תוציאי אותה לשעה שעתיים
S sk8er girl 26 New member 9/6/05 #54 הא כי אם את רוצה להוסיף תמונה אז תינכסי ל"תגובה" שמה יש לך יורת אפשרויות תיכניס שמה ובסוף העמוד יש לך את הלהוסיף תמנה
הא כי אם את רוצה להוסיף תמונה אז תינכסי ל"תגובה" שמה יש לך יורת אפשרויות תיכניס שמה ובסוף העמוד יש לך את הלהוסיף תמנה
H HANSAMA New member 9/6/05 #55 אני יודעת אבל אן לי מושג אך אני מכניסה! אבל לא נורא נראה לי שהנועה הזאת הבינה מזה בילי..
נ נועלה 123 New member 9/6/05 #24 ../images/Emo80.gif ממ.. אל תיעלבי, אבל.. נראה לי שאני אסתדר עם מה שיש לי, כי גם ככה אני לא מבינה באייסיקיו, ואני בקושי מתחברת... אבל אם את מתעקשת: אייסיקיו-168284650 מסנג'ר[email protected] <== זה גם אימייל. אבל אם בא לך, את יכולה להכין לי אחד כזה למסנג'ר!!!
../images/Emo80.gif ממ.. אל תיעלבי, אבל.. נראה לי שאני אסתדר עם מה שיש לי, כי גם ככה אני לא מבינה באייסיקיו, ואני בקושי מתחברת... אבל אם את מתעקשת: אייסיקיו-168284650 מסנג'ר[email protected] <== זה גם אימייל. אבל אם בא לך, את יכולה להכין לי אחד כזה למסנג'ר!!!
A ALiCiA SpInNeT New member 9/6/05 #7 |המון משולהב נושא לפידים| ביליג'ו, נו, בילי ג'ו. כאמור, סולן הלהקה.
A ALiCiA SpInNeT New member 9/6/05 #14 היה אמור להיות פה לינק, זונות. http://images.google.co.il/images?hl=iw&lr=&q=billie+joe+armstrong
נ נועלה 123 New member 9/6/05 #18 ../images/Emo80.gif מצאתי תמונה שהוא נראה בה כמו מלאך... אבל ממש כמו מלאך!
S sk8er girl 26 New member 9/6/05 #27 ../images/Emo3.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gifיש לי כבר