שירשור חיובי

../images/Emo8.gifשירשור חיובי

אנשים שרשרו לכאן את כל הדברים המשמחים שקו לכם לאחרונה. סדנת יציאה מהבאסה

../images/Emo42.gifנחשוב טוב-יהיה טוב

נפרדתי מאלי.
חופש עד יומראשון בלילה.
שבת בבית.
קיבלתי 23 בנביא מה שאומר שהצלחתי כמעט רבע מבחן!!! על מי אני עובדת? החיים בזבל

Hezi The One

New member
פוף,ננסה

1.אני עסוק:] (כן זה טוב) 2.השבוע לא היו כמעט מבחנים@#%$@# הוא היה כמעט חופשי 3.אנשים די חדשים מראים שאכפת להם ממני:$ 4.קיבלתי את הניהול:]

רוצה שאני אראה לך?../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~ ~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~~מראה~
חזוש!!111 תודה על הכל מותק!!11111 אני כ"כ אוהבת אותך!!!!!111111
יאאאא כייפ להיות במצברוח טוב
:)

יאאאא חזיי! ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אתה לא יודעת כמה שפיספסת!!111 אחרי כל הימים האלה של המצברוח רע, בא המצברוח ההכי טוב בעולם!!!!11111111111 אז, כתבתי לך את זה.. כי אתה עזרת לי ההכי בימים האלה, ורציתי שתראה באיזה מברוח הייתי
יאאאא
תודה מותק!
אוהבתת

yardenbm

New member
אמפ

קיבלתי 82 בתנך ציון ראשון טוב השנה XD יש טיול שנתי עוד 6 ימים זהו

טוב, בוא נראה.. בבי"ס! ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

1. קיבלתי במבחן במדעים 82 כןכןכןכן
|הממ| 2. לשון 88.5
המורה שמנה הזאת שתמות כוסאמאמאמא שלה!111 3. פספסתי מיצ"ב
4. הגשתי 2 עבודות שהייתי צריכה הגיש. עזבו בי"ס. אבל אתם יודעים מה קרה?!?! פיייייייייייייייייייייייתאום!111 ישלי את הפורום ההכי שולט בכל העולםםם!!!!!!!111111 יא.|הממממממממממ| <סתם, בנצי הפורום היה טוב גם קודם כפרע, אתה לא צריך להרוג אותי על זה שאני מתלהבת מזה שחזי מנהל, טוב? אני אוהבת אותך מותק
> יא. ישלי עדיין מצברוח טוב.. אבל אני הולכת עכשיו לעבודה
, זה יגמר >.<

../images/Emo121.gifסטאבי 2.0 מ"מ../images/Emo99.gif

קניתי את "על פני האדמה" של שלום חנוך-אלבום מדהים
קיבלתי במבחן בתולדות המוסיקה 85.. זה לא רע.. האיבנז (הגיטרה החשמלית) עברה סופסוף סט-אפ והיא בשעה טובה נשמעת כמו שצריך=] אבא דיבר עם אורנה ___ (אנ'לא זוכר מה השם משפחה שלה
) האמרגנית של היהודים.. וגם הפעם יש לי כרטיס חינם
חזרתי היום ב21:43 בערך הביתה מהבצפר-והיה אפילו ממש כיף! (היה לנו יום יחד, ולא היה לי כח לכל השטויות האלה אז אני וחבר שלי לקחנו מגברים והלכנו לכיתה מרוחקת וניגנו בערך 4 שעות
)

רעיון מצויין

1. היה לי מבחן יחסית טוב בהסטוריה 2. המצב רוח הקקה ירד 3. היום היה ממש כיף, הלכנו אחרי בצפר ל"פותחים שולחן", קנינו פיצה (אכלתי 3! שמנה שכמותי..) -על חשבון בצפר, דיברנו, שרנו, בלהבלה... 4. חברות הזמינו אותי לבוא לאילת בחנוכה :) וכנראה שאני נוסעת. 4 ימים 5. היתה לי אחלה מתכונת באנגלית היום (בלי ללמוד) 6. שבוע הבא טהניניניי 7. החלים לי הנזם 8. אמרו לי שאוהבים אותי היום ונתנו לי מליאן חיבוקים

למעלה