בהצלחה
נתח אהוב: פיקניה, שפיץ שייטל, אסאדו. כולם עשויים Well Done אוהב מדי פעם גם אנטריקוט מדיום וול. בגדול אני יותר אוהב נתחים שאמורים לצלות אותם עד הסוף ופחות את אלה שצריכים לדמם כדי להיות אכילים. זה מה שטעים לי (למה אני מרגיש צורך להתנצל ? לא יודע) חיה משונה: אלוהים יודע מה הגישו לי במסעדות שהייתי בסין. לא הבנתי את התפריט והמלצר לא ידע אנגלית. מעדיף גם לא לדעת. בגדול, תנו לי עוף, בקר, חזיר, דגים, פירות ים נפוצים (שרימפס, קלמרי וכו'). מתכנן לעשות: חסר ? יש מליון מתכונים שהייתי רוצה לנסות, כל הזמן מגלים דברים חדשים. מה אתה עושה שאתה לו צולה: עובד הייטק, מנגן על גיטרה, מצלם. אני אענה גם לשאלה שהוסיף avi5199:"באיזה מתכון\עצה הכי מוצלח\ת נתקלת\נעזרת במסגרת הפורום" אז התשובה שלי היא שגיליתי את הבלוג של ביג ג'ק ושם גיליתי את המתכון למקלובה, מאז אני אדם מאושר יותר
ולמדתי לתת לאורז את הכבוד המגיע לו.