קצת סדר בבלגן...

רוני325

New member
../images/Emo8.gifקצת סדר בבלגן...../images/Emo140.gif

אני מודיע בזאת על אחריות הפינות השונות (כולל אני) והימים בהם יהיו הפינות פעילות: 1) ימי שלישי ושישי כמו שאתן יודעות "איזה לק נלבש היום"? (אני) 2) 10 לכל חודש פינת הלק המיוחד (אני) 3) בכל תאריך 1 ו-15 לכל חודש פינת הרכישה השבועית שלי (iefrat אחראית עליה) 4) פינת החלפה/ מכיר של לקים וקישוטים בכל יום רביעי (RUTHIE1 אחראית להעלות) 5) האדומה החודשית תעלה בכל תחילת חודש כיוון שאין עדיין אחראית יום הולדת אשמח אם תשלחו לי במסר את תאריכי יום ההולדת שלכן אלא אם כן יש מתנדבת אחרת שמוכנה לקבל עליה את המשימה... ובהמשך היום יעלה שרשור נחמד נא לעקוב בבקשה
תודה והמשך יום נפלא!

Ultra marine

New member
../images/Emo45.gif

אגב, אני חושבת שמתישהו בנות הוסיפו ללוח האירועים את ימי ההולדת שלהם.

רוני325

New member
בדקתי ויש שם רק מישהי אחת אשמח אם כולכן

תהיינה רשומות בלוח האירועים

רוני325

New member
את ימי ההולדת של אולטרה מרין ושל אפרת יש לי

בנות תכתבו לי במסר בבקשה את ימי ההולדת שלכן ואעדכן אצלי..

../images/Emo45.gif ותהיה קטנה

למה בעצם "איזה לק נלבש"? הרי לא לובשים לק, מורחים. אפשר לפתור את זה בזה ששמים לק, אבל בטח שלא לובשים אותו. סורי אם זה קטנוני, זה מציק לי בעין בכל פעם שאני רואה את זה (כן כן, אלה הדברים שמציקים לי
).

רוני325

New member
סבבה מי שהעלתה בפעם הראשונה את הפינה הזו

הייתה בחורה מאד נחמדה שכבר אינה משתתפת לצערי בפורום והיא אמרה לנו שלשים לק זה כמו ללבוש בגד ומהרגע שלקחתי את הפינה הזו כך אני קוראת לזה אין לי בעיה לשנות לאיזה לק נשים פשוט כיבדתי את הבחורה...

אוקי ../images/Emo13.gif

עכשיו הבנתי.. כי הנחתי שרובכן יודעות שזה מונח לא נכון מבחינה תחבירית... האמת שזה די נכון, לאחרונה אפילו התחלתי להתאים את הלבוש ללק ששמתי באותו שבוע (או ליתר דיוק לנסות לא להתאים את הלבוש - בשבוע שעבר שמתי לק כחול בהיר יחסית והיה איזה יום שקלטתי שאני לובשת ג'ינס כחול וחולצה בגוונים כחולים ובגלל שאני טכלס מאוד אוהבת כחול יש לי הרבה אביזרים כחולים ונראיתי באותו יום כאילו בחרתי בקפידה את כל הפריטים שלי כדי שיהיו מסקאלת הכחולים - ואני שונאת התאמות כאלה).

תולי01

New member
לדעתי זה ממש לא משנה ../images/Emo262.gif

אני אומרת "שמתי לק" ואין עם זה שום בעיה לדעתי, וגם לא עם למרוח. אני לא חושבת שאיך שאומרים בארה"ב היא דוגמה לאיך צריך להגיד את זה פה, יש הבדלים ודקויות בשפות. נכון שמשתמשים שם במילה wear, אבל המילה הנפוצה ביותר בכל הבלוגים בנושא הזה בחו"ל היא apply (על כל הנגזרות שלה) ואין לה מקבילה מדוייקת בעברית. בקיצור, לא קריטי לדעתי ואין צורך להעלות את זה כל פעם מחדש - כולנו חכמות, כולנו נבונות וכולנו יודעות את התורה וזה נראה לי דבר מיותר להתנצח עליו

רחלי ג

New member
זה לא עניין תחבירי.זה סטייט אוף מיינד,

שלא לומר שמנטלית אני "לובשת" לק כמו שאני מחליטה מה ללבוש. ה"לובשת" הוא פועל שרק אנחנו, כאן,יכולות להשתמש בו וגם להבין את המהות והמשמעות שמעבר לפועל עצמו.

לא חושבת שיש בעיה עם המינוח

לק אכן לובשים , בטח שלא שמים - אם כבר הכותרת "איזה לק נשים" היא בטח ובטח לא נכונה תחבירית. זה מגיע מהמינוח באנגלית To wear a nail polish , לא תשמעי אף אחת כותבת [או אומרת] To put a nail polish . זה השתרבב לאחת הבלוגריות פה והדביק את כולן ואני לא רואה מה הבעיה עם זה.

רחלי ג

New member
ניצ, אמנם"ללבוש" לק שימושי לי ומאוד מתאים לי

אבל, הערה קטנה...אם כבר נפתח דיון בעניין : הפועל WEAR באנגלית הולך עם: wear a hat wear parfume wear make-up wear a coat wear shoes בעברית לכל WEAR כזה יש תרגום אחר. ו.. אני שמחה שהמנהלת החליטה שכך ישאר.תודה רוני.

מסכימה איתך לחלוטין

אני פשוט לא חושבת שנכון לקרוא לפינה "איזה לק נשים" כי זו עברית קלוקלת. זו כוונתי. השתרבב פה איזה מטבע לשון פורומי שהתחיל וכולן נדבקו בו אז לא ראיתי בעיה עם זה . סתם חידדתי נקודה.

למעלה