שרשור הפרק השבועי - בוסטון ליגל !

YaEl 15

New member
../images/Emo8.gifשרשור הפרק השבועי - בוסטון ליגל !../images/Emo88.gif

שם הפרק: עברית: של מי האלוהים הזה בכלל? אנגלית:Whose God Is It Anyway?
תקציר: אלן מגן על עמית לשעבר שנתבע בגלל אפליה על רקע דתי; ג'פרי קוהו מצליח למצוא חשודים אפשריים אחרים ברצח הופר, אך עדויות חדשות המועלות נגד סקוט, גורמות לו להיראות אשם מתמיד
עוד מידע
תסריט
תמונות!!!

always be me mc

New member
פרק נחמד../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

מעניין אם דני ובת'אני יצליחו בכלל להיות זוג חח ולמרות שהמשפט של אלן בהחלט היה משעשע: Alan: So, basically every time you piss, puke or crap, you're a step closer to immortality. Sally: Objection. (Alan farts) Alan: Getting closer as I speak. Sally: Objection.
וכמובן: (About Sally) Alan: I am sorry, Your Honor. This woman is clearly a Jew. Judge Reece: You object to her being Jewish? Alan: I'm sure somebody here must.
הכי היה מעניין בפרק כמובן המשפט של סקוט כי נראה שמתגלים שם כל הזמן פרטים חדשים וזה גורם לי לתהות אם הוא אשם או לא.. אני האמת חושבת שלא(מעדיפה שזה יהיה השכן המציצן חח), אבל באמת שקשה להכריע בעניין
מה שכן בטוח זה שיהיה לקוהו ולעמיתיו ממש קשה לנצח אם התביעה תמשיך לקרוע אותם בבית משפט.. ולהפתיע אותם עם עדויות חדשות. אז זהו, זו דעתי על הפרק. אני כבר מתה לדעת אם ההרגשה שלי לגבי המשפט של סקוט הוא נכון(וההרגשה שלי היא שבגלל הספק הם לא ירשיעו את סקוט) וכמובן תודה לך יעל על השרשור
והציטוטים לקוחים מTV.COM

YaEl 15

New member
דעתי על הפרק:

שיפים:
אלן וסאלי
אני זוכרת שראיתי בפרקלטים, וגם בהתחלה של בוסטון, שסאלי הייתה מאוד ילדותית. היא הייתה מתלבשת בצורה מאוד חושפנית, ומעשנת מריחואנה במחסן של המשרד, ומחזרת אחרי אלן בצורות מוזרות
אני אוהבת את איך שהיא התבגרה. למרות שהיא לא ניצחה במשפט, היא הציגה טיעונים בצורה טובה מאוד, ובסה"כ אני חושבת שזה ששירלי סילקה אותה מהמשרד (אחת מהסיבות ששרילי מעצבנת אותי, אני מניחה. בימים הראשונים שלה במשרד, היא התנהגה כאילו הכל מגיעה לה, והכל שייך לה, והיא יכולה לפטר אנשים בלי להכיר אותם בכלל..) בסופו של דבר הועיל לה, ועזר לה להשתפר בתור עורכת דין, ולתבגר בתור אדם. היה נחמד לראות את אלן וסאלי שוב ביחד, למרות שהייתי עצובה בשביל ג'רי, כמה אומץ, כמו שאלן אמר, נדרש ממנו כדי להגיע לדלת שלה, עם זר פרחים. דרך אגב - פטי הבובה ממש אבל ממש לא דומה לסאלי.. אני הייתי נעלבת
היה ברור שאלן "ינצח" את מארק
מעניין לראות מה יקרה בפרק הבא מבחינתם. הפרומו ממש הצחיק אותי
דני ובאת'ני
אני עם באת'ני - אם דני רוצה אותה, הוא צריך להשתפר. אני חושבת שיהיה מיוחד ומעניין לראות אותם ביחד, בייחוד מבחינת דני, שעד עכשיו היה רק עם נשים מסוג מסויים, וגם בעלות מראה מסויים, אם כבר מדברים. מצד שני, לא הייתי ממליצה לאף אישה בשנות ה-30 שלה להיות עם מישהו מעל גיל 70 ! ביחוד לא, אם מדובר בדני, שהשאיר מאחוריו 6 גרושות.
משפטים:
המשפט של הנדס
מוזר איך הוא מצליח להכניס את עצמו לצרות כל הזמן. בכל אופן, אהבתי את הקייס. היה מעניין לשמוע את הטענות של שני הצדדים. כמובן שבחיים האמתיים החוק היה מנצח, אבל פה זה בוסטון, אז אלן ניצח. היה מחיק שהוא אמר "אני יודע שאני הולך לקבל מכתבים" אני אוהבת רמיזות כאלה, הן מתאימות לרוח של התוכנית. רק תיקון קטן - היטלר לא רצח 6 וחצי מיליון מאיתנו, בשם הדת
המשפט המתמשך
או.קיי, איכס ודאבל איכס. האמת ששיערתי שיש משהו כזה בעבר של ליטל. הקשר בן האמא לבן תמיד ניראה לי מוזר. היא הגיבה יחסית בקור רוח יחסית לעובדה שהאקס של תפס את הבן שלהם "מספק את עצמו" עם סוודר, ותמונת עירום שלה. אני לא יודעת אם המושבעים יקנו את הספק הסביר שקוהו ניסה ליצור. אחרי מה שהם שמעו על התמונה, הם יחשבו רק על זה שליטל סוטה, ויחליטו בהתאם לזה. אני מניחה שבסוף ירשיעו אותו, אבל זה לא יהיה הוא. ככה זה בבוסטון, תמיד יש הפתעות. דרך אגב - מי שועד לא הצביע לסקר למטה, מוזמן. יש לכם שבוע.
במרפסת
אהבתי את הדיון. כרגיל, הוא היה מעניין וגם מעורפל ומבלבל. איכשהו, קצת שכחתי את רוב מה שהם אמרו, אז... מחכה כבר לשבוע הבא, הפרומו ממש מסקרן.

always be my mc

New member
את יודעת יעל.. באמת לא חשבתי שהיא תסכים

לקיים את ההתערבות אבל מה את יודעת.. שניהם סוטים

always be my mc

New member
חח איזה חמוד

אין, אחרי שהוא הופיע בבאפי ומכושפות אז סולחים לו על הכל

YaEl 15

New member
מסכן ../images/Emo10.gif הוא לא יודע מה מצפה לו ../images/Emo7.gif

למעלה