היום ב-
אנשים

../images/Emo80.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo15.gif

ד"ר אבנר שיפטן, רופא מיילד העוסק בלידות בית ובי"ח ותומך בלידות בית ולידות טבעיות יענה הערב בשעה 19:00 לשאלות הגולשים בפורום לידות בית http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1345&msgid=69507121
ד"ר רון למדן, אורטופד ילדים, יענה על שאלות הקשורות לארטופדיית ילדים בכלל ולקלאב פוט בפרט הערב בשעה 21:00 בפורום קלאב פוט |http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=949&msgid=69519658
אל תפספסו הערב ב-21:30 את "הלהקה" http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=27652
כבר עיצבתם לוגו היום? בואו לעצב את הלוגו הרשמי של פורום פוליטיקה עולמית
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1189&msgid=69506430

נצל"ש אז מה שלומכם!?

מקווה שהכל טוב ואין לכם את השבוע ההכי חרא שבעולם כמו שלי!!! קיצררר סתם בא לי ליבדוק מה שלומכם איך הלימודים המשפחה החברים אתן.... יש חדש? ישן? אז שלומי לא כל כך טוב חולה...

Im Not Alone

New member
תרגישי טופ =]

האמת גמני חולה
היה היום מבחן..רציתי לעשות אותו אבל אני חולה..אז לא
תודה על ההתעניינות =]

sap sapir

New member
תרגישי טוב מותק../images/Emo70.gif

גם לי יש שבוע נוראי!! אצלי אין חדש ואין ישן סתם בורינג

m i c k e y 15

New member
תרגישי טוב../images/Emo70.gif הכי טוב..

ות'אמת גם אני חולה..נשארתי בבית היום..כי הייתה מחלה שכולם אומרים שהיא לא מחלה..(מי שמבין יבין)

vered131

New member
../images/Emo140.gif תודה אלה :)

1. בריכה או ים: ים 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח 3.סנדלים או מגפיים: סנדלים. 4.מטריה או שמשיה: מטריה.
יותר מג'ניב! 5.הצפון או הדרום: הדרום 6.פלאפון או טלפון: פלאפון 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים! 8.גרביים או יחפיים: תלוי בחורף או בקיץ. 9.תיק גב או תיק צד: תיק גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב
11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: גם וגם 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: עברי.
מזרחיי.. 15.עוגה או עוגייות: עוגיות.. 16.שקל או שניים: אפילו 3, כמה שיותר יותר טוב
17.ילדים קטנים או מבוגרים: ילדים קטנים 18.חבר או חברה: חברה!! 19.ערסים או פריקים: אמ.. פריקים נראה לי 20.הומואים או לסביות: גם וגם
21.פאנטה או קולה: קולללה 22.מים מהברז או מים מינרליים: מים מינראליים 23.בשר או ירקות: ירקות!
בשר. יאאכ 24.חלבי או בשרי: חלבי! 25.כלבים או חתולים: כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת ג'וש, לא ממש מכירה אותה. אבל לא אוהבת את זהבה בן 27.עופר לוי או אביתר בנאי: עופר לוי 28.שרון או פרץ: שרון. 29.ישראל או לונדון:
גם וגם. 30.חייל או משתמט: חייל 31.רוסים או אתיופים: חחח.. לא יודעת.
שאלה מוזרה 32.ככה או למה ככה: למה ככה XD 33.נשים או גברים: גם וגם
34.אינטרנט מהיר או איטי: מה אתם חושבות?! בטח באיטי. [לא] 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר 36.אמיול או קאזה: קאזה. אימיול עושה לי בעיות החמור! 37.אווטלווק או מייל רגיל: מייל רגיל. 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור, יותר צחוקים
39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: אמ.. לא מכירה ממש
40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: אמ.. פעם ככה פעם ככה

Hip Hop star

New member
נצל"ש-שאלון../images/Emo9.gif

. בריכה או ים: 2.מחשב נייד או מחשב נייח: 3.סנדלים או מגפיים: 4.מטריה או שמשיה: 5.הצפון או הדרום: 6.פלאפון או טלפון: 7.חצאית או מכנסיים: 8.גרביים או יחפיים: 9.תיק גב או תיק צד: 10.מחשב או טלוויזיה: 11.קולנוע או תאטרון: 12.שחור או כחול: 13.רוק או קלאסי: 14.עברי או מזרחי: 15.עוגה או עוגייות: 16.שקל או שניים: 17.ילדים קטנים או מבוגרים: 18.חבר או חברה: 19.ערסים או פריקים: 20.הומואים או לסביות: 21.פאנטה או קולה: 22.מים מהברז או מים מינרליים: 23.בשר או ירקות: 24.חלבי או בשרי: 25.כלבים או חתולים: 26.אפרת גוש או זהבה בן: 27.עופר לוי או אביתר בנאי: 28.שרון או פרץ: 29.ישראל או לונדון: 30.חייל או משתמט: 31.רוסים או אתיופים: 32.ככה או למה ככה: 33.נשים או גברים: 34.אינטרנט מהיר או איטי: 35.מסנג'ר או אייסיקיו: 36.אמיול או קאדה: 37. אווטלווק או מייל רגיל: 38.משחק מכור או יאיר לפיד: 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: לקחתי את זה מהפורום של אגם רודברג(תרגעו,רק חיפשתי לכן מה לעשות
)

oriane0

New member
עונה ../images/Emo3.gif

1. בריכה או ים: בריכה 2.מחשב נייד או מחשב נייח: מחשב נייד
יותר מגניב
3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: אף אחד מהם... 5.הצפון או הדרום: הצפון 6.פלאפון או טלפון: פלאפון
7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים 8.גרביים או יחפים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד: תיק גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: כחול 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: לא זה ולא זה.. אבל עדיף עברי 15.עוגה או עוגייות: עוגיות 16.שקל או שניים: שניים
17.ילדים קטנים או מבוגרים: ילדים קטנים 18.חבר או חברה: ממממ... שאלה קשה. לא יודעת. שניהם. 19.ערסים או פריקים: פריקים 20.הומואים או לסביות: הומואים
כי הם חמודים
21.פאנטה או קולה: פאנטה 22.מים מהברז או מים מינרליים: לא איכפת לי.. בדרך כלל מינרליים 23.בשר או ירקות: ירקות 24.חלבי או בשרי: חלבי 25.כלבים או חתולים: חתולים 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת גוש, למרות שאני לא שומעת אבל אני שונאת את זהבה בן... 27.עופר לוי או אביתר בנאי: לא מכירה.. 28.שרון או פרץ: לא איכפת לי במיוחד.. 29.ישראל או לונדון: לונדון!!! 30.חייל או משתמט: משתמט 31.רוסים או אתיופים: לא איכפת לי
אני לא גזענית 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: חחחח נשים 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר! 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר 36.אמיול או קאדה: קאזה 37. אווטלווק או מייל רגיל: מייל רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: מלך השכונה 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: נמנמ. תלוי עם מי בבית ותלוי עם מי בחוץ

bar jones

New member
תודה אל'ווושששש

. בריכה או ים: ים! 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: שמשיה 5.הצפון או הדרום: צפון 6.פלאפון או טלפון: פלאפון 7.חצאית או מכנסיים: חחחח חצאית סקוטיתתתתת 8.גרביים או יחפיים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד: לרוב אני עם גב, אבל יש גם צד שממש כיף איתם 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: תלוי, לפעמים קולנוע ולפעמים תאטרון- אבל אני בקולנוע יותר 12.שחור או כחול: כחול 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: עברי 15.עוגה או עוגייות: עוגת שוקולד! 16.שקל או שניים: שלוש 17.ילדים קטנים או מבוגרים: אני בטח אגיד בני נוער.. 18.חבר או חברה: חברות תמדי מקום ראשון לפני בנים! 19.ערסים או פריקים: פריקים 20.הומואים או לסביות: הומואים 21.פאנטה או קולה: קולה! 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים! 23.בשר או ירקות: שניצלוני תירס! 24.חלבי או בשרי: חלבי 25.כלבים או חתולים: ריי 26.אפרת גוש או זהבה בן: לא מכירה את אפרת גוש.. 27.עופר לוי או אביתר בנאי: לא מכירה אותם כל כך.. 28.שרון או פרץ: שרון- שירגיש טוב!! 29.ישראל או לונדון: חחח לחיות בישראל, חלום- לונדון 30.חייל או משתמט: חיילת 31.רוסים או אתיופים: אני לא גזענית! שניהם!! 32.ככה או למה ככה: חחח... ככה... או שאולי ככה.. 33.נשים או גברים: נשים שולטות 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר- איזו שאלה טיפשונית.. 35.מסנג'ר או אייסיקיו: אמממ אני מחוברת יותר לאייסי, למרות שבמסנג'ר יש יותר אופציות. 36.אמיול או קאדה: אימיול- חלאס עם הוירוסים! 37. אווטלווק או מייל רגיל: מייל רגיל, הוטמייל מעולה. 38.משחק מכור או יאיר לפיד: לא ראיתי משחק מכור ואני גם לא בדיוק צופה ביאיר לפיד.. כך שעבור! 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: כולם אוהבים את ריימונד 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: לפעמים כיף בבית עם סרט ולפעמים כיף לצאת ויש לי נעלי נייק חדשות מדהימות! הייתי חייבת לומר, פשוט

D4Ever

New member
עונה

בריכה או ים:ים 2.מחשב נייד או מחשב נייח:נייד 3.סנדלים או מגפיים:סנדל 4.מטריה או שמשיה:מטריה 5.הצפון או הדרום:צפון 6.פלאפון או טלפון:פלא 7.חצאית או מכנסיים:מכנס 8.גרביים או יחפיים:גרביים 9.תיק גב או תיק צד:גב 10.מחשב או טלוויזיה:מחשב 11.קולנוע או תאטרון:קולנוע 12.שחור או כחול:שחור 13.רוק או קלאסי:רוק 14.עברי או מזרחי:עברי 15.עוגה או עוגייות:עוגיות 16.שקל או שניים:שניים 17.ילדים קטנים או מבוגרים:באמצע חח 18.חבר או חברה:שניהם 19.ערסים או פריקים:פריקים! 20.הומואים או לסביות:הומואים מדליק יותר
21.פאנטה או קולה:קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים:מינרליים 23.בשר או ירקות:בשר 24.חלבי או בשרי:חלבי 25.כלבים או חתולים:לא ולא.. 26.אפרת גוש או זהבה בן:אפרת 27.עופר לוי או אביתר בנאי:עופר 28.שרון או פרץ:לא בקטע של פוליטיקה 29.ישראל או לונדון:לונדון..אבל השוו עיר לארץ.. 30.חייל או משתמט:חייל 31.רוסים או אתיופים:רוסים 32.ככה או למה ככה:ככה 33.נשים או גברים:נשים 34.אינטרנט מהיר או איטי:מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו:מסנ 36.אמיול או קאדה:אמיול 37. אווטלווק או מייל רגיל:רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד:משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד:לא ולא 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:מחוץ

Hip Hop star

New member
עונה../images/Emo9.gif

. בריכה או ים:בריכה 2.מחשב נייד או מחשב נייח:מחשב נייד 3.סנדלים או מגפיים:סנדלים 4.מטריה או שמשיה:שמשיה 5.הצפון או הדרום:הדרום 6.פלאפון או טלפון:טלפון 7.חצאית או מכנסיים:מכנסיים 8.גרביים או יחפיים:יחפיים 9.תיק גב או תיק צד:תיק גב 10.מחשב או טלוויזיה:מחשב 11.קולנוע או תאטרון:קולנוע 12.שחור או כחול:שחור 13.רוק או קלאסי:קלאסי 14.עברי או מזרחי:עברי 15.עוגה או עוגייות:עוגה 16.שקל או שניים:שקל 17.ילדים קטנים או מבוגרים:מבוגרים 18.חבר או חברה:חברה 19.ערסים או פריקים:פריקים 20.הומואים או לסביות:הומואים 21.פאנטה או קולה:קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים:מינרליים 23.בשר או ירקות:בשר 24.חלבי או בשרי:חלבי 25.כלבים או חתולים:כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן:זהבה בן 27.עופר לוי או אביתר בנאי:אביתר בנאי 28.שרון או פרץ:פרץ 29.ישראל או לונדון:ישראל 30.חייל או משתמט:משתמט(מה שאני הולכת לעשות
) 31.רוסים או אתיופים:אתיופים 32.ככה או למה ככה:ככה 33.נשים או גברים:נשים 34.אינטרנט מהיר או איטי:מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו:מסנג'ר 36.אמיול או קאדה:קאזה 37. אווטלווק או מייל רגיל:מייל רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד:משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד:כולם אוהבים את ריימונד 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:בבית

bar jones

New member
חחח למה את רוצה רק שקל ולא שניים?

קחי שניים- לך שקל ולי שקל!! =)

Hip Hop star

New member
חושבת?../images/Emo12.gif

ואז את תקני לי פייטסטאר אחד ואני אקנה לך דני אחד?

למעלה