מוחמד5

New member
מרשים ביותר ../images/Emo45.gif

או אלא יחמיק יא גבר (באמת קראו אז לכלא מעשהיו !!.. )

מהמילים שאני מבין...

זה נראה כמו גלגול של אדם מסויים ממקום למקום למקום..... אבל מה קשור כלא מעשיהו?

איי איי

נכון כמה גלגולים ממקום למקום אחד המקומות הוא כלא מעשיהו סבא שלי היה כלוא שמה שהכלא עדיין היה קטן ובנוי מעץ והוא והחבר'ה שלו שרפו את המקום

ווללה? אשתי במקור משם.. ../images/Emo13.gif

ספר, ספר.. זה מעניין... היום הדימוי של העיר הזאת לא מי יודע מה....

איזה אשתך??

עזוב סיפור ארוך שמע פעם היינו הולכים לשם כל המג'אדלה בזמן שסתבא שלי הייתה חייה ואם זיאד (עוד אחת שנולדה שמה -- שהיא סבתא של חבר שלי ואני קורא לה גם סבתא כי גם אני אוהב אותה) הייתה עדיין יכולה ללכת הם היו מספרים לנו את כל החוויות שמה אני חושב שהם עדיין הולכים בכל מקרה אולי אם ילכו פעם אני אזמין אותך ותשמע את כל החוויות בעצמך

כאילו

אני אסביר לך חלק מתושבי אשקלון הלכו לעזה כי נתנו להם כסף יותר נכון זהב ואמרו להם לכו לעזה חשבו שהם יעבדו על היהודים ילכו לעזה אחר כך יחזרו וחלק המעט שנשאר הגיע ללוד אך 5 גברים צעירים בעיר (אחד מהם הוא סבא שלי) הגיעו לכלא מעשייהו עד ששרפו אותו לקחו אותם נתנו להם בית ברמלה אחרי זה עזבו את הבית כי הביאו בחורה לגור איתם אז השאירו את הבחורה לבד בבית סבא שלי הלך לגור במקום העבודה שלו הוא עבד אז בחקלאות ואחר כך עבר לגור בלוד ליד הבית של סבתא שלי התחתנו שוב עברו בית ושוב עברו עד שהגיעו לבית בו אנו גרים

אהה סחיח

אנא אמות עלא להג'ת אלשמאל עשאן היק לליום מסאחבתש ע'יר מן אלשמאל מן עכא או מן חיפא מן אלנאסרה (הל2ית מש תפקרוני זבאלה טבע בנאת) עינדי מושקלה אנא מא בחב קול וחדה סחבתהא קאן אסדי שריף מעהא בס קאנו יעסבנוני וולא ווחדה פיהום קאנת פאהמאני 2לי מתכלניש אתחרק כיף מא בדי עשאן בתע'אר או אנא בחבש חד ימנעני אתחרק או 2לי טטלי תשרב כמרא או דלהא תעזמני עלא כמרא (אנא בשרב כמרא בס אלבנת קאנת תנסטל עלאכר או תתהבל מע קול וואחד בתשופו או אנא בחבש היק) מש 2ד אלכמרא ליש בישרבוהא או 2לי בל2כר טטלע שרמוטה או בדהא איאני עשאן היק או בס או אנא מש מוסתעד אעמל אישי מע ווחדה היק סתם עשאן היק מראת 2לילה קתיר בס אקאמת עלאקה מע בנת או 2לי בדהא איאני עשאן אלמסארי או אנא בני 2דם מעיש מסארי (אזא חקית הוון איני בשתע'ל 100 שוע'ול או פיש עינדי שוע'ול קבוע)

וולק לפעמים אני חושב

שאני מדגם מייצג של כל בני האדם עברתי את כל הנאחס שעברו כל הבני אדם ביחד במיוחד בחודשיים האחרונים אני מצונן כבר חודשיים שלחו אותי פעמיים לבדיקת סמים בגלל זה אני בחודשיים האחרונים נתקעתי בכל מקום בארץ נתקעתי בשלוש ערים בצפון נתקעתי באיזה כפר בדואי בדרום אפילו לא זוכר את השם שלו לפני שבועיים הלכתי לתל אביב ברכבת יצאתי במונית הגעתי לתחנת רכבת גיליתי ששכחתי משו חזרתי הביתה להביא אותו וחזרתי שוב עליתי ברכבת הגעתי לתל אביב שכחתי עוד משו חשוב חזרתי הביתה הבאתי אותו וחזרתי בסילבסטר הייתי תקוע בעיר אכסאל ליד נצרת כמעט פינו אותנו מהבית הישן שלנו ואתם יודעים כבר כמה אני קשור לבית הזה כבר חודשיים שאני לא מצליח להתחיל עם אף בחורה (ככה זה בארץ כולם מתחילים עם בחורות) ברחתי מהבית והלכתי לישון בחדרים (אתם יודעים מה זה חדרים לא?!) שרציתי לחזור הביתה הזמנתי מונית נהג מונית יצא חבר של אבא שלי מי שיודע מזה חדרים יודע טוב מאוד מה הבעסה פה טוב לא רוצה להמשיך אבל קיצר ישלי חיים מבעסים אבל בכל זאת אני אופטימי מאוד "מחר יהיה טוב יותר" ככה אני אומר לעצמי תמיד אהה והחברה שהכי הרבה החזקנו מעמד ביחד נסעה לחו"ל אפילו בלי להיפרד ושהיא הגיעה לחו"ל היא התקשרה לנתק את הקשר

עאלק לא מכיר

חדרים זה מקום זה כמו מכון ליווי רק שאתה מביא את הפרוצה איתך (אני אדבר בשפה תרבותית יותר) אתה יכול גם להביא את חברה שלך אם אתה לא גר לבד קיצר זה בדרך כלל במקרים מיוחדים כמו שלי הלכתי לשם לבד כדי לישון

למעלה