ציטוטים. תקראו הכל, שווה לכם. ../images/Emo109.gif
קופסה ביום: "חזרתי לעשן קופסה ביום. אתה יודע איך זה עושה אותי חולה. כועסת על עצמי, על החולשה התהומית, כשאתה לא בא נמצא. שבועיים אחרייך כבר היה לי מישהו אחר, לא עשה לי טוב; לימד אותי פוליטיקה, ניסיתי ללמד אותו את יד שמאל שלך. היו לי חלומות רעים בלילה עלייך, אבל הם עברו. עכשיו, נשארתי רק עם אלה שביום, וזה- הסוג הבאמת מסוכן." גם אני הייתי שם: "עכשיו, כשהוא שלך, האם את מגלה את כל אותן תחושות, שקודם עוד הסתרת? האם את מפחדת בלילה, במיטה, שהוא יצעק את שמי ולא יזכור מי את? עכשיו, כשהוא שלך, האם את רגועה? לא מרעידה דמעה כשהוא מגיע מאוחר? האם את מקיפה את עצמך באשלייה; "הכל בסדר" ו"אין בעצם שום דבר"? עכשיו, כשהוא שלך, האם תוכלי לראות כיצד הוא מתפרק מול תשוקתו הישנה?... האם כשהוא מצחיק אותי, נקוות בך הדמעות? האם כשהוא נוגע בי, את סופסוף מבינה? גם אני הייתי שם." מה שקרה: "אולי, אני אסגור את העיניים חזק, עד שתעלם. מה שקרה- שהתאהבתי. ומה שרע; שלא רציתי להתאהב. לא רציתי להתלהב, לא רציתי להתאכזב." מועדון ריקודים: "נשיקות אלכוהול, נגיעות, נגיעות. שירותים, התפרצות. זה נעים, זה כואב. לא, זה לא בטעות, באמת הוא אוהב. הוא עייף אחרי, ועוזב אותי קצת. זה ברור, אבל, היי, למי זה איכפת שהוא לא רציני והוא לא מתכוון? העיקר שאני עוד חושבת שכן. רק להרגיש שאולי זה האיש של חיי, רק לרגע אחד רק לרגע אולי..." שיהיה לך טוב: "אני רוצה שיהיה לך תואר, שתמצא עבודה מבזה, מתגמלת, מתגמלת ומבזה. שתתקדם שם מהר ותהיה בוס גדול, וכולם ישנאו אותך. אני רוצה שתמצא מאהבת, שתהיה לך שפחה, שבוכה וקושרת, וקושרת ובוכה. שתכניס אותך לכלוב, תתחפש למלכה, תהפוך אותך לעבד ותראה לאשתך. שיהיה לך חושך ויהיה לך חלום, גהנום וגן עדן, וגן עדן גהנום, שתפרח מבחוץ, ומבפנים תקרע. שיהיה לך טוב." שעתיים אחרי: "שעתיים אחרי שנפגשנו כבר די התאהבתי. והיה לי נעים לקוות שאולי גם אתה בא אלי עם אותן התחושות, אבל אז התברר, אז התברר שפחות. בכל זאת, היה לי טוב כשחשבתי עליך. בכל זאת, היה למרות שהייתי לבד. בלילות שרציתי אותך והייתי נוגעת בגברים אחרים וזרים, לא רציתי לדעת. ביקשתי לסגור את האור ועדיין, עצמתי עיניים. עצמתי אותן, שרק לא אראה, שרק לא אראה אותי שם. אמרת הרי שלהתאהב בי זה קל, ולא התאהבת, לא התאהבת בכלל." קרב אגרוף: "קודם כל, הגני על הגוף- שאיש מבחוץ לא ייכנס בך. ידיים שמרי קרוב אל הפרצוף. זה המקום הראשון, רואים מה קורה לך. עטפי היטב כל פצע חשוף- שם, הוא מנסה לפגוע. שיווי משקל, שלא תיפלי לטירוף. גופך מסוגל, קרב איגרוף. בכל כוחך: תצחקי, תשאגי, תפגעי, תפצעי, תתלשי, תדפקי, שלא תשתקי לעולם יותר עוד. תילחמי, תהלמי, תצעקי, תשגעי, תדרשי, תכבשי שלא תתביישי לעולם יותר עוד. עמדי זקוף, עיניים פקוחות, נותר להחזיק עוד שלושה סיבובים לפחות. אל תיכנעי, נו, לכל הרוחות! עכשיו, מבלי לחכות, קרב איגרוף."