THE WIZARD 55

New member
../images/Emo79.gif

יום כזה שמתאים לשירים.. אני בדיוק כותבת שיר עכשיו עדיין לא מוצאת את כל המילים.. אז יללה למי שבא לשרשר שירים..

שמור אצלי במועדפים

בכלל מן ארהאבי מסמל את הכל למן ההתחלה ועד אולי עד סופה.. אם בכלל יהיה לזה סוף. מתי יהיה לזה סוף ? והאם הסוף של זה... הוא בעצם, בכלל, הסוף - שלנו ?
לא יכולה לשאת את המכות שהכניסו לקליפ .. חיילים ? או חיות ? חיות לא מכות חיות - שורדות. אומרים חייוואן.. וזה שוב אותו דבר... אומרים ח'נאזיר... אבל ח'נאזיר פי ענדהום אחסאס... אז אני אגיד.. ד'אלין.

טוב אני יצאתי

שמישו אחר יעלה שירים אני העליתי הכל פה מה זההה תשימו שירים אני רוצה לראות שירים שאתם שמתם יללה תפוצצו בלינקים אני אראה שאני אחזור טסתי סידורים (כמו שאנחנו הבנות תמיד אומרות) נכון עופרה חביבתי

THE WIZARD 55

New member
תמיד חשבתי שדרך המוסיקה

אפשר להעביר את המסרים. ראפ אחד הדרכים.. תכנס לנעליים שלי לפני שאתה שופט אותי!!

ואי כאנולדתי מזכיר לי נשכחות, זה היתה התקופה

שהכרתי את הלהקה הזאת, הם נתנו לי את הפוש הסופי להתחיל ללמוד ערבית באופן רציני, אחרי זה היתי בעוד הופעה שהשתתפו בה, זה היה אחרי חודשיים של לימוד ואני זוכר שמה זה התאכזבתי שלא הבנתי
חחחח היתה שם גם כריסטי אחת הבנות שהיתה בפורום ערבים אז, והיא צחקה עלי מה אני ציפיתי שאחרי חודשיים לימוד אני יבין כבר ראפ בערבית. בסוף ההופעה קניתי את החולצת טי שירט שאני עד היום הולך איתה לפעמים כאן נולדתי הון אנולדת עם הסמל של הצבר בכל מקרה שיר חזק ביותר מקסימום יהודים על מקסימום אדמה- מינימום ערבים על מינימום אדמה...

איי איי

טוב רק בשביל וויז אני כאן חחח הלהקה הזאת הם חברי המשפחה שלי בני דודים אני קורא להם אחלה חבר'ה טוב שלמדת ערבית הל2ית בנפע נחקי מעק מניח בס אינתא תעלמת ערבי ספרותי ווילא להג'ה מועיינה אזא אתעלמת להג'ה איא להג'ה תעלמת עשאן אערף כיך אחקי מעק

חחח כיא גבררר בעדק מאלחאזתש איי להג'י תעלמת?

אנא תעלמת להג'ת חיפא 2בל אלנקבי, מרתו למוחה 2אלתיל מרּה חחחח אנתי בתחקי מתל סיתּי, וקמאן אמּה 2אלתלי אנּו אחקי זיי אמּה. בתחבּ להג'את אלשמאל כיי?

כייא

אקתר להג'ה בחבהא אנא היא אללהג'ה אלי אנא בחקי פיהא הל2ית או מש עשנהא להג'תי חיטא היא מש להג'תי אנא להג'תי אלאסלייה סעבה קתיר או פיהא קתיר קלמאת אלוואחד לאזם יתעווד עליהום אמא אללהג'ה אלדאוויה פיש בעדהא ל2נא בתתע'יירש פיש פיהא זמאן או אליום אלכתיאר אל אלוולד בחקו נפס אלאישי אנא למא קונת ארוח עלא ע'זה קונת אחקי מע מרת עם אבוי בלהג'ה טבעתנא קתיר חלווה בס סעבה בס להג'תי הל2 קתיר 2ריבה ללהג'ת אהל אלשמאל

אחנא

ג'ינא מן אלמג'דל עסקלאן קמאן תאמר מן הונאק בס למא ג'ינא קול אלי אג'ו קאנו זע'אר שבאב אתעלמו בלמדארס בללד או סארו יחקו מת'ל אהל אללד

אההה יעני להג'תק להג'ת מג'דל? ואסא פהימת קמאן

ליי סיתּק ועמּק סאקנין בע'זּי, הגּ'רוהן בלכמסינאת מש היק? קם סיני בעד אלאחתלאל..

אהא

להג'תי מג'דלאוויה או סיתי בע'זה אחנא אלמג'אדלה 2וסתנא בתדחק קאן סעב קתיר יחארבונא חקולנא כודו ד'הב או רוחו עלא ע'זה קתיר רמחו יוכדו אלד'הב או ראחו עלא ע'זה או חקו בנרוח עלא ע'זה או בנרג'ע בעדין או בנדחק עלא אלאיסרא2לייה בס וולא חדא 2דר ירג'ע דל שווי בלמג'דל או למא סארו שווי קאנת סנת 1951 חבסו סידי בסג'ן מעשיהו קאן ליסא סג'ן ג'דיד הווא או קמאן אקם מן שאב מן אלבלד או ג'אבו קול אלב2יו בלמג'דל עלא אללד או סג'ן מעשיהו מהוא ג'נב אללד סידי או אלשבאב אלי מעא חרדו אלסג'ן בס מהרבוש פטלעוהום או אעטוהום בית בלרמלה בית קביר לחמס שבאב או בעדהא חטו מעהום מעלמה סבייה קול אלשבאב אסתחו או טלעו מן אלבית או אלסבייה דלת לחאלהא או סידי אנת2ל ללד או אתג'ווז סיתי הוון או אכו ראח עלא ע'זה עשאן היק אבן עם אבוי ליסא בע'זה או סתי אם אמי ראחת עלא ע'זה מע ג'וזהא או אמי אנוולדת במוכיים לאג'2ין בע'זה או בעדהא אנת2לו או עאשו פי דאכל ע'זה או עשאן סתי מריים או סתי סועאד בקונו כוואת ערפו אבוי עלא אמי או אבוי אתג'ווז בנת כאלתו או אמי אתג'ווזת אבן כאלתהא או היק אמי אג'ת מן ע'זה עלא אללד

למעלה