אוי ויי. על כל השרשור הזה. אוי ווי אחד גדול.
ח חמוסה מתרוצצת New member 9/6/05 #74 אוי ויי.../images/Emo163.gif על כל השרשור הזה. אוי ווי אחד גדול.
נ נועלה 123 New member 9/6/05 #84 ../images/Emo80.gif תודה לכולם על ההסבר אני חושבת שהבנתי מי זה בילי ג'ו.. והוא לא כזה שקסי (לפחות לא בכל תמונה)...
../images/Emo80.gif תודה לכולם על ההסבר אני חושבת שהבנתי מי זה בילי ג'ו.. והוא לא כזה שקסי (לפחות לא בכל תמונה)...
• •°• Gil The King •°• New member 9/6/05 #99 טוב!../images/Emo125.gif אז הוא שקסי! הבנו. קלטנו. מיצינו. את יכולה להפסיק לדבר על זה כל החיים שלך?! תודה.
טוב!../images/Emo125.gif אז הוא שקסי! הבנו. קלטנו. מיצינו. את יכולה להפסיק לדבר על זה כל החיים שלך?! תודה.
W whatascene New member 9/6/05 #88 לא כששמים תמונות עקומות אבל הוא בסדר. מה שכן, תשמעי את המוזיקה הישנה שלהם, גם הדיסקים שלפני אמריקן אידיוט וגם הדיסקים הממש ראשונים שלהם, הם טובים.
לא כששמים תמונות עקומות אבל הוא בסדר. מה שכן, תשמעי את המוזיקה הישנה שלהם, גם הדיסקים שלפני אמריקן אידיוט וגם הדיסקים הממש ראשונים שלהם, הם טובים.
C Cut Up Angel New member 9/6/05 #97 ../images/Emo29.gifואו.ואו.ואו. אוקי, הבנו שאת אוהבות את בילי ג'ו. הוא יפה, נכון. אבל דיייייייייייייייי מה פאקינג יוצא לכם מזה אתן רק גורמות למתיחות כי זה לזיין לאנשים את השכל אל תקחו כמשהו אישי אבל די זה פאקינג מעצבן. בילי ג'ו הוא בסה"כ בן אדם. ותאמינו לי, יש יותר יפים ממנו. אתן לא קולטות שזה באיזשהו שלב ממש מעצבן
../images/Emo29.gifואו.ואו.ואו. אוקי, הבנו שאת אוהבות את בילי ג'ו. הוא יפה, נכון. אבל דיייייייייייייייי מה פאקינג יוצא לכם מזה אתן רק גורמות למתיחות כי זה לזיין לאנשים את השכל אל תקחו כמשהו אישי אבל די זה פאקינג מעצבן. בילי ג'ו הוא בסה"כ בן אדם. ותאמינו לי, יש יותר יפים ממנו. אתן לא קולטות שזה באיזשהו שלב ממש מעצבן
C Cut Up Angel New member 9/6/05 #103 ../images/Emo29.gifקצת../images/Emo35.gif0.o . זה ממש לא קצת. בסה"כ יכולתן לתקוע את הפאקינג תמונה, להסביר זה->בילי. זה->טרה. זה->מייק. וזייייייייייייייהו לא לעשות שירשור של 100+ תגובות..ובשעה אחת והנושא העיקרי בילי ג'ו
../images/Emo29.gifקצת../images/Emo35.gif0.o . זה ממש לא קצת. בסה"כ יכולתן לתקוע את הפאקינג תמונה, להסביר זה->בילי. זה->טרה. זה->מייק. וזייייייייייייייהו לא לעשות שירשור של 100+ תגובות..ובשעה אחת והנושא העיקרי בילי ג'ו
D DarkSideOfTheMoon1 New member 10/6/05 #147 זה לא שיא עולם שיא עולם זה בפורום אחר שאין להזכיר את שמו משעמם לי...