The Sharpest Week

TicketToRide

New member
וואי תתחדשי על הכל ! ../images/Emo129.gif

ופאק השרשרת כ"כ מושלמת
אני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצה אני רוצה !
|בוכהמוות|

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif תודהD:

הוהוהוהו נזכרתיייייO: קניתי גם את פריטי אוד של פאניק, ונתי קנתה לי את סטאדיום של רדהוט

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif לכי תספרי לכולםם שאת מתחתנתת ואת מאוהבתת

במישהו עבדייD: שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי ? הרגילים שלי בזמן האחרון :) אמן/אלבום השבוע ?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? דרבי? דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
מריבות ענקיות עם ההורים.
בית ריק, לא בהסכמה XD
אני וחברה שלי קיבלנו 95 בפרויקט באנגלית!!!
שישי שהתחיל גרוע והסתיים מעולה :)
אני לא מבינה מה הוא רוצה.
ציטוטי השבוע ? רז:"תראו איזו ארוחה אני הולך להכין לכם!! שף סטפן מקדסי!!" ~רז הולך לכיוון הגז~ ~רז חוזר עם חלק כלשהו מהגז~ ~יובל מתחיל לנגן בגיטרה~ ויקטור בצעקה:"ערב טוב ניצנים!!!" רצינו להזמין אוכל מבגטוס אבל נגמרו הבגטים
אילון:"מזה הדבר הזה שאין בגטים בבגטוס? בואו נפתח פיתייה ולא נמכור פיתות" וואי היו עוד מלא אני לא זוכרת חח תכנונים לשבוע הבא ? בחנים, עבודות, שיעורי נהיגה, רבוטה ואולי בית ריק לידיד P: תמונת השבוע ? הנווו הפרופיל בפייסבוק אין לי כוח לשים

NaNaNaNaNaNa../images/Emo267.gif

שיר השבוע של MCR? NANANA Helena
שיר השבוע בכללי ? Opeth-Ghost of perdition Orphaned Land-Nora El Nora
אמן/אלבום השבוע ? ארץ יתומה והרומן הכימיקלי שלי.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט -
ספר - ספר תיאוריה
תוכנית - יומני ערפד וידאו - http://www.youtube.com/watch?v=QgbntWU7pG8 זה כזה סאטלה
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
שיעור נהיגה ראשון :)
ציטוטי השבוע ?
תכנונים לשבוע הבא ? ברצלונה!
תמונת השבוע ? סוטים

TicketToRide

New member
אווו באיחור ../images/Emo3.gif../images/Emo129.gif

שיר השבוע של MCR? החדש היפה והמהמם !
דה אונלי הופ פור מי איז יו ^^. שיר השבוע בכללי ? Lifehouse - Take Me Away Avenged Sevenfold - Natural Born Killer Avenged Sevenfold - Demons
Avenged Sevenfold - Clairvoyant Disease אמן/אלבום השבוע ? אוונג'ד. סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט - סרטים על רבין שמראים לנו לקראת יום רביעי . ספר - הסוד . תוכנית - טופ שף . וידאו - התאהבתי בגבר זר של שתי ילדות הזויות
חברה שלחה לי ובכיתי מצחוק ! דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
92 בבוקריפורט באנגלית , 100 בבוחן במתמטיקה , 90 בבוחן באנגלית .. יהיה טוב !
אבא קנה לי עוד חולצות ביה"ס .. ציטוטי השבוע ? זה יותר סיטואציה .. נגמר השיעור היום בבצפר וכולם יושבים בשקט בספסלים מדוכאים מהחיים אני יוצאת ממב"ר וצורחת בכל השכבה "אלף כבאים לא יצליחו לכבות אותייייייייייייי"
זה היה מצחיק אז ! תכנונים לשבוע הבא ? יום ארוך אנגלית , יום ארוך כדי לסכם את הפעילות לרבין , העברת הפעילות לרבין , ערב סרטים בנעורים ופוצי באה לפה בשישי !! ( יובל ) !! תמונת השבוע ? שמניייייי
יאו איזה קרנף קטן . הודגש וקומבן באמצעות השומן העודף בגרון של זאקי

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif זאקייייייייייייי../images/Emo99.gif

אוי הוא כלכך בוווווובי@#$

QueenCryBaby

New member
דראלינגגגגגגג, ווט איז גואינג אוןןןןןןןןןן

שיר השבוע של MCR? נמ, דד.
שיר השבוע בכללי ? Cash Cash - Party In Your Bedroom Good Charlotte "The River" Bob Sinclar - Love Generation The Used - The Bird And The Worm Escape The Fate - Situations אמן/אלבום השבוע ? אמ, כל האלה שלמעלה.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? סרט- סקוט פילגרם נגד העולם ספר- מת עד הלילה, משהו עם דם אמיתי וזה
תוכנית- על טבעי, המנטליסט, קורא המחשבות, דוקטור הו.
וידאו- נמ, דיוויד טננט בתור דראג קווין באיזה פארודיה על דוקטור הו.
דבר טוב/רע שקרה השבוע ?
המון דיכאונות ובכי
ציטוטי השבוע ? אני: "שמעו, פנטסטי זאת מילה אדירה. אני פותחת חנות ויקראו לה פנטסטי, כולכן מוזמנת, תעבירו!" חברה שלי: "אתן באות לפתיחה של עדי?"
תכנונים לשבוע הבא ? ימי הולדת לחברות וזה. תמונת השבוע ? אנדי סיקס מבלאק וויל בריידס ורוני מאסקייפ דה פיית'
(לשעבר ;-;
)

חחחחחחחחחחח התמונהXD../images/Emo119.gif

שיר השבוע של MCR? NA NA NA !!! שיר השבוע בכללי ? David Bowie- Cat People (Katy Perry- Peacock(cock cock אמן/אלבום השבוע ? MCR
התגעגעתי. P: סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע ? תכנית: Queer as Folk חסמב"ה סרט: ארבעה חדרים פרסי ג'קסון פיינאפל אקספרס דבר טוב/רע שקרה השבוע ? רק רע חח, חוץ מזה שנועם באה לבקר בעיירה הקטנה- יבנה
ציטוטי השבוע ? "I've had a real...bad night" ככה http://www.youtube.com/watch?v=Rieq_TR7cV0 ב1:22 XDD -- המורה שלי לתקשורת היום: "כשראיתי את זה, אמרתי, כמו שאומרים בעברית - WHAT THE FUCK?!" חחחח תמונת השבוע ? כפרות

למעלה