Three Cheers for Sweet Week

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif Three Cheers for Sweet Week ../images/Emo79.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי?
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ציטוטי השבוע?
תכנונים לשבוע הבא?
תמונת השבוע? מדגישומטיק -http://on.liorshemesh.com/mo/2.0/

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifנמנמ~

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? Victory Korea- Super Junior Bonamana- Super Junior Superman- Jay & Heechul
אמן/אלבום השבוע? ... נחשו>>; סופר ג'וניור אהוביי
וכל שאר להקות שאני חופרת עליהן כבר חצי שנה, נו. ><
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? ספר- הארי פוטר והאסיר מאזקבן, הארי פוטר וגביע האש [את שניהם סיימתי], הארי פוטר ומסדר עוף החול שהתחלתי ממש עכשיו^^ סרט-
תוכנית- GLEE
ודוקטור הו3> וידיאו- יותר מדי חח ולא דברים שיעניינו אתכם.
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
בגרות בצרפתית~ סיימתי עם המקצוע הזה, לעד
[בהנחה שלא אחזור אליו בעתיד] מצד אחד זה כיף כי בע בגרויות זה פיכסה, מצד שני קצת עצוב כי זה היה אחד המקצועות האהובים עלי [אם כי ממש הדרדרתי השנה
] וממש אהבתי את המורה~ אבל, הו וואל.
כיסא חדשששששששששש#$%^%$#@$%^$
סידרתי ברגע של השראה את השולחן שלי, וחיברתי את המחשב הנייח [פרד], ככה שעכשיו יש לי שני מחשבים פרטיים על השולחן, יחד עם המחשב הנייד [ג'ורג'] שממנו אני כותבת כרגע~ ביום שני אמור להגיע הכונן החיצוני החדש, ואז אני אוכל להעביר את כל מה שיש לי על ג'ורג' לכונן, ומשם לפרד, ואז אני אחליף בין המחשבים [ז"א שפרד יהיה המחשב הראשי וג'ורג' המשני]. כיף. ^^
לחברה שלי הייתה יומולדת וכזה... היא לומדת איפור, ובאותו יום בדיוק היה לה שיעור~ והיא צריכה מודליסטית להתאמן עליה, אז באתי והיא איפרה אותי בדראג קווין, יצא מגנייייייבD: תמונות בפייסבוק, המחשב שלי משומה לא שמר את זה בקובץ של תמונה אז תפוז לא נותן לי להעלות...
זה אמנם מהיום, אבל- סיימתי את העבודה בסוציולוגיה
לחץ מכל הבגרויות והעבודה בסוציו וכל זה...
ציטוטי השבוע? אהה... כל מני מהארי פוטר חחח אוהבת את הספר הזה
תכנונים לשבוע הבא? מתכונת בסוציולוגיה
וכנראה ללכת עם חברים לראות את הסרט החדש של ג'וני, אבל כרגע לא ברור מה קורה עם זה ;_;
תמונת השבוע? אע... אין משו ספציפי [רציתי לשים את התמונה עם האיפור אבל כמו שאמרתי תפוז לא נותן לי] אז נשים סתם משהו מהתיקייה של סופר ג'וניור חח היצ'ול העלה תמונה של עצמו לטוויטר שלו~ [הוא עושה את זה הרבה
] מתוק שלי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifבעצם יש לי ציטוט...

אמא שלי, בתגלית מפתיעה לפני כמה ימים. "עטר, יש לך סימנים מתחת לעיניים, את לא ישנה טוב." -_-" [יש עוד אחד, אבל זה לא יעניין אותכם כי, כזה, סופר ג'וניור. שיוון טיפש3>]

NoAmItA ChAn

New member
כל הכבוד על הבגרות ועל העבודה!!

בהצלחה בהכל השבוע DDD: היצ'ול כזה נשמה
אה, ותתחדשי על המחשב וזה XP ומה הציטוט של שיוון!!!

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifתודה3>

לול והיצ'ול באמת נשמה, כזה מאוהב בעצמו כל שנייה מעלה תמונה של עצמוXD [כולל כל התמונות שהוא העלה עם FX שהיו נורא חמודות~] נמ, והציטוט של שיוון... נו זה לא באמת מצחיק זה פשוט גרם לי לצחוק עליו המון זה לא שזה באמת מצחיקXD הוא סוגד לאלוהים ואומר ש"אם תהיו נוצרים יהיה לכם טוב ואלוהים ישמור עליכם", דברים חסרי פואנטה כאלהXD ועל זה הוא שם תמונה של ה"קבוצת התפללות" שהוא עשה, הוא פשוט גרר קבוצת אנשים ממש גדולה להתפלל לתאילנד
זה נורא מתוק ונורא מפגר בו זמנית, לא יכולתי שלא לצחוק עליוXD

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDD

זה ממש מצחיק שהוא קתולי (?) אדוק, והיצ'ול אתאיסט מוחלט XDDDDDD ואגב, מה זה FX? O:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכן, נו, אבל זה נורא מתוק;;

"Always be happy with Jesus~" *היצ'ול נשפך מצחוק* ו- FX זו להקת בנות קוריאנית שהכרתי לא מזמן
היית יודעת את זה אם היית קוראת את ההמלצה שעשיתי עליהן בשרשור למטה>>;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifLOL זה בסדר~

אני לא ~כזה~ אוהבת אותן בכל מקרה, אבל הן ממש חמודות נוXD נורא לסביות שכאלה
[טוב רק אחת, היא כזאת בוצ'ה גאד יותר גברית מבערך חצי מסופר ג'וניור
] אבל הן נורא מתוקות והמוזיקה שלהן ממכרת אז... אה... כן. אבל עזבי לא אכפת לי שלא תשמעי אותן, אבל תשמעי את הטראקס כי הם באמת טובים והם רוק אז יש מצב שאפילו אנשים פה יאהבו אותם;;

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif כותרת או משו כזה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? Muse - Feeling Good A7X - Nightmare Kings of Leon - Sex on Fire Metallica - Enter Sandman RBD - Salvame The Used - Empty With You David Charvet - Leap Of Faith Emma Bunton - What Took You So Long Fool's Garden - Lemon Tree Snow - Informer Will Smith - Getting Jiggy With It
אמן/אלבום השבוע?
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע?
- איך פגשתי את אימא, יומני הערפד, צ'אק, צווארון לבן
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
הלך חרא במתכונת בלשון, כישלון.
מרגישה חרא.
הבסיסט של סליפנוט מת, מה נסגר?
אתמול היו 5 חודשים לג'ימי, סעמק.
קיבלתי 90 במתכונת בכלכלה ו76 במנהל אז אני עושה בזה חוזר.
קניתי נעליים אבל זה לא בדיוק מה שרציתי, לפחות משו.
אני אוהבת את עדי.
ציטוטי השבוע? Marshall: "Why are you in our bedroom?!" ~טד נכנס~ Marshall: "Why is Ellen DeGeneres is in our bedroom"?!
מי שראה את הפרק האחרון יבין חח
תכנונים לשבוע הבא? בגרות בניהול עסקי, מבחן באזרחות, לחרוש להיסטוריה וכנראה גם לחזור לשמוע עברית
תמונת השבוע? חחחחחחחחחח

Because Of May

New member
גמרניה ניצחו. ../images/Emo109.gif

שיר השבוע בכללי? אפרת גוש – קופסה ביום
|אמוהב|
אפרת גוש – גם אני הייתי שם
אפרת גוש – שיהיה לך יום טוב
אפרת גוש – מה שקרה
אפרת גוש – קרב איגרוף
אפרת גוש – מועדון ריקודים
אפרת גוש – אה-אה-אה
Disturbed – The Game
אמן/אלבום השבוע? אפרת גושששששששששששששששששששששש
. אני מאוהבת בה. מאוהבת.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- לא יודעת, עשו לי חשק לראות את "היומן" כל השבוע ועוד לא יצא, אולי מחר. תוכנית- "תעשה לי ילד", "שנות ה-70".
דבר טוב/רע שקרה השבוע?
91 במתכונת בספרות D:.
סופסוף סיימתי את העבודה בכלכלה!!!
הבגרות המזעזעת במתמטיקה. החליטו להתנקם בנו
.
אני מבולבלת לחלוטין.
ציטוטי השבוע? מוסיפה בהודעה הבאה.
תכנונים לשבוע הבא? ללכת למצוא עבודה חח, ללכת לערב גמר של מגמת קולנוע, מתכונת בסוציולוגיה...
תמונת השבוע? מאוהבת בסרט הזה. הסרט הכי טוב בכל הזמנים.
.

Because Of May

New member
ציטוטים. תקראו הכל, שווה לכם. ../images/Emo109.gif

קופסה ביום: "חזרתי לעשן קופסה ביום. אתה יודע איך זה עושה אותי חולה. כועסת על עצמי, על החולשה התהומית, כשאתה לא בא נמצא. שבועיים אחרייך כבר היה לי מישהו אחר, לא עשה לי טוב; לימד אותי פוליטיקה, ניסיתי ללמד אותו את יד שמאל שלך. היו לי חלומות רעים בלילה עלייך, אבל הם עברו. עכשיו, נשארתי רק עם אלה שביום, וזה- הסוג הבאמת מסוכן." גם אני הייתי שם: "עכשיו, כשהוא שלך, האם את מגלה את כל אותן תחושות, שקודם עוד הסתרת? האם את מפחדת בלילה, במיטה, שהוא יצעק את שמי ולא יזכור מי את? עכשיו, כשהוא שלך, האם את רגועה? לא מרעידה דמעה כשהוא מגיע מאוחר? האם את מקיפה את עצמך באשלייה; "הכל בסדר" ו"אין בעצם שום דבר"? עכשיו, כשהוא שלך, האם תוכלי לראות כיצד הוא מתפרק מול תשוקתו הישנה?... האם כשהוא מצחיק אותי, נקוות בך הדמעות? האם כשהוא נוגע בי, את סופסוף מבינה? גם אני הייתי שם." מה שקרה: "אולי, אני אסגור את העיניים חזק, עד שתעלם. מה שקרה- שהתאהבתי. ומה שרע; שלא רציתי להתאהב. לא רציתי להתלהב, לא רציתי להתאכזב." מועדון ריקודים: "נשיקות אלכוהול, נגיעות, נגיעות. שירותים, התפרצות. זה נעים, זה כואב. לא, זה לא בטעות, באמת הוא אוהב. הוא עייף אחרי, ועוזב אותי קצת. זה ברור, אבל, היי, למי זה איכפת שהוא לא רציני והוא לא מתכוון? העיקר שאני עוד חושבת שכן. רק להרגיש שאולי זה האיש של חיי, רק לרגע אחד רק לרגע אולי..." שיהיה לך טוב: "אני רוצה שיהיה לך תואר, שתמצא עבודה מבזה, מתגמלת, מתגמלת ומבזה. שתתקדם שם מהר ותהיה בוס גדול, וכולם ישנאו אותך. אני רוצה שתמצא מאהבת, שתהיה לך שפחה, שבוכה וקושרת, וקושרת ובוכה. שתכניס אותך לכלוב, תתחפש למלכה, תהפוך אותך לעבד ותראה לאשתך. שיהיה לך חושך ויהיה לך חלום, גהנום וגן עדן, וגן עדן גהנום, שתפרח מבחוץ, ומבפנים תקרע. שיהיה לך טוב." שעתיים אחרי: "שעתיים אחרי שנפגשנו כבר די התאהבתי. והיה לי נעים לקוות שאולי גם אתה בא אלי עם אותן התחושות, אבל אז התברר, אז התברר שפחות. בכל זאת, היה לי טוב כשחשבתי עליך. בכל זאת, היה למרות שהייתי לבד. בלילות שרציתי אותך והייתי נוגעת בגברים אחרים וזרים, לא רציתי לדעת. ביקשתי לסגור את האור ועדיין, עצמתי עיניים. עצמתי אותן, שרק לא אראה, שרק לא אראה אותי שם. אמרת הרי שלהתאהב בי זה קל, ולא התאהבת, לא התאהבת בכלל." קרב אגרוף: "קודם כל, הגני על הגוף- שאיש מבחוץ לא ייכנס בך. ידיים שמרי קרוב אל הפרצוף. זה המקום הראשון, רואים מה קורה לך. עטפי היטב כל פצע חשוף- שם, הוא מנסה לפגוע. שיווי משקל, שלא תיפלי לטירוף. גופך מסוגל, קרב איגרוף. בכל כוחך: תצחקי, תשאגי, תפגעי, תפצעי, תתלשי, תדפקי, שלא תשתקי לעולם יותר עוד. תילחמי, תהלמי, תצעקי, תשגעי, תדרשי, תכבשי שלא תתביישי לעולם יותר עוד. עמדי זקוף, עיניים פקוחות, נותר להחזיק עוד שלושה סיבובים לפחות. אל תיכנעי, נו, לכל הרוחות! עכשיו, מבלי לחכות, קרב איגרוף."

STEMINEM

New member
בסוף מתרגלים להכל

שיר השבוע של MCR?
שיר השבוע בכללי? Eminem - Not Afraid אמן/אלבום השבוע? ENCORE סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? XXX2 דבר טוב/רע שקרה השבוע? בע"ה יוצא למיוחדת קיבוץ בעיר.. שזה אי אפשר לתאר ציטוטי השבוע? אם הייאוש בא לקראתך אל תתן לו יד... עד מתי נוב' 08 לעזאזל? תכנונים לשבוע הבא? לישון תמונת השבוע? RECOVERY

NoAmItA ChAn

New member
Get me some pie!

שיר השבוע של MCR? המממ.. לא נראה לי שהיה, אז
שיר השבוע בכללי? המממ... Heavensent - Cinema Bizarre Corrupted - McFly You're My Best Friend - Queen Dying Song - HIM Love, The Hardest Way - HIM Shout - Tears For Fears Change - Tears For Fears Rule The World - Take That (אני יודעת, זה ממש מה לעזאזל, אבל זה היה בפסקול של "אבק כוכבים") אמן/אלבום השבוע? פול אאוט בוי, קצת סינמה ביזאר, כמה הימ ודיי מעורבב היתר XP סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט - הממ.. חלק מ-"קונסטינטין" :) ספר - "עשו" של מאיר שליו - עדיין >_< תוכנית - "על טבעי" - כל כך!! סיימתי עונה 3, ועכשיו אני בפרק 3 של עונה 4 DDD: *מסתכלת* XDDDDDD שבוע שעבר רק התחלתי את העונה השלישית, ועכשיו אני כבר בעונה הרביעית D: אנימתקדמת בקצב טוב, יחסית לזה שאני גם צריכה ללמוד למבחנים וכאלה >__< וידאו השבוע - בעיקר פספוסים של על טבעי XP דבר טוב/רע שקרה השבוע?
ראיתי המון "על טבעי" *-*
מתמטיקה מאחוריי!!
גם יום המא"ה מאחוריי!
אני 99% במודיעין ערבית (אחוז אחד הוא אני הלא בטוחה), וכשהייתי במבחן מסכם השבוע (שהיה דיי טוב) גם אמרו לי באיזה חלק אני אהיה של המודיעין, וזה בדיוק מה שרציתי :)
יצאתי ממששש אהבלה בראיון.. אני לא טובה בפוליטיקה!
התחלתי יצירה חדשה בגיטרה, עוד אחת של באך XP
החלפתי מיתרים D: אלה נורמל טנשן, למרות שאני בד"כ רגילה להיי טנשן ><
היה שיעור ממש טוב :) אני ממש אוהבת את המורה שלי. בסוף השיעור אמרתי לה, עקב העובדה שבכל שיעור אנחנו מדברות וחורגות מהנגינה XDD, שאני חושבת שגם אם היא לא הייתה המורה שלי הייתי מסתדרת איתה, ושהיא אדם שהייתי שמחה להיפגש איתו גם סתם כדי לדבר. היא אמרה שהיא גם מרגישה ככה, ושכבר מזמן הפכתי להיות לא רק תלמידה שלה, אלא גם חברה שלה :)
הייתי אתמול בלונה פארק לכבוד יום-ההולדת (המאוחרת) של בן דוד שלי D: היה כיף ומצחיק XP
הזוכה של אמריקן איידול. פשוט מכות!
אבא שלי לא הספיק להחזיר לי את הכל למחשב, אבל הוא התקין לי כמה דברים חדשים D:
תליתי פוסטר שאבא שלי קנה לי מארה"ב XP אח שלי תלה פוסטר אחר שהוא קיבל: פסל החירות, מחזיקה מברשת צבע במקום לפיד, ביד השנייה מחזיקה קופסת צבע וכל הפוסטר מלא בכתמי צבע צהובים XP הפוסטר שלי זה הפרצופים של אנדי וורהול, מרלין מונרו, צ'ארלי צ'פלין ואיינשטיין (שמחזיק בשלט "LOVE IS THE ANSWER"), וכל הפוסטר מלא בספריי גרפיטי כזה D:
התרגשות לקראת שבוע הספר ^___^ ציטוטי השבוע? "את רומזת שאני זקנה?" וגם כל פעם שדין אומר "ביץ'" XDDDDDD תכנונים לשבוע הבא? מחר מגן באזרחות (בלע), אולי הולכת לים אחרי המגן באזרחות, הופעה של פלסיבו בשבת, ובעיקרון ללמוד כל השבוע לביולוגיה X___X תמונת השבוע?

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifיואו נשמה3>

תגידי, מתי את הולכת לשבוע הספר? בדיוק עכשיו חזרתי מבצפר [לקחתי מתכונות וזה] וראיתי שכבר הרימו את הדוכנים, ריקים כמובן, ופשוט לא יכולתי שלא לחייך
רוצה נלך ביחד כמו שנה שעברה? O: אני מתגעגעת וזה אחלה הזדמנות להפגש3>

NoAmItA ChAn

New member
ברורררררר שאני רוצה שנלך יחד!!!

DDD: יואו, אני מתה שיתחיל כבר! זה כזה כיף להסתובב ולקנות ספרים וכאלה *-* ובאותה הזדמנות אני גם צריכה להחזיר לך את אקליפס שלך שנמצא אצלי כבר שנים על גבי שנים @%?!@#%#@< אין לי מושג עוד מתי אני הולכת, אבל אפשר לדבר ולקבוע מתישהו DDD: למרות שאני לא בטוחה עד כמה זה יקרה בקרוב, כי יש לי כל כך הרבה מבחנים ללמוד אליהם X__X אבל באמצע החודש ככה יש לי רגיעה של יותר משבוע עד לבגרות בביולוגיה, אז אני חושבת שאז זה יכול להיות ממש מושלם D: אגב, תרצי שאני גם אזמין את גל שתבוא איתנו? שנסתובב שלושתינו ככה? D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאינלי בעיה, עד מתי זה בכלל?

ממ לפי מה שהבנתי זה מתחיל ב2.6 לא? שזה בדיוק יום אחרי המתכונת שלי בסוציולוגיה~ ואחרי זה, ב6.6 יש את הבגרות בתנ"ך וזה... ונראה לי אחר כך יש בספרות אבל לא זוכרת מתיO: ואז באזרחות... קיצר דברי איתי אחרי המתכונת בסוציולוגיה כשיהיו לי חיים ונקבע מתיXD

משעמם בלי עספור. ../images/Emo223.gif

מה, לא ככה?
שיר השבוע של MCR? אין.
שיר השבוע בכללי? The Used – The Back of your mouth Into my web Buried myself alive Take it away Watered down Bullet for my valentine – Bittersweet memories A place where you belong Escape The Fate - The Guillotine Mayday Parade – Get up Linkin park – In the end With you Lostprophets - A Town Called Hypocrisy Queen – Somebody to love Another one bites the dust HIM - Shatter me with hope U2 & mary j bilge – One love Escape the fate – Smoothe (cover) The all American rejects – Top of the world Alex Band – Tonight Skillet - The older I get Foo Fighters – Everlong Finch - What it is to burn Nik Kershaw - The Riddle Bryan Adams - Summer Of 69 Phil Collins - Easy Lover Madonna - Papa Don't Preach לא זוכרת מה עוד.
אמן/אלבום השבוע? אין.
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? סרט- קיק אס. תוכנית- איך פגשתי את אמא, נראה אותך. וידאו- פספוסים של איך פגשתי את אמא.
דבר טוב/רע שקרה השבוע? לא זוכרת מה היה, אבל זה לא היה טוב. שבוע מתיש.
ציטוטי השבוע? ידיד שלי: "אני וחבר שלי הלכנו ברחוב פתאום ראינו שתי פרחות עוברות מולנו, אז אחת אמרה לחברה שלה 'נו תגידי לו' ואז השניה אמרה לחבר שלי 'תגיד, אתה מאמין באהבה ממבט ראשון, או שאני צריכה לעשות עוד סיבוב?' אז חבר שלי ענה לה 'לא, את צריכה לעשות עוד הרבה סיבובים, תחזרי עוד כמה שעות!'" חחחחחחחחחחחחחחחח, זה ממש הצחיק אותי. ידיד שלי: "חבר שלי ישן אצלי אתמול" אני: "אוו, ישנתם כפיות?:p" הוא: "כן, הוא ישן בלי חולצה, חבל שלא באת! אבל אני ישנתי עם חולצה.." אני: "אז בטח הורדת לו... :p" הוא: "לא!!" אני: "לא התכוונתי לחולצה. עזובXDD" הוא: "אוי ואבוי!!! די ><" אני: "חחחחחחחחחחחחח תודה שזה מצחיק חחחחחח סליחהXDD" הוא: "האמת לא כלכך.. טוב אולי קצת.. אבל לא!!"
תכנונים לשבוע הבא? אין לי מושג. שש אני לא מתכננת יותר כלום><
תמונת השבוע? אין...

למעלה