ערב טוב איזה לק נלבש לשבת קודש

RUTHIE1

New member
בהודעה הראשונה היא רשמה - מלונדון

אני קניתי באיביי.

iefrat

New member
תודה הוא יפיפה

אם ניתן לקנות אותו בחנויות אני יכולה לבקש שיביאו לי. יש לירתיעה מרכישה דרך האינטרנט וטרם עשיתי זאת (ולכן אין לי לקים שוים אלא מה שיש בארץ. קשקושים מארה"ב לפני שהתודעתי לפורום ולקים גרועים מיוון. כי אין לי כוונה לקנות לקים ב60-70 ש"ח בארץ הכי יקר שקניתי פעםבדיוטי פרי- שאנל מספר10 ורוד אלגנטי מהמם.ב70 ש"ח בברצלונה -ורסצ'ה -יותר בשביל הבקבוק המהמם - 55ש"ח אני מתה לאיזה ציינה גלייעז,זויה וכל המיוחדים...

A MEAN MACHINE

New member
היא לא רשמה. היא כתבה.

לרשום זו פעולה שמצריכה כלי כתיבה. אלוהים ! מה קרה לעברית תקינה???

iefrat

New member
הואקסם לי אני אנסה

לבקשמ גיסתי שתביא לי אם היא מגיעה ארצה בזמן הקרוב,יש להם אתר? עוד גוונים שאת ממליצה?

superdrug - london

תכנסי לאתר אינטרנט שלהם (דרך גוגל), שם תראי את כל הגוונים!!! (barry m) אגב יש שם גם לייבל אחר שנקרא miss sporty שגם עליו אני ממליצה, יש לי את שניהם (שני החברות כמובן שכתבתי), נסיתי את שניהם ואני בהחלט מרוצה, חוזרת ללונדון בקיץ שיבוא בעזרת ה'. אחד מהם עלה לי 1.75 סטרלינג שזה 10.5 שקל השני עלה לי בערך 2 סטרלינג ממה שזכור לי שזה יוצא 12 שקל קחי בחשבון שהם לא 15 מ"ל אלא פחות.

iefrat

New member
לונדון מחכה לנו!!!

תודה אבדוק ואשאל את גיסתי. תהני לך בלונדון

אין על לונדון ../images/Emo99.gif עיר מדהימה.

ותודה מותק, מקווה שאני אספיק לחסוך טוב טוב כדי לבזבז על מה שאני רוצה :)

Dmorrigan

New member
eyeko - vampira

I LIKE
הגעתי למסקנה שהלקים שלהם ממש עמידים עלי תמונה אקראית מהרשת

יפיפיה!!!!

כאחת שלא ממש נמשכת לצבעים בסגנון הזה, אהבתי את הגוון מאוד. מאיפה משיגים אותו?? באינטרנט, אי ביי? יש בארץ אגב?

Dmorrigan

New member
תודה ../images/Emo140.gif

לא חושבת שיש לקים של החברה הזו בארץ. באיביי יש לפעמים, אבל מבחר מאד מצומצם הכי כדאי להזמין באתר שלהם, הם שולחים לארץ, משלוח של ארבעה לקים (קניתי שלושה וקיבלתי אחד מתנה) עלה לי 7.5$ וכל לק עולה 5.5$ אם את מזמינה שימי לב שכל שבוע יש שם מתנה לרוכשים מעל 20$ צריך להקליד את הקוד שהם נותנים בצ'ק אאוט

חחח אז ננסח את זה שוב

אם זה מצריך שתי שכבות בלבד ואז הצבע הוא חזק לעין ? או יותר שקוף? :)

angell4

New member
אני עם לק שקניתי בפראג

הוא בבקבוק מיני חמוד וקייצי.. כי לא נראה לי שהחורף מתכוון להגיע

אני עם לאקה מספר 104

בקרוב מילוי ואז אני מחליפה לק...(הכי שמאלי, תכלת ירוק אקווה כזה)

למעלה