We suck young blood

kittycatbone

New member
למה מה רע

בלהיות פק3Xה?! הממ סתם. בכל מקרה, ציניות או לא ציניות, כבר עברתי את שלב ה"אל תקרא לי פקאצה כי זה מאוד מעליב" או בכלל קיום הפאקציות כי זה מאוד לא אכפת לי מה אני. ופקאצה אני לא
אני חושבת... אולי אני כן למי אכפת. מה שבטוח אני אחת מוזרה כזאת. אכן. ולסיכום! אני לא יודעת מה היה הרעיון במה שניסית להגיד אבל מותר לי להתבטא איך שאני רוצה וזהו.. סליחה אם זה מפריע לך

Ellabll

New member
אני דווקא זוכרת שראיתי שזה

על התעללות בבעלי חיים ובשר

SLIPPERYSLOPE18

New member
אני אוהבת את השיר הזה :)

כששמעתי אותו פעם ראשונה אני פשוט מתתי מפחד.. היו לי סיוטים באותו לילה.. אבל ככה אני שמעתי אותו עוד כמה פעמים והתחלתי ממש לאהוב אותו .. אני גם אוהבת את המסר של השיר.. שבו לוקחים את הצעירים, לועסים ויורקים אותם החוצה. אני הרבה פעמים מרגישה שעושים את זה בכל מקום שאני הולכת .. זה גורם לי הזדהות מטורפת והרגשה שיש מישהו שגם שם לב ונמצא בצד שלי איכשהו...... והמוזיקה - אני בעיקר אוהבת את העלייה החדה בקצב באמצע השיר ואז כשזה יורק חזרה ל-Won't let the creeping ivy.. וגם את זה שהקול של ת'ום צרוד במיוחד ((:)::::

Knives Out

New member
האם אתה תלוי למוות?

האם אתה תלוי למוות ע"י פרקי כפות הידיים? מכוסה פרעושים? אכול-עש? לא ניתן לקיסוס [עץ] המזדחל. חעחע, הומור עשיר. תכלס, ת'ום ידוע ביציאה שלו כנגד כל מה שקשור במיינסטרים(Oblivious to the fact that הוא בעצמו יחסית נחשב חלק מזה). בהתחלה לא אהבתי את השיר הזה בכלל, הוא נראה לי סתמי יחסית. הקטע הכי טוב בשיר זה כשהוא מגיע ל: Won't let the crepping ivy, עם הקרשנדו הזה.

Latisia

New member
שיר מעולה!

בהתחלה הייתי מדלגת עליו אבל אחרי כמה שמיעות הוא בהחלט הפך להיות לאחד האהובים עליי בדיסק. המוזיקה היא בעיקר מה שמשך אותי והמחיאות כף האלה. מדהים. בהתחלה חשבתי שהשיר מדבר על איזה ומפייר צמא דם חחחח... אבל אחרי שקראתי את המילים בערך הגעתי לאותה מסקנה שהשיר מדבר על מה שווג' כתב. רק שאני הלכתי יותר לכיוון של הניצול במקומות עבודה :)X) אנשים חדשים וחסרי ניסיון.

Latisia

New member
הו ו..

בזמנו שנורא נורא השתגעתי על השיר ראיתי איזה קליפ מתוך הופעה ממש משעשע. שכול הקהל מכה כפיים לפי הקצב ולקראת סוף השיר הם ממש איבדו את הקצב ואז אד ות'ום ניסו לגרום להם להיות בקצב וזה לא לגמריי הלך להם ואז ת'ום עושה כזה עם היידים כאילו זה אבוד. חחח הם כה משעשעים שם P: זה מבין הקליפים של השיר ביוטיוב. אין יותר מידי קליפים לשיר נדמה לי אז יהיה נורא קל למצוא אותו P:

FunkyMonk

New member
שיר מעולה

תאמת שמחשבה שלי די זהה למה שכתבת. חשבתי יותר בכיוון של אולי חברות תקליטים, או אולי על פוליטיקאים שמנסים לשכנע אנשים "טיפשים" להצביע בעדם. שיר טוב.

למעלה