הו,טנקס האני (-:
K keisamit New member 12/1/06 #11 קרנ. אני נכנסת לפורום, ולפתע אני רואה את הדסקטופ של כל חברי הפורום!!1 למען השם, מתי העלית אותו? [Dear god, are we SEXY os what?]
קרנ. אני נכנסת לפורום, ולפתע אני רואה את הדסקטופ של כל חברי הפורום!!1 למען השם, מתי העלית אותו? [Dear god, are we SEXY os what?]
ק קרניjack New member 12/1/06 #12 שישי. וכתבתי את זה בשירשור של משימת הפורום זה נחמד זמנית, לא? ומה עם הוולפייפרז של כולם?
M Moonlight Lady New member 12/1/06 #14 נצל"ש לא הלכתי ואני לא הולכת לביצפר. נאמממ לא משנה בוקר טוב!!=)
ק קרניjack New member 12/1/06 #17 ../images/Emo41.gif הכנסתי את הניתוחים שעשיתם לג'טסט למאמרים! תסכלו
E EnchantedS New member 12/1/06 #18 יוווו! אני כבר מחכה לפעם הבאה שזה יהיה זה כיף... אני מקווה שזה יהיה יותר מהר פעם הבאה חח
E EnchantedS New member 12/1/06 #25 ../images/Emo13.gif הפינה הזאת תהיה כל שבוע שוב? אני יכולה לעזור לתרגם אם את רוצה
K kati666 New member 13/1/06 #45 אני מזמינמה מעכשיו שיר ../images/Emo54.gif דה גוסט אוף יו. אחריי הלנה,תודה,בבקשה. אני ינסה לתרגם אותו אבל אני גרועה בזה. נאמ. לילה טוב. XD.
אני מזמינמה מעכשיו שיר ../images/Emo54.gif דה גוסט אוף יו. אחריי הלנה,תודה,בבקשה. אני ינסה לתרגם אותו אבל אני גרועה בזה. נאמ. לילה טוב. XD.
D Dooritos New member 13/1/06 #55 אוייייי ובואו נעשה על It's not a fashion statement גםםם!!!!!!!! פליז?