מווווווווומלצי השבוע

Mastiff

New member
הא. נחמד.

שיר השבוע שלי (בית הבובות):למעני ללא ספק!
שיר השבוע לי (לא של בית הבובות):מצאתי דרך של מרסדס בנד
עוד משהו שעשה לי את השבוע:הסרט "ילדות רעות" סרט מצחיק. חה.
משהו שהרס לי אתה שבוע:שום דבר לא יכול להרוס את השבוע הזה
משהו שאני מחכה לו השבוע:יום ראשון?
אני לא מכירה פה ממש אף אחד אז
לכולם!
איך עבר הצום:בסדר גמור :]
מה התכנונים לסוכות:טבריה אבך חוץ מזה שומדבר מיוחד.
משהו שבא לי להגיד:אני בר. אהלן.

PuRple winter

New member
המומלצים שלי..וזה מומלץ!

שיר השבוע שלי הוא "שמש"..אחח נימה של אופטימיות בתקופה לא קלה שכזאת שיר השבוע לא של בית הבובות "את לא לבד" של בוטן מתוק בקרקס...שיר חורפי לאוהבים שביננו... אני לא מוצא את תמונת השבוע..זה יותר נכון אתר עם הרבה תמונות רצופות קוראים לזה ארנבונים מתאבדים..וזה העביר לי את כל כיפור..המון תמונות של ארנבים שמחפשים דרכים להתאבד בשחור לבן..גאוני! אממ הסרט וודסמן ...על פדופיל בין מבוגר שחוזר לחיות את העבר המזוויע שלו סרט משובח.. אממ כרגיל הצבא הרס לי עוד שבוע.. אני מאוד מאוד מחכה לבראשית להופעה של בית הבובות..אני הולך להוציא ג'ימלים בקצין העיר..אני יגיד שיש לי שפעת עופות או משו אמממ לא צמתי... סוכות - בראשית ומשפט לסיום אנשים תחיו את הרגע כמה שאתם יכולים..כי לפעמים הוא יכול להיגמר ממש מהר... דיקמן...

eladi88

New member
חחחח איפה אני ימצא לינק...

ראיתי את זה לפני איזה חצי שנה משהו כזה

עכשיו אני כי ההוא הלך

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
ליד הגורל
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
שי 360 - שבור את הדממה. שיר כזה עצוב. מטרופולין - מלאכים (הסתה) Alanis Morisette - Ironic
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> יש לי תמונה שלי אבל אם אני יעלה אותה המסך שלכם ישרף
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו
אפרת גוש הייתה חולה וביטלה את ההופעה בברקה. שזה טוב, כי ממש רציתי ללכת ולא יכלתי
ואתמול מסיבה אלופה רצחחח בפורום :)
משהו שהרס לכם את השבוע
הפסדתי את המבחן במד"ח כי אני דבעה ונשארתי בבית
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע
חופש סוכות, המפגש (טוב נו זה עוד קצת משבוע אבל מותר
), ניצנים כלכךךךך, ות"א, והחברים הכי טובים שלי טסים לפולין
אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו
הו, היום יש הרבה למוריה, כי את פשוט כזאתי מותק
להדר, שהיא אנשה טובה אפילו שהיא זרקה אותי לעיני כולם
ללירון כפרות
אללה יום ראשון הגדול מתקרב.. להודיה שאני כבר מתה לראות
חזר לך את לא באה למפגש! למוש כפרעליך י'נעלםםם.. לליאה.. את אנשה טובה!! באמת!! טנקיו :) ולאלעד אויש תנוחחחחח ודי נו אני כבר לא יכולה לציין שמות יותר אני אוהבת אתכם חחחח
לכולםםםםם
ים
איך עבר הצום, אם צמתם בכלל
דווקא די קל, חוץ מהחלק ביום השני שאחד מהשכנים הדבעים שלי החליט לאפות פיצה ביום כיפור. אם הם היו אופים פיצות גם ביום רגיל מילא. אלב יום כיפור י'רבאק. איזה סבל זה לחשוב על פיצה והריח כזה ככה באף באמצע צום. ממש רוע לב.
מה התכנונים לסוכות
נו כבר כתבתי.. חחח מפגש, ניצנים, ת"א, אוליייי אוליייי בראשית, להיפרד מהחברים שלי :(, ואם יהיה לי איך לחזור לב"ש יש מצב שאני אגיע להופעה בבארבי :) אה כן, ואני צריכה לקרוא את כל חצוצרה בוואדי
סתם משהו שבא לכם להגיד
שאתם פורום של מלכים

hodayoyo

New member
את זאת שלא באה למפגשים אהמ../images/Emo60.gif

יום חמישי, נו בואי

י ר ד נ י

New member
יאבה דבה דו ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): אמן מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות): תלוי על הצלב-פורטיס. אני תלוי על הצלב בגלל שיש לי זנב חי בעולם מזויף של צבע גזע ודת תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-לא בדיוק ברשת, פשוט נזכרתי בתמונה הזאת ונזכרתי כמה שאני אוהבת את חבר שלי, אפילו שקשה. זה ביום הראשון להיותנו חברים
במחנה בחופש-לא האחרון-אחד לפניו.
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ילדי יום ראשון-אביב גפן. משהו שהרס לכם את השבוע- ריב עם חבר שלי משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-השלמנו חח. והתחיל חופש, והייתה לי פעולה ממש טובה סופסוף! אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו-פרפל ראין-כי גם אתה אוהב חורף!!! חורף רולזזזז
איך עבר הצום, אם צמתם בכלל- עד שאלוהים לא יבקש ממני סליחה לא אצום! מה התכנונים לסוכות-בראשית בעיקרון- ואז פתוחה להצעות. סתם משהו שבא לכם להגיד-one life-one love! וחג שמח

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- מדפים מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- טוב לבש- אפרת גוש עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- היומולדת שלי כמובן
משהו שהרס לכם את השבוע- יום כיפור משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שיגיע החופש P: !!! אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו- למי שרוצה P: איך עבר הצום, אם צמתם בכלל- לא צמתי. היה סתם משעמם. מה התכנונים לסוכות- לישון ^^ להיות במפגשי פורום ולטוס לפריז
סתם משהו שבא לכם להגיד- בוּ!

kaktusa

New member
ווף ווף

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - שמש
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - היברומן\אהוד בנאי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הגיטרה שלי
משהו שהרס לכם את השבוע- הרשמה לטיול של החניכים שלי [נשמע דבר קטן ומסכן, לא כשצריכים לעשות כל יום לפחות סבב טלפונים אחד "תירשמו לטיול תירשמו לטיול" ארררג
] משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- בשבוע הבא, הכוונה. הופעה של אהוד בנאי ^^ אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו- לעדנה כי היה לי יומולדת
איך עבר הצום, אם צמתם בכלל- היה... אממ.... משמעותי
מה התכנונים לסוכות- הופעה של אהוד [
] וטיולים על כל ארץ ישראל
סתם משהו שבא לכם להגיד-חג שמח!

FRD

New member
מההההה../images/Emo11.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) ליד הגורל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) toto-africa, שמעתי אותו לא מזמן איפשהו וזה לא יוצא לי מהראש.. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- שום דבר מיוחד.. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אמממ..שיגמר?:p אתם מוזמנים לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו- לקומונת אשאד
איך עבר הצום, אם צמתם בכלל- עבר בסדר..לא נורא מה התכנונים לסוכות-אמממ...ללמוד:\ סתם משהו שבא לכם להגיד- לא בריא לחשוב יותר מדי..

dv9392

New member
צ'ללום ../images/Emo13.gif

שיר של בית הבובות: שיר בעיפרון שי לא שלהם: המממ...יש הרבה.. נגיד: deep purple-lazy או מאיר אריאל-לא יכול להוריד ממך את העיניים קניתי דיסק של בית הבובות.ואני חייב לציין שהמחיר ממש הוגן וכל הכבוד להם. משהו שהרס תשבוע: לא קיים
משהו שאני מחכה לו השבוע: בראשית!!
לכולכם!
לא צמתי
תכנונים לסוכות: סוכה עם המישפוחה,בראשית והרבה שינה וחברים
וסתם משהו שבא לי להגיד: ההממממ....

למעלה