Three Cheers for Sweet Week

NoAmItA ChAn

New member
הציטוטים XDDDDDDDDDDDDD

"נראה אותך" זה דווקא נחמד, ראיתי השבוע בפעם הראשונה D: אבל היה שם אחד מזה טמבל, שהוא כל הזמן הנהן בראש וענה להם. כאילו, מה!! שיהיה לך שבוע מצויין 333333333333333>

מוסיפה עוד ציטוטים: ../images/Emo223.gif

אחי חגי: "לכי למטבח, קחי את הסיר קובנה, תשבי עליו ותחכי שאמא תגיב. נראה אותך יוצאת מזה
" חחחחחחחחחח מושפעים אנחנו. אני: "משעמם לי.. אולי אני אראה דמדומים 2, עוד לא ראיתי.." ברק: "איכ זה סתם מעפן.. המשחק בפורנו יותר אמיתי"

Hadar way

New member
אני כזאת מאורגנת ../images/Emo13.gif

כמעט כל יום השבוע נכנסתי לוורד וסידרתי את הסכמש ככה שהוא יהיה כמו שצריך וייהייי שיר השבוע של MCR? Cancer, To the end שיר השבוע בכללי? אלמנה שחורה- אופליה יוני בלוך- הפסיכולוגית
יוני בלוך-נעים בחוץ הקרקס של דולי- הנער System of a down- Aerials Eatliz-Hey Eatliz-Attractive Smashing pumpkins-Tarantula אמן/אלבום השבוע? אטליז ויוני בלוך, אבל בעיקר אטליז
סרט/ספר/תוכנית/וידיאו השבוע? טורצ'ווד ופלאשפורווארד אטליז- hey http://www.youtube.com/watch?v=QWsnwxuXHNI אחד הקליפים היותר יפים שקיימים לדעתי דבר טוב/רע שקרה השבוע? השבוע הכי ארוך ומשעמם בעולם אבל התחלתי לשמוע יותר אטליז וסמשינג פמפקינס והיי ירדתי 2.5 קילו
ציטוטי השבוע? אני:"מה את שומת?shomet)")?ואז צחקנו על זה עם שיחה במשך שעות ו.. חברה שלי ואני דיברנו על האולסטאר שמזמינים מהאתר בעיצוב אישי- "אם יש לך אמריקן אקספרס הם עושים שילוחים לכל העולם, אני יודעת כי ראיתי שיש שילוח לירדן" XD תכנונים לשבוע הבא? מיצ"ב במתמטיקה, יומולדת לאמא וזהו נראה לי תמונת השבוע?

למעלה