אז מי אני? ומי אתם? ומי אנחנו?

TAINTED SAINT

New member
אשתדל לקצר.../images/Emo9.gif

נתח\מנה אהובה: אוהב את רוב הנתחים למיניהם אם הוכנו כמו שצריך.מסתדר נהדר עם כל מה שיכולים להעלות על המנגל או להכין בבישול איטי כגון חמין עם כמה סוגי בשר בפנוכו. חיבה מיוחדת לבשר סוס ולטונה [לא מבושלים כמובן]. החיה הכי משונה שאכלתי: כלב בתאילנד,מדוזות ביפן,זחלי טוואי המשי ועוד כמה סוגי חרקים,בשר דוב ברומניה כשהייתי ילד [ואינני באמת זוכר את טעמו] ולקינוח עקרב במדבר יהודה. בתכנון: שוק חזיר בר על שיפוד מעל גחלים. מעצב תכשיטים במקצועי ובין שאר התחביבים מגדל בעלי חיים אקזוטיים כגון טרנטולות ונחשים שונים. מריוס. שאלה שהייתי מוסיף לסקר: האם לדעתכם צריך להוציא את הצמחונות מחוץ לחוק? והתשובה שלי -

avi5199

New member
אחלה סקר :

מנות שהכי אהבתי - שישליק של כבש על האש , או בשר כבש טחון מטוגן עם צנוברים בתוך צלחת חומוס ( חומוס עם בשר)אצל אבו יוסוף בחיפה (פעם מיזמן כשהיה עוד חדש). אסדו ברזילאי על אש של מדורת עצים שעשה פעם חבר של חבר שלי מברזיל. סופלקי לבן שאכלתי פעם באי מילוס ביוון. בשר בקר בבישול אדום בקדרה שאכלתי פעם במסעדה סינית הבמבוק המזמר בתל אביב (כשפתחו את המסעדה) אחרי כן התחלף השף ואחרי כמה שנים ניסיתי שוב אבל זה כבר לא היה זה. יונה ממולאת אורז שאכלתי פעם במסעדת היונים בעיר העתיקה בירושליים. ארטישוק ממולא בשר, וכובה ממולא בשר מטוגן וטבול בטחינה, שהיתה מכינה הסבתא החצי מרוקאית שלי ז"ל... פאאהאה עם שרימפס וצדפות ... סרטן נחלים מבושל ( הסרטן שיש לו רגליים כחולות) ... החייה הכי משונה שאכלתי אני לא אוכל דברים משונים רק חיות רגילות. מה אני עושה כשאני לא אוכל עובד כמנהל בחברה לתרופות.. שמי אבי שאלה לסקר היתי שואל באיזה מתכון\עצה הכי מוצלח\ת נתקלת\נעזרת במסגרת הפורום - והתשובה שלי שהיה כאן פעם מתכון לפסטרמה שאני לא מפסיק לעשות מידי שבוע...

נתחיל בבדיחה

איזה חלק בבהמה טרבלסי (יוצא לוב) לא אוכל. תשובה ..את החבל בו היא קשורה לעמוד... הנה מספר דברים שאכלתי כשרים למהדרין 1. מעים של עגל יונק כשהם לא מנוקים התוכן ..גבינה ולא צואה .על האש נ ה ד ר. 2. בתוך שיליה העוטפת עגל מוכן (כמעט תשעה חודשים) ישנם כפתורים גדולים מהם העגל נזון ...בצלי זה מעדן, צ'י

Axax1

New member
אהלן

דיי שקט פה בפורום אבל גם לי בא משתדל לאכול גם אוכל כשר נתח/מנה אהובה? סטייק מצוואר חזיר שסבתא מכינה מזון לא אהוב? אוכל רק מחיות היבשה והשמיים געייתי מאוד עם חיות הים מה החיה הכי משונה שאכלת? נקניק סוס תופס? מה אתם רוצים או מתכננים לנסות? המםם אני בלבטים פה בסעיף בין יונים למיניי דו חיים מה את/ה עושה כשאת/ה לא צולה/אוכל/ת? מדריך טיפוס וגלישת מצוקים. מה שמך? אריק :)

ido214

New member
גם אני חדש פה, לפחות בכתיבה..

נתח/מנה אהובה? פילה ואנטריקוט בגושים לא קטנים שידמם כמו שצריך.. (מדיום רייר) ובראשונות קרפצ'יו טוב תמיד הולך מה החיה הכי משונה שאכלת? קנגרו באוסטרליה, כריש בתאילנד מה אתם רוצים או מתכננים לנסות? שקדי עגל, עדיין לא יצא לי ונראה לי שאני יאהב מה את/ה עושה כשאת/ה לא צולה/אוכל/ת? סטודנט להנדסה מה שמך? עידו

Godu

New member
בהצלחה

נתח אהוב: פיקניה, שפיץ שייטל, אסאדו. כולם עשויים Well Done אוהב מדי פעם גם אנטריקוט מדיום וול. בגדול אני יותר אוהב נתחים שאמורים לצלות אותם עד הסוף ופחות את אלה שצריכים לדמם כדי להיות אכילים. זה מה שטעים לי (למה אני מרגיש צורך להתנצל ? לא יודע) חיה משונה: אלוהים יודע מה הגישו לי במסעדות שהייתי בסין. לא הבנתי את התפריט והמלצר לא ידע אנגלית. מעדיף גם לא לדעת. בגדול, תנו לי עוף, בקר, חזיר, דגים, פירות ים נפוצים (שרימפס, קלמרי וכו'). מתכנן לעשות: חסר ? יש מליון מתכונים שהייתי רוצה לנסות, כל הזמן מגלים דברים חדשים. מה אתה עושה שאתה לו צולה: עובד הייטק, מנגן על גיטרה, מצלם. אני אענה גם לשאלה שהוסיף avi5199:"באיזה מתכון\עצה הכי מוצלח\ת נתקלת\נעזרת במסגרת הפורום" אז התשובה שלי היא שגיליתי את הבלוג של ביג ג'ק ושם גיליתי את המתכון למקלובה, מאז אני אדם מאושר יותר
ולמדתי לתת לאורז את הכבוד המגיע לו.

ממש לא צריך להתנצל

גם אני אוהבת מדיום וול ברוב הנתחים, בייחוד מה שנקרא בארץ מדיום וול (אם עושים מדיום ממש כמו שצריך, אז אני אוהבת מדיום. בארץ מנסיוני מדיום מוגש רייר ואף פחות מכך. ברוב המקומות צולים את הסטייקים בטמפ' גבוהה מדי ולא משלימים צלייה בתנור, כך שחורכים את החלק החיצוני בעוד בפנים נשאר רייר/בלו.) והבלוג של צחי...

danbaratz

New member
זה אני

נתח/מנה אהובה, זה כמו לשאול אמא איזה ילד היא יותר אוהבת. בגדול כול מה שהיו לו שני הורים . החייה הכי משונה, תנין, דורבן וארנב כשאני לא במטבח, סטודנט למדעי בעלי החיים ורפתן/מגדל שמי דני או דן או דני

אולף

New member
לגבי חיה משונה

ברכותיי על קבלת ניהול הפורום לידך! בהצלחה. החיה הכי משונה - אני יודע בבטחון שאכלתי חזיר... כך שזו אחת החיות המשונות שאכלתי. עכשיו, אני חושב שאכלתי פעם גם משהו שאולי הוא כלב או חיה אחרת. מדוע? נסעתי לניו יורק עם חברה שלי... הגענו למסעדה בקוני איילנד, שזה איזור בילוי ליד חוף הים. נכנסו למסעדה שנראתה מאוד מיוחדת בנוף העממי מסביב - מסעדה מהודרת... אבל המחירים היו ממש מצחיקים. זו הייתה מסעדה אוקראינית. חשבנו לנסות אותה, והזמנו קציץ בשר עוף... לקחנו ביס... והפסקנו. אנחנו עד היום לא יודעים למה היה לקציץ הזה מרקם כזה שונה וטעם כזה מיוחד. בפירוש לא משהו שטעמתי לפני כן. אנחנו מנסים להרגיע את עצמנו ולומר כי בסך הכל מדובר על דרך ההכנה - טחינה של הבשר ויציקתו מחדש לקציץ... אבל... לפי המחירים... אולי זה סתם היה כלב :)

o h a d d

New member
אז ככה

הנתח האהוב עלי זה אסאדו ובכלל בקר יותר טעים מכל הבשרים שאכלתי החיה הכי משונה שאכלתי זו אלפקה, וזה בעצם הכלאה בין עוף וכבש, גם שהיא נראית כמו הכלאה בין כבש לגמל. ממש הייתי רוצה לנסות גדי, הבשר של עז קשה מידי לאכילה אבל מכמה בדואים שמעתי שגדי צעיר זה הבשר הכי יוקרתי אצלם וזה הרבה יותר טעים מכבש. אני סיממתי תואר שני במקרוביולוגיה, ומחפש עבודה שאלה שהייתי רוצה להוסיף-מה לא תסכים לאכול? אישית שמעתי טענה שנשים לאחר לידה יכולות וצריכות לבשל את השיליה. כל בעלי החיים אוכלים את השיליה ויש לה ערכים תזונתתים וזה עוזר לאם להניק-בכל זאת אני מוותר.

המממ

על השיליה גם אני מוותרת בנימוס :X במה אתה מחפש עבודה? איפה למדת? בהצלחה :)

בלוביי

New member
../images/Emo6.gifואני

הנתח האהוב עלי צלעות עגל חלב, כבדים ולבבות. בתקופת הלא כשר שלי לגמרי נהנתי מהסטקים העסיסיים של הפרה הנמוכה.אותם סטקים טריים שבין הצוואר לצלעות. אכלתי פעם אחת יותר מידי צלופח והיה לי מגעיל. אוהבת שרימפס וים של שום (רומניה,לא תרוץ מחמאה). מה מסקרן אותי לאכול......... בשר צבי. העיצה הכי ששמעתי מאמא ומעבירה הלאה,לא מחליפים מתכון מנצח וקצב.
. כשלא עושה,אוהבת לשבת עם כוס קפה וחבר/ה טוב/ה .

שמי אומר המון

נתח/מנה אהובה?האמת שבבשר לא בוחל בשם חלק והכי אוהב מעושנים. והעישון העצמי הכי טעים. מה החיה הכי משונה שאכלת? קלמרי ודורבן מה אתם רוצים או מתכננים לנסות?להקים בחצר ביתי עמדת בישול לימים יפים. מה את/ה עושה כשאת/ה לא צולה/אוכל/ת? דבר חושב חושב על אוכל ובנוסף מנהל מוקד שרות לקוחות. מה שמך? אריה

גם אני משיבה

נתח/מנה אהובה?שאלה קשה אוהבת לאכול בשרים עופות ,שרצים ומכל הבא ליד ולפה ... אבל הכי הכי אוהבת לובסטרים ... מה החיה הכי משונה שאכלת? הצטרפתי לאבי להפלגה שבא הדריך בבורמא ..בערבים כבדו אותנו בחטיף משונה שטעמו הזכיר ביסלי חריף(טעים מאד) ביום האחרון שאלנו ממה עשוי ...כנראה מכל מיני חרקים ..היה טעים וטוב שלא ידעתי מראש ממה עשוי . בילדותי אכלתי מרק צב שהיה עשוי עם חמאת בוטנים ,היה מאד טעים והיתי רוצה לאכול שוב... מה אתם רוצים או מתכננים לנסות?עדיין לא יצא לי לאכול שקדי עגל, ביצי שור ... מה את/ה עושה כשאת/ה לא צולה/אוכל/ת? (כלומר, מה אתם עושים בחיים ) ..מתבטלת ... מה שמך? טלי איזו שאלה היית מוסיף לסקר? המון שאלות (פשוט סקרנית)נשמור לסקר הבא .

למעלה