטפחת/בנדנה על הראש בקידוש ועל הבנדנה יש ציורים של מכוניות ושלט עצור~ חגי: "מה זה, סבתא את נראית כמו תיאוריה"
ואבא שלי באמצע קידוש "ששש!!" ואני: "שש, בואו נכבד, גבירותיי ורבותיי, בואו נכבד"
ועוד ציטוט ~שגיא מספר משהו~ אני: "נהה, לא מצחיק. לא ציטוט!"
זהו
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

TicketToRide

New member
../images/Emo45.gifמגודלים סרט טוב !../images/Emo129.gif

אבל תאכלס זה סתם סרט לראות עם החברה לא משהו מיוחד .. תתחדשי על הנעליים ! ושבוע טוב נחש פעמונים
.

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDD אהבתי את התמונה!

שיר השבוע של MCR? כמעט כולם DDD: פלוס נה נה נה ודה אולי הופ פור מי איז יו XP שיר השבוע בכללי? So Far Away - A7X Believe - Aiden Night Of The Hunter - 30STM Grace - Apocalyptica Romance - Apocalyptica Slow Burn - Atreyu In Venere Veritas - HIM Corrupted - McFly Somebody Told Me - The Killers
Seven Nation Army - The White Stripes במיוחד שני השירים האחרונים XP אמן/אלבום השבוע? מכ"ר! 333333333333333333> ואוונג'ד D: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - "פריסילה - מלכת המדבר", סרט אדיר על דראג! XDDDDDDDDDDD ו-"רטטוי" D: ספר - בזאת סיימתי את כל סדרת "פרסי ג'קסון" ^____^ והתחלתי ספר שחברה שלי השאילה לי שנקרא "משחקי הרעב" XP תוכנית - הממממ.. "מטבחי הגיהנום" XDDDDDDD וזהו בערך.. דבר טוב/רע שקרה השבוע?
התחלתי לעבוד! DDDD:
התחלתי לתת שיעורים פרטיים לבן דוד שלי ^___^
הייתי אצל סבתא שלי הרבה :)
שיעורי נהיגה D:
הייתי אצל דודים שלי XP
המוכר שלי.. אוף איתו T_T
הייתי בשישי אצל חברה שלי עם עוד חברות שלי והיה ממש כיף D:
לידיד שלי היה אתמול יום הולדת וכולנו באנו אליו וזה. גם ליסה הייתה, אבל היה כיף :) ציטוטי השבוע? X תכנונים לשבוע הבא? היום לנסוע ליבנה לפגוש את ספיר ואת גל הכפרות
, שיעורי נהיגה, שיעור פרטי עם בן דוד שלי, אני מקווה שיתקשרו אליי מהעבודה כדי לקבוע משמרות, חברה שלי באה אליי ונראה WALL-E כי הטמבלית לא ראתה, חברה שלי באה יום למחרת, שיעור גיטרה, נפגשת עם חברות שלי אולי, ובסופ"ש אולי ישנה אצל קארין :) תמונת השבוע? חתיך

NoAmItA ChAn

New member
סרט מעולה!!

ואחד משלושת השחקנים הראשיים הוא שחקן חתיך מאוד בשם גיא פירס 3> התמונה להמחשה בלבד:

מורני666

New member
I'm gonna have a house party in my houseee../images/Emo20.gif

שיר השבוע של MCR ? Na Na Na I Never Told You What I Do For A Living
שיר השבוע בכללי ? Taking Back Sunday - Error: Operator 3OH!3 - Deja Vu
באמת שהם מדהימים. מומלץ. 3OH!3 - Don't Trust Me 3OH!3 - House Party 3OH!3 - I Know How To Say Bowling For Soup - A Really Cool Dance Song (אחד השירים היותר מצחיקים שיצא לי לשמוע
תשמעו תשמעו)
אמן/אלבום השבוע ? Madina Lake
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תכנית, ללא שינוי... Ten Things I Hate About You.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
4 ימים בים המלח ב-Relax
הייתי רק יום אחד בבסיסססס
קצת שופינג
להשתכר 3 פעמים בסופ"ש זה מכובד :-* מאשימה את החבר עם הקיבולת העצומה לאלכוהול.
מצב רוח על הפרצוף בשבת.
ציטוטי השבוע ? ~ כל המשפחה באוטו, אמא מבחינה בתמרור~ אמא: "אנחנו על כביש 90" אני: "לא אמא, זו מגבלת המהירות." ~הקטע האירוני הוא שזה היה גם כביש 90 בכל מקרה... חח~
תכנונים לשבוע הבא ? לסגור שבת?
לפחות זו השבת האחרונה לשירות.
תמונת השבוע ?
אני לא יכולה, התמונה הזו שהם הכניסו לקליפ הורגת אותי!! כאילו, זה ממש מצחיק שהם צנזרו את העיניים שלהם

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif HOBS#@

שיר השבוע של MCR? נהנהנה,דיסנ',הרבה.
שיר השבוע בכללי ? המוןןןןןןןןןןןן. למטה.
אמן/אלבום השבוע ? LBC של אוונג'ד סבנפולד
המון.בעיקר;; מארס,פאניק,נירוונה,רדהוט.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט- אמ,לא זוכרת>: ספר- בהזדמנות. תוכנית- הלוחשת שנגמר>:,דקסטר
,דוקטור הו,סאות'פארק עונה12
. וידאו- אמ,כל האלה מהLBC.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
קניתי מלא דיסקים.להלן: אין יוטרו נירוונה,דה בלאק פארייד אריזה מ ק ו ר י ת, LBC של סבנפולד,מה עוד..היו עוד.
חםםםם שוב.
קיבלתי 100 במת'(!!!!!!!),ו93 בהבעה.
קיבלתי 0 בתנ"ך
חביב.
ציטוטי השבוע ? אחותי מנערת בקבוק סודה. אני: למה? אחותי: אני רוצה מים.
תכנונים לשבוע הבא ?
דיאטנית.
בוחן הבעה.
מבחן אנגלית.
שיעור פרטי מת'.
מבחן/בוחן יהדות.
ללמוד.
תמונת השבוע ? רנדומלית(~~~~~~~~) השרשרת החדשה.בערך. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה