להלה.
M M a a y a n K New member 16/2/07 #9 מה נסגר... שהקליפ מופיע כ-FRESH ב-MTV? למה קליפים מגיעים אחרי שנה בערך לערוץ? או פשוט יוצאים מוקדם מדי ב-MTV2.........
מה נסגר... שהקליפ מופיע כ-FRESH ב-MTV? למה קליפים מגיעים אחרי שנה בערך לערוץ? או פשוט יוצאים מוקדם מדי ב-MTV2.........
G GoldenBabe New member 16/2/07 #12 חחחח נכון../images/Emo109.gif לא רק הוא, גם קיפ יור הנדס אוף מיי גירל אבל למשל קליפים באמת חדשים כמו זה של ג'סטין טימברלייק, לא רשום פרש -,-
חחחח נכון../images/Emo109.gif לא רק הוא, גם קיפ יור הנדס אוף מיי גירל אבל למשל קליפים באמת חדשים כמו זה של ג'סטין טימברלייק, לא רשום פרש -,-
E elknetld2kil New member 16/2/07 #11 שיר חמוד משום מה הוא גורם לי לחייך בכל פעם שיש את הצליל הזה של המחשב בשיר.
S ScreamingForSomethin New member 18/2/07 #50 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo223.gif זה הצלצול שלי בפלאפון כרגע חח בואו לקומונה! [המספר בחתימה שלי]
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo223.gif זה הצלצול שלי בפלאפון כרגע חח בואו לקומונה! [המספר בחתימה שלי]
R Rose131 New member 17/2/07 #15 pieces- sum41 [אוקי, מה זה השממה הזאת שיש פה? לא להציף והכל, אבל תכתבו ]
L lestatgirl New member 17/2/07 #17 ../images/Emo45.gif לאן נעלמו כל הפינות? שתיהיה לפחותפינה אחת בכל יום או משהו..