Lost Prophets - Shinobi Vs Dragon .Ninja
R Rose131 New member 17/2/07 #40 I'm like a lawyer with the way i'm always trying to get you off me(Me & You)- Fall Out Boy [פאק, איזה חופרים הם בשמות ]
I'm like a lawyer with the way i'm always trying to get you off me(Me & You)- Fall Out Boy [פאק, איזה חופרים הם בשמות ]
M Musedol New member 19/2/07 #65 אז זהו, שלא השגתי../images/Emo3.gif ראיתי הופעה אחת שלהם ביוטיוב ואז עברתי למייספייס שלהם אם בא לך למייספייס שלהם, לחצי בדיוק כאן!
אז זהו, שלא השגתי../images/Emo3.gif ראיתי הופעה אחת שלהם ביוטיוב ואז עברתי למייספייס שלהם אם בא לך למייספייס שלהם, לחצי בדיוק כאן!
L lestatgirl New member 18/2/07 #43 That Boy, That Girl של מה שמם הדוקאן! זה ממש נורא אם אני שומעת אותו אצלי בראש?...............
M milkofamnesia New member 18/2/07 #44 גם אני חשבתי את זה כששמעתי את זה לראשונה, אבל זה שיר ממש מגניב הם ובונו מאסט דיי הופכים לאט לאט למיינסטרים ניו רייבי
גם אני חשבתי את זה כששמעתי את זה לראשונה, אבל זה שיר ממש מגניב הם ובונו מאסט דיי הופכים לאט לאט למיינסטרים ניו רייבי
L lestatgirl New member 18/2/07 #45 אההה אז זה מה שכתוב להוא שם על החולצה. בהתחלה הם ממש עיצבנו אותי האמת, לסולן יש פרצוף נורא קאנטיש כזה..
אההה אז זה מה שכתוב להוא שם על החולצה. בהתחלה הם ממש עיצבנו אותי האמת, לסולן יש פרצוף נורא קאנטיש כזה..
א אנשים אפורים New member 18/2/07 #53 Roxanne- Fall Out Boy רוקסןןןןן יו דונט הב טו פוט און דה רד לייט
S sha na na revol New member 19/2/07 #64 של ג'ורג' מייקל?... סתם, סתם. אבל נו, באמת אהבתי יותר את ג'ורג'.