../images/Emo79.gif We suck young blood ../images/Emo79.gif
כמובטח פרוייקט השירים מתקמבק. עצרנו ב-we suck young blood
כמובטח פרוייקט השירים מתקמבק. עצרנו ב-we suck young blood
are you hungry? are you sick? are you begging for a break? are you sweet? are you fresh? are you strung up by the wrists? we want the young blood are you fracturing? are you torn at the seams? would you do anything? flea-bitten? motheaten? we suck young blood we suck young blood won't let the creeping ivy won't let the nervous bury me our veins are thin our rivers poisoned we want the sweet meats we want the young blood
האם אתה רעב? האם אתה חולה? האם אתה מתחנן להפסקה? האם אתה מתוק? האם אתה טרי? האם אתה תלוי למוות ע"י פרקי כפות הידיים? אנחנו רוצים את הדם הצעיר האם אתה נסדק? האם אתה משוסע בתפרים? האם תעשה משהו? מכוסה פרעושים? אכול-עש? אנחנו יונקים דם צעיר אנחנו יונקים דם צעיר לא ניתן לקיסוס [עץ] המזדחל לא ניתן לעצבני לקבור אותי כלי הדם שלנו דקיקים הנהרות שלנו מורעלים אנחנו רוצים את הבשרים ה"מתוקים" אנחנו רוצים את הדם הצעיר _________________________________________________________________________________________ אז על מה מדבר השיר הלא נעים הזה? קודם כל, השם האלטרנטיבי שלו הוא "your time is up". ת'ום מספר שההשראה לשיר היא משיר של צ'ארלס מינגוס, שבה גם אפשר לשמוע מחיאת-כף כמו פה. השיר הוא סוג של בדיחה, ע"פ ת'ום. לפי הבנתי, הוא יכול להיות על כמה דברים, אבל הרעיון הכללי זהה. אם אתה חלש, חסר יכולת, ומתחנן לעזרה - אנחנו ניקח אותך לשרותינו וננצל אותך עד תום, כאן הכוונה ל- "young blood" - אנשים תמימים שפועלים קצת מחוסר ברירה ורצון לשינוי, למשל, הצבא שלוקח אנשים צעירים (המון פעמים מרקע עני) כדי להילחם במלחמות שבהם הם נהרגים. או, להבדיל, התעשייה המשומנת של הוליווד ששואבת שחקנים צעירים ומוכשרים אליה, ובעצם "משחיתה" איפשהו את כל הכשרון שלהם. אישית אני לא משתגע על הקונספט של השיר הזה, המוסיקה בעיקר. אני מעדיף שיורק יעזוב את מינגוס בצד ויתמקד במוסיקה הטובה שהוא יוצר מתוך עצמו. ומה דעתכם על השיר? השתתפו בהמוניכם...