שרשור הפרק השבועי - בוסטון ליגל !

../images/Emo207.gifאם כבר,שאלה על בוסטון../images/Emo6.gif

היתי רואה פעם פרקים שהיה לי זמן,הבלונדה שהיתה זאת שרון סטון?

YaEl 15

New member
איזו בלונדה? מי זו שרון סטון? השם מוכר לי אבל

לא יודעת.. זה ממש מוזר - הCSI האהוב עלייך הוא מיאמי, ולא לאס וגאס (שאם כבר CSI אז זה רק LV) את לא רואה האוס (!!) והיית רואה בוסטון? היית רואה? מה קרה? בתור מכורה לטלוויזיה, את קצת מאכזבת, מה כבר נשאר? תתחילי להדביק פערים ! חח.. סתם. כל אחד והטעם שלו
אבל ברצינות !

חחחחחח אני הכי אוהבת לאס וגאס

מיאמי עשיתי קומונה כי גם אותה נאי אוהבת ואף אחד בפורום לא סובל אותה,אז בשביל אלה שכן אוהבים עשיתי מקום והאוס חחחח מה אין לי זמן
והבלונדה? עזבי זו לא היא בדקתי
בוסטון ליגל זה מצחיק אני רואה בלילה אם יש לי זמן

YaEl 15

New member
חח.. קראתי בפורום שלכם כמה פעמים..

וגם Lee3192 ואני חברות, ושכנות
ויש את "יוני יוני היחיד", לא? הוא אוהב את מיאמי... חח.. בקשר להאוס -- תפני זמן ------->>>>> הסדרה הי טובה בכל הזמנים ! חח.. סתם. תעשי מה שבא לך

always be me mc

New member
"הסדרה הכי טובה בכל הזמנים"

Yeah, right וכי את ממש אובייקטיבית
חוץ מזה האנטומיה של גריי נשמעת סדרה הרבה יותר נחמדה(יאללה תכי אותי יעל חח נראה אותך)

YaEl 15

New member
"נשמעת"? זא אומרת שאף פעם לא ראית?

אני ראיתי. ואני יכולה לומר לך שהיא ממש לא משהו, יש בקושי רפואה, וכל הסדרה מדברת על חיי האהבה של ד"ר מרדית' גריי
זה לא כזו סדרה נוראית, למעשה, היא יכולה להיות מאוד משעשעת, ולהעביר את הזמן, אבל אין כמו האוס. ולמה אני לא אובייקטיבית? ראיתי את כל הסדרות שאת כ"כ אוהבת, והן ממש לא משהו.. גם את לא ממש אובייקטיבית ! את שונאת את האוס ! את רוצה, שהוא ימות !!!!!! ||מכה אותך וורטואלית||

always be me mc

New member
ולא אמרתי שאני אובייקטיבית רק רציתי לתקן

ולומר שזו לא הסדרה הכי טובה בכל הזמנים.. היא הסדרה הכי טובה בכל הזמנים שלך וזה עניין אחר חחח ואם את שואלת אותי עדיף חיי אהבה מחיים נטולי אהבה כמו שיש בהאוס
(ולכן האנטומיה של גריי שווה צפייה חיחי) ובאשר למכות.. לא תתפסי אותי ננה בננה(מתחבאת בארון ביחד עם עדי LOL)

adi love noa

New member
טוב שלא הגזמת../images/Emo4.gif

יש סדרות הרבה הרבה יותר טובות מהאוס והאנטומיה של גרי לדעתי הרבה יותר טובה ואל תגידו שאני לא אובייקטיבית כי אני לא רואה האוס,כי ראיתי את העונה הראשונה ולא ממש התלהבתי. ואני מאוד אוהבת את הז'אנר של סדרות העוסקות ברפואה אז זה לא הסיבה שלא אהבתי

YaEl 15

New member
וואו, לא צריך להתנפל, כולם ../images/Emo6.gif

"האוס" איכותית. הכתיבה יותר בוגרת, הנושאים יותר עמוקים, יש יותר קונפלקטיים. באנטומיה הכל סובב את גריי ומק'דרימי, ומגוחך אפילו לנסות להכחיש את זה. למען שלום בית - "הסדרה הכי טובה בכל הזמנים, לדעתי" חח.. כולם רשאים למחשבה עצמאית, אני שוכחת את זה לפעמים. מצטערת אם עיצבנתי/פגעתי

always be me mc

New member
../images/Emo140.gif לא עיצבנת

וקראי את ההודעה שלי שמתחתייך. .זה חשוב(זה קשור גם לחתונה ולתפקיד שלך חח)

always be me mc

New member
בננות להרגיע ובואו נגיע למסקנה:

סדרות הן כמו טלוויזיה. היא לא באמת אובייקטיבית אבל זה מה שיפה בה וזה מה שיפה בנו זה שעם זאת שאנחנו שונות וכל אחת אוהבת סוג אחר של סדרת רפואה אנחנו גם דומות כי כולנו אוהבות סדרות רפואה. אז אין טעם להעמיק בוויכוח על זה(אני האמת לא התכוונתי להתווכח זה כולה היה בצחוק וחשבתי שתבינו) זה המקום לחבק
להעריך את השונות
וחופשי לצחוק על הרופאים המצחיקים האלה חח אגב יעל אם אי פעם אני יורדת על האוס זה לא כי אני שונאת את הסדרה. אחרי הכל אני נהנית לצפות בה ובו אחרת לא הייתי מתעקשת לראות את זה כל שבוע וחרדה כשאני מפסידה חח אלא עושה זאת רק כדי להקניט אותך(בחיבה כמובן), אבל אם זה כזה מפריע לך או שאת לא מבינה את הבדיחות אני מוכנה להפסיק(אבל אז צפי לתקופת יובש חח) זהו, הכל טוב? חתונה עדיין באוויר? יעל את עדיין באה?(עם מוריסון או האוס זה כבר לא באמת משנה)

YaEl 15

New member
../images/Emo104.gifסורי, זה הדגל היחיד שאני אניף ../images/Emo6.gif

למעלה