היום ב-
אנשים

LoVe BaM

New member
עונה

1.בריכה או ים:ים בבריכה מסריח 2.מחשב נייד או מחשב נייח:נייח אני חושבת 3.סנדלים או מגפיים:מגפיים 4.מטריה או שמשיה:מטרייה 5.הצפון או הדרום:הצפון 6.פלאפון או טלפון:טלפון 7.חצאית או מכנסיים:מכנסיים 8.גרביים או יחפיים:גרביים 9.תיק גב או תיק צד:תיק גב 10.מחשב או טלוויזיה:מחשב 11.קולנוע או תאטרון:קלנוע 12.שחור או כחול:שחור 13.רוק או קלאסי:גם וגם 14.עברי או מזרחי:לא זה ולא זה 15.עוגה או עוגייות:עוגיות 16.שקל או שניים:100 17.ילדים קטנים או מבוגרים:נערים 18.חבר או חברה:חבר 19.ערסים או פריקים:לא זה ולא זה (פריקים לא קיימים) 20.הומואים או לסביות:הומאים 21.פאנטה או קולה:קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים:מינרליים 23.בשר או ירקות:ירקות 24.חלבי או בשרי:חלבי 25.כלבים או חתולים:חתולים 26.אפרת גוש או זהבה בן:אף אחת מהם! 27.עופר לוי או אביתר בנאי:הם שרים דיכאון לא?(אז בעע..) 28.שרון או פרץ:שרון 29.ישראל או לונדון:לונדון 30.חייל או משתמט:חייל 31.רוסים או אתיופים:רוסים 32.ככה או למה ככה:ככה 33.נשים או גברים:גברים 34.אינטרנט מהיר או איטי:מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו:מסן 36.אמיול או קאדה:אמיול 37. אווטלווק או מייל רגיל:אווטלווק 38.משחק מכור או יאיר לפיד:משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד:מלך השכונה 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:מחוצה לו

עונה

. בריכה או ים:בריכה 2.מחשב נייד או מחשב נייח:?! 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: - 6.פלאפון או טלפון: פלאפון (הוא עוד פעם נידפק לי ולא קפצתי עליו!!!) 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים 8.גרביים או יחפיים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד: גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: שחור 13.רוק או קלאסי: רוק? 14.עברי או מזרחי: עברי 15.עוגה או עוגייות: עוגיות... 16.שקל או שניים: שקל 17.ילדים קטנים או מבוגרים: קטנים 18.חבר או חברה: חבר?! 19.ערסים או פריקים: פריקים.. 20.הומואים או לסביות: הומואים.. 21.פאנטה או קולה: פאנטה 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינירליים 23.בשר או ירקות: ירקות 24.חלבי או בשרי: חלבי 25.כלבים או חתולים: כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן: ?! 27.עופר לוי או אביתר בנאי: ?~! 28.שרון או פרץ: ?! 29.ישראל או לונדון: לונדון 30.חייל או משתמט: 31.רוסים או אתיופים: אתיופים 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: גברים 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר 36.אמיול או קאדה: קאזה 37. אווטלווק או מייל רגיל: מייל רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: כולם אוהבים את ריימונד 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: בית

sap sapir

New member
אניייי

קודם כל אני רוצה להגיד שאני שונאת אתאגם רודברג בעעעעעעעעע כזאת פוזאיסטית!! 1.בריכה או ים: בריכה 2.מחשב נייד או מחשב נייח: מזה מחשב נייח? חחח 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: דרום 6.פלאפון או טלפון: פלא 7.חצאית או מכנסיים: חצאית 8.גרביים או יחפיים: יחפים 9.תיק גב או תיק צד: לא זה ולא זה 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: שחור 13.רוק או קלאסי: רוק רולזזז 14.עברי או מזרחי: עברי יאק מזרחי 15.עוגה או עוגייות: גם וגם נאמייי 16.שקל או שניים: שניים חחח 17.ילדים קטנים או מבוגרים: קטנים הכי חמודים 18.חבר או חברה: חבר 19.ערסים או פריקים: פריקים 20.הומואים או לסביות: הומואים 21.פאנטה או קולה: קולה ברוררר 22.מים מהברז או מים מינרליים: מהברז חחח סתם מינרלים 23.בשר או ירקות: בשר 24.חלבי או בשרי: בשרי 25.כלבים או חתולים: כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפחת 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אפחד 28.שרון או פרץ: שרון 29.ישראל או לונדון: לונדוןןן 30.חייל או משתמט: חייל 31.רוסים או אתיופים: אפחד 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: גברים 34.אינטרנט מהיר או איטי: איטי הכי כיף 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסן 36.אמיול או קאדה: קאזה 37. אווטלווק או מייל רגיל: רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: אפחד 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: ריימונד 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: חוץ

m i c k e y 15

New member
../images/Emo42.gifעונה../images/Emo42.gif

בריכה או ים: בריכה 2.מחשב נייד או מחשב נייח: מחשב נייד 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: הצפון 6.פלאפון או טלפון: פלאפון 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים..בעצם גם חצאית.. 8.גרביים או יחפיים:גרביים 9.תיק גב או תיק צד: תיק גב 10.מחשב או טלוויזיה: קשה מדי 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: שחור 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: עברי 15.עוגה או עוגייות: עוגה 16.שקל או שניים: כאילו שניים 17.ילדים קטנים או מבוגרים: ילדים קטנים 18.חבר או חברה: שניהם 19.ערסים או פריקים: פריקים 20.הומואים או לסביות: הומואים 21.פאנטה או קולה: לא זה ולא זה 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים 23.בשר או ירקות: בשר..סורי 24.חלבי או בשרי: בשרי 25.כלבים או חתולים: כלבים..יש לי אחת 26.אפרת גוש או זהבה בן: אף אחת! 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אף אחד! 28.שרון או פרץ: שרון 29.ישראל או לונדון: לונדון לחיות שם בגדר חלום 30.חייל או משתמט: חייל 31.רוסים או אתיופים: non 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: נשים 34.אינטרנט מהיר או איטי:מהיררר 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסן 36.אמיול או קאדה: אימיול שליטההה 37. אווטלווק או מייל רגיל: מייל רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכורר 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: אוי נו ביחד 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: בבית הכי טוב..במיוחד ש-
עכשיו

shircherry

New member
אנייייייייייייייייייייי

1. בריכה או ים: לא זה ולא זה... אבל אם כבר אזים... כי אפשר ללכת על החוף 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח... כי כל מה שאני צריכה אצלי =) 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: שמשיה 5.הצפון או הדרום: הצפון 6.פלאפון או טלפון: פלאפון 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים 8.גרביים או יחפיים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד: גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: אוף!!!! שאלה קשה... שניהם הצבעים האהובים עליי... לא יכולה להחליט 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: לא זה ולא זה 15.עוגה או עוגייות: עוגה 16.שקל או שניים: שניים? כי אני יכולה לקנות 2 סוכריות על מקל =) 17.ילדים קטנים או מבוגרים: מישהו בגילי? 18.חבר או חברה: באיזה מובן? 19.ערסים או פריקים: פריקים 20.הומואים או לסביות: הומואים 21.פאנטה או קולה: פאנטה 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרלים 23.בשר או ירקות: ירקות!!! צמחונית.... 24.חלבי או בשרי: חלבי.... שוב צמחונית.... 25.כלבים או חתולים: כלבייייייייייייים 26.אפרת גוש או זהבה בן: מי?! 27.עופר לוי או אביתר בנאי: שוב... מי!? 28.שרון או פרץ: פרץ? 29.ישראל או לונדון: לונדוןןןןןןן 30.חייל או משתמט: חייל 31.רוסים או אתיופים: רוסים 32.ככה או למה ככה: הא?! 33.נשים או גברים: גברים 34.אינטרנט מהיר או איטי: ברור שמהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו: אייסי 36.אמיול או קאדה: קאזה 37. אווטלווק או מייל רגיל: רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: ריימונד 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: תלוי זהו?@?@?@?@!!?!?!

shircherry

New member
שלי

בריכה או ים: ים.... כי אפשר ללכת על החוף... 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייח כי הכל איתי =) 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: שמשיה 5.הצפון או הדרום: צפון 6.פלאפון או טלפון: פלא 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים 8.גרביים או יחפיים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד: גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: שאלה קשה מידי 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: לא זה ולא זה 15.עוגה או עוגייות: עוגה 16.שקל או שניים: שניים... 2 סוכריות לב 17.ילדים קטנים או מבוגרים: מישהו בגילי? 18.חבר או חברה: באיזה מובן? 19.ערסים או פריקים: פריקים 20.הומואים או לסביות: הומואים 21.פאנטה או קולה: פאנטה 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרליים 23.בשר או ירקות: ירקות... צמחונית 24.חלבי או בשרי: צמחונית... 25.כלבים או חתולים: כלביייייייייייים 26.אפרת גוש או זהבה בן: מי?! 27.עופר לוי או אביתר בנאי: מי?! 28.שרון או פרץ: פרץ? 29.ישראל או לונדון: לונדוןןןןןןןןןןןןן 30.חייל או משתמט: חייל! 31.רוסים או אתיופים: רוסים 32.ככה או למה ככה: הא?! 33.נשים או גברים: גברים... 34.אינטרנט מהיר או איטי: ברור שמהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו: אייסי 36.אמיול או קאדה: קאזה 37. אווטלווק או מייל רגיל: רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: ריימונד 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: תלוי זהו?!

lollipop1

New member
תודה חומדדדד

בריכה או ים: בריכה (גילה שלי) 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייד (דימה שלי) 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: שמשיה 5.הצפון או הדרום: הצפון 6.פלאפון או טלפון: פלאפון 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים 8.גרביים או יחפיים: יחפים
9.תיק גב או תיק צד: גב 10.מחשב או טלוויזיה:מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול:שחור 13.רוק או קלאסי:רוק 14.עברי או מזרחי: שניהם זה עברי---> נגד סצינת המוזיקה בישראל! 15.עוגה או עוגייות: גועיות 16.שקל או שניים: שניים :) XDD 17.ילדים קטנים או מבוגרים: מבוגרים 18.חבר או חברה: חבר 19.ערסים או פריקים: פריקים 20.הומואים או לסביות: הומואים 21.פאנטה או קולה: קולהההההההההה
22.מים מהברז או מים מינרליים: מים מינרליים 23.בשר או ירקות:בשר 24.חלבי או בשרי: בשרי 25.כלבים או חתולים:כלבים (שנדי שלייי) 26.אפרת גוש או זהבה בן:א-ף א-ח-ת 27.עופר לוי או אביתר בנאי:כנ"ל 28.שרון או פרץ: כנ"ל 29.ישראל או לונדון: לונדוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
30.חייל או משתמט: חייל 31.רוסים או אתיופים: איזה גזענות 32.ככה או למה ככה: ככה 33.נשים או גברים: נשים (המין המוצלח) 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר 36.אמיול או קאדה: אמיול 37. אווטלווק או מייל רגיל: אווטלוק 38.משחק מכור או יאיר לפיד:משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: ריימונד 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:מחוץ!!!

שלי...כאילו שתקראו..אבל בסיידר../images/Emo3.gif

1. בריכה או ים:
ים.. 2.מחשב נייד או מחשב נייח:
נייח...ככה אומרים מחשב שהוא לא ניייד..וואלה חידשת לי בובע.. 3.סנדלים או מגפיים:
מגפיים 4.מטריה או שמשיה:
מטריה...אין על הגשם.. 5.הצפון או הדרום:
הצפון...כמה שיותר ירוק יותר יפה!!...
6.פלאפון או טלפון:
פלאפון...יותר נגיש!!.. 7.חצאית או מכנסיים:
מכנסיים...סורי לשמנות לא מתאים חצאיות...בין אם זה מיני ובין אם הן ארוכות...
8.גרביים או יחפיים:
גרביים.. 9.תיק גב או תיק צד:
מ....אין העדפה...בעצם יש..לא אין..!!... *הפיצול חוגג לו היום* 10.מחשב או טלוויזיה:
מחשב!!.. 11.קולנוע או תאטרון:
וואי קשה...אני מכורה לשנייהם.. 12.שחור או כחול:
כחול....ושחור...שנייהם..!! 13.רוק או קלאסי:
רוק 14.עברי או מזרחי:
עברי.. 15.עוגה או עוגייות:
עוגיות...ושוב תלוי איזה!! 16.שקל או שניים:
שניים..-כמה שיותר - יותר טוב!! 17.ילדים קטנים או מבוגרים:
בגיל שלי...זקנים!!<==לא סתם פשוט עוד חודשיים מומולדת..!! 18.חבר או חברה:
חברה!!.. 19.ערסים או פריקים:
פריקים!! 20.הומואים או לסביות:
הומואים.. 21.פאנטה או קולה:
פאנטה...שלקולה ישרפו כל המפעלים בעולם!!!...
זונות עושים ניסויים בבעלי חיים!! 22.מים מהברז או מים מינרליים:
מינרליים.. 23.בשר או ירקות:
ירקות...אני צמחונית!! 24.חלבי או בשרי:
חלבי...אני צמחונית..!! 25.כלבים או חתולים:
כלבים...ברור שכלבים.. 26.אפרת גוש או זהבה בן:
..אפרת גוש... 27.עופר לוי או אביתר בנאי:
אביתר בנאי...כי כל דבר עדיף על עופר לוי... 28.שרון או פרץ:
ממ..שרון...נראה לי...שיהיה בריא...מסכן!!! 29.ישראל או לונדון:
לונדון..שמה יש את הדיסקים של מקפליי.. 30.חייל או משתמט:
אני עוד בלימודים...אבל אני אהיה חיילת...או חייל אויר או ג'ובניקית...<===הבדל עצום מה... 31.רוסים או אתיופים:
רוסים ואתיופים..שנייהם שווים למרות שכעיקרון אני מאשה...מהמאפיה של מאשה!! 32.ככה או למה ככה:
וואט אבר... 33.נשים או גברים:
נשים...המין החזק כמובן.. 34.אינטרנט מהיר או איטי:
מהיר.. 35.מסנג'ר או אייסיקיו:
שנייהם...יש חברות שם וגם שם.. 36.אמיול או קאזה:
...קאזה..אמיול התחילו בהליכים משפטיים!! 37. אווטלווק או מייל רגיל:
מייל רגיל...מזה אווטלווק? 38.משחק מכור או יאיר לפיד:
ברור שמשחק מכור...הו ליאור...תעשה לי ליפות!!! 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד:
...אי אפשר להחליט!! 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:
ממ...האמת שבדרך כלל אין לי כוח לצאת...אבל אני יוצאת בכל מקרה...עם חברות!!

Im Not Alone

New member
עונה =]

אלו'ש מוווווואה
1.בריכה או ים: בריכה =] 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייד
3.סנדלים או מגפיים: תלוי מתי
4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: אילת בדרום..אז..דרום
6.פלאפון או טלפון: פלאאאאא 7.חצאית או מכנסיים:מכנס =] 8.גרביים או יחפיים: יחפיים 9.תיק גב או תיק צד: תיק גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: כחול 13.רוק או קלאסי: רוק.. 14.עברי או מזרחי: איכ
15.עוגה או עוגייות: עוגה 16.שקל או שניים: שנייםםםםםםםםם
17.ילדים קטנים או מבוגרים: טום נחשב למבוגר?
18.חבר או חברה: חברה 19.ערסים או פריקים: פריקים
20.הומואים או לסביות: מזאת השאלה הזאת!!??!!?! 21.פאנטה או קולה: קולה ודיאט אם יורשה לי להוסיף.. 22.מים מהברז או מים מינרליים: מים מינרלים
23.בשר או ירקות: ירקות ! אני צמחונית..חיות מסכנות..
24.חלבי או בשרי: חלבי.. 25.כלבים או חתולים: כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן: אייייכככככ 27.עופר לוי או אביתר בנאי: =\ 28.שרון או פרץ: שרון
29.ישראל או לונדון: לונדון
30.חייל או משתמט: משתמט?
31.רוסים או אתיופים: אני לא גזענית.. 32.ככה או למה ככה: ככה
33.נשים או גברים: נשים [לא לסבית או משו כזה..
] 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר..
35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסן 36.אמיול או קאדה: אמיול 37. אווטלווק או מייל רגיל: נראה לי רגיל..כי אין לי שמץ מזה השני
38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: לא ולא 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: תלוי מזג אוויר
תנקס אלו'שששש מוווווואה

היי גמאני צמחונית...../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif

אבל לא כל כך הבנתי...אם את צמחונית...אז איך את מרשה לעצמך לשתות קולה?.....<===אם את לא מודעת לזה...אז הזונות עושים ניסויים בבעלי חיים...

Im Not Alone

New member
בשר = איכ

גם בדיאט קולה ?
ולמקרה שלא הבהרנו את זה >>>>>>>>>טום שלי<<<<<<<<<<<<<<
הבנתו'ש?

busted4ever

New member
תנקס מיידלע

. בריכה או ים:ים
2.מחשב נייד או מחשב נייח:|= אה? 3.סנדלים או מגפיים:ואנס 4.מטריה או שמשיה:מטריה 5.הצפון או הדרום:מרכז 6.פלאפון או טלפון:פאלפון 7.חצאית או מכנסיים:מכנסיים 8.גרביים או יחפיים:גרביים 9.תיק גב או תיק צד:גב 10.מחשב או טלוויזיה:מחשב 11.קולנוע או תאטרון:קולנוע 12.שחור או כחול:שחור 13.רוק או קלאסי:רוק 14.עברי או מזרחי:מזרחי חחח 15.עוגה או עוגייות:עוגיות 16.שקל או שניים:2 17.ילדים קטנים או מבוגרים:קטנים מואחאחאחאאח 18.חבר או חברה:חבר [: 19.ערסים או פריקים:|= אני נגד סטראוטיפים 20.הומואים או לסביות:הומואים 21.פאנטה או קולה:קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים:קולה 23.בשר או ירקות:ירקות 24.חלבי או בשרי:חלבי 25.כלבים או חתולים:חתוליםםםםםםםםםםםםם
26.אפרת גוש או זהבה בן:איכ יא מגעילים 27.עופר לוי או אביתר בנאי:עפר לוי 28.שרון או פרץ:שרון 29.ישראל או לונדון:לונדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדון
30.חייל או משתמט:חייל [קרבי] 31.רוסים או אתיופים:רוסים 32.ככה או למה ככה:ככה 33.נשים או גברים:תלוי לאיזה מטרה. 34.אינטרנט מהיר או איטי:מהיר 35.מסנג'ר או אייסיקיו:מסנגר 36.אמיול או קאדה:אימיול 37. אווטלווק או מייל רגיל:מייל רגיל 38.משחק מכור או יאיר לפיד:משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד:מלך השכונה 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו:מחוצה לו ברור.

loner in love

New member
אניאניאני

. בריכה או ים: ים 2.מחשב נייד או מחשב נייח: גם וגם
3.סנדלים או מגפיים: מגפיים 4.מטריה או שמשיה: מטריה 5.הצפון או הדרום: צפון כי קר. דרום כי אילת. 6.פלאפון או טלפון: טלפון 7.חצאית או מכנסיים: גם וגם 8.גרביים או יחפיים: גרביים 9.תיק גב או תיק צד: גב 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע 12.שחור או כחול: שחור 13.רוק או קלאסי: רוק 14.עברי או מזרחי: הכל חוץ ממזרחי 15.עוגה או עוגייות: עוגיות 16.שקל או שניים: the more the merrier 17.ילדים קטנים או מבוגרים: קטנים לפני השלב הקרצייתי 18.חבר או חברה: חבר 19.ערסים או פריקים: פריקים 20.הומואים או לסביות: הומואים 21.פאנטה או קולה: קולה 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרלים. אני יכולה לשתות בקבוק שלם גם כשאני לא צמאה 23.בשר או ירקות: בשר 24.חלבי או בשרי: בשרי 25.כלבים או חתולים: כלבים 26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת גוש 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אביתר בנאי 28.שרון או פרץ: איכס פוליטיקה 29.ישראל או לונדון: גם וגם. 30.חייל או משתמט: חייל 31.רוסים או אתיופים: אל תכריחו אותי לענות על זה 32.ככה או למה ככה:ככה 33.נשים או גברים: תלוי למה
34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיר! 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר 36.אמיול או קאדה: שראזה 37. אווטלווק או מייל רגיל: מייל 38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: שניהם 40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: עם חברים טובים לא משנה איפה

../images/Emo3.gifאני פה..

בריכה או ים: יםםם.. 2.מחשב נייד או מחשב נייח: נייד.. 3.סנדלים או מגפיים: מגפיים.. 4.מטריה או שמשיה: מטריה.. 5.הצפון או הדרום: לא 'דעת.. 6.פלאפון או טלפון: פלאפון.. 7.חצאית או מכנסיים: מכנסיים.. 8.גרביים או יחפיים: יחפים..
9.תיק גב או תיק צד: צד..וגם אם זה גב אני הולכת עם זה על הצד..חח.. 10.מחשב או טלוויזיה: מחשב.. 11.קולנוע או תאטרון: קולנוע..אז מה אם אני חסרת תרבות?! 12.שחור או כחול: תלוי בגוון.. 13.רוק או קלאסי: רוק.. 14.עברי או מזרחי: אפ'חד.. 15.עוגה או עוגייות: עוגההה
16.שקל או שניים: שניים..דעעע.. 17.ילדים קטנים או מבוגרים: קטנים..
18.חבר או חברה: חבר.. 19.ערסים או פריקים: אפ'חד.. 20.הומואים או לסביות: הומואים
21.פאנטה או קולה: קולה.. 22.מים מהברז או מים מינרליים: מינרלים..ולא..אני לא פקאצה.. 23.בשר או ירקות: תלוי איזה..
24.חלבי או בשרי: חלבי.. 25.כלבים או חתולים: שניהםםם!!
26.אפרת גוש או זהבה בן: אפרת גושש.. 27.עופר לוי או אביתר בנאי: אפ'חד.. 28.שרון או פרץ: אפ'חד.. 29.ישראל או לונדון: לונדוןןןן
30.חייל או משתמט: מה זה משתמט!?
31.רוסים או אתיופים: רוסים
32.ככה או למה ככה: ככה.. 33.נשים או גברים: תלוי למה.. 34.אינטרנט מהיר או איטי: מהיררררררררררר.. 35.מסנג'ר או אייסיקיו: מסנג'ר.. 36.אמיול או קאדה: קאזה.. 37. אווטלווק או מייל רגיל: מה זה אווטלווק?
38.משחק מכור או יאיר לפיד: משחק מכור *גמני התמכרתי..
* 39.מלך השכונה או כולם אוהבים את ריימונד: ריימונד
40.ערב שישי בבית או מחוצה לו: תלוי במצב רוח..

למעלה