שירשור חיובי

האמ.

נפגשתי עם דני עידן קרן ודודי :) בהופעה של מטרופולין אתמול. זהו! זה הדבר הכי טוב שקרה לי לאחרונה! הכל מתחרבש!!! תקופה חרא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!#@!!!!!!!! (קילקלתי את הסדנה או שרק נדמה לי?)

פרקשון

New member
נופררררררררררררררררררר

היה בנז פגז חבלז! במיוחד ההופעה שראינו אותה מבחוץ נופר
קרן
דודי
דני
אגב תדאגי שקובי לא יתמכר לשוריקנים

פרקשון

New member
../images/Emo9.gifאווווו

הכבוד הוא לי אל תתני לקובי ללמד אף אחד את הסוד! זה ממכר זאת מגיפה זה יתפשט אנחנו ניפול בשבי האויב בויאטנם!

ManRed

New member
נופרי ../images/Emo23.gif

גם לי היה ממש ממש ממש ממש כייף! וגם סוף של תקופה רעה.. ותחילה של תקופה טובה עידן אתה שחור, דודי אתה שחור עם משקפי פלסטיק, קרן קר לך! נופר את נמוכה..

פרקשון

New member
חחח לא כדאי

אבל אם כבר 84 בספרות 46 במתמטיקה ויש מבחן חוזר ותודה לאלוהים אבל מבחן חוזר נכשל כנראה הייתי במטרופולין וראיתי כמה אנשים נחמדים היום ביטלס בבארבי שבוע הבא מבחן מזדיין בתחת והרבה בתנ"ך ואז מתמטיקה שלושה ימים אחר כך עוד מעט אני צריך לנקות את הבית אבל אפשר לסנג'ר את אחותי :) היא אוהבת את זה מחר משחק ואין לי כוח חיובי או לא?

פרקשון

New member
חחחח אוקי אני אתקן

כמה אנשים נחמדים ואת נופר גם שסחבה אותנו לאיזה תחנה מרוחקת

פרקשון

New member
אז פגשנו את נופר והיה בנבנזונה איתה

ואני בכיתי כל הדרך הביתה כי אני לא אראה אותה משהו כמו חודש ואני אהיה עצוב כל הזמן אין לי חיים בלעדיה היה כל כך כיף לראות אותה כל מקום שאליו היא הולכת פשוט מואר איך היה?

יש מקום לשיפור..אבל בסה"כ -

בסדר גמור.. אלא אם כן שיקרת לי ועל זה אתה עוד תחטוף!!!
עידן אני אוהבתאותך! אתה גם אוהב אותי! אנחנו אוהבים אחד את השני!

בראסמי

בזמן האחרון כלום אני מבואס...מהלימודים בעיקר מתוסכל תציצו בבלוג... עד מתי?! יוני 2007... שיגמר כבררררררררר

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifממ בעיקרון אינלי שומדבר חיובי..

... חוץ מההופעה של היהודים היום ב"ה!!!!!!!!!!!!! כןןן!! סוףסוף! :'] זה בטח יעלה לי קצת ת'מצברוח

למעלה