מוווומלצי השבוע

pishkashit

New member
../images/Emo80.gif מוווומלצי השבוע ../images/Emo80.gif

אני מקווה שהשבוע שעבר היה טוב...ושנהניתם
מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
משהו שהרס לכם את השבוע-
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
מסר לאומה-
שבוע נפלא

חיחי...

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): אישה כנענית מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות): you spin me right round- marylin manson תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- היה לי שבוע של קווארים, המומלצים: *you spin me right round- marylin manson *I belive i can fly- me first and the gimme gimmes *where do broken heart goes- me first and the gimme gimmes *time after time- bowling for soup *happy together- simple plan *crazy- me first and the gimme gimmes *baby one more time- bowling for soup *wicked game- HIM משהו שהרס לכם את השבוע- תכלס, כלום. היה אחלה שבוע. משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-לא שבוע הבא. שבוע הבא יהיה איכסה. החבר סוגר שבת ובלה... אבל שבוע אחרי זה- יש לי מומולדת! ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לא מכירה אנשים מהפורום עדיין. מקווה שבקרוב. מסר לאומה-my name is sivy and i get jiggy :)

eladi88

New member
מו

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) משינה - איזה יום יפה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בום! משהו שהרס לכם את השבוע- וואלה לא יודע משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-הופעה של בית הבובות מחרררררררר
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. למתן שהוא פה עכשיו אצלי מסר לאומה- בום!

Hadardur

New member
עונה:)

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? שיר בעיפרון מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? איגי וקסמן- בדרך למילווקי תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-האממ אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- דיסק? החדש של גרינדיי... ועל להקה מיוחדת במינה... בשם THE BLUE PILL... [חברים של אחי... להקה סופר טובה! ואתם עוד תשמעו עליהם] משהו שהרס לכם את השבוע-שהפסדתי הופעה של הלהקה הנ"ל בגלל הטיול השנתי משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- ההופעה האחרונה של ביתהבובות? ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. טוב אז ככה...
לנופר הטיפשון שאומר שאני דומה לנסיכה הודית
למוריה שכמעט ונפגשתי איתה בצפון...
לשאר חברי הפורום חחחחחחח מסר לאומה- LIVE AND LET DIE

hadarisan

New member
מומלציייייי השבועעעע

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? alterbridge-in loving memory תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- היה שבוע לא הכי טוב אבל לראות כמה אהוב את אדי גררו זה תמיד מחמם את הלב משהו שהרס לכם את השבוע- וואו יותר מידיי דברים משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- המממ אין לי מושג...שיהייה טוב בפשוט ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. אז
לשיר כיייי ככה אני אוהבת אותה! מסר לאומה- viva la raza

•No¥a•

New member
...

מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - Mad Caddies - Drinking For 11 משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע - המ.. שומדבר >< מסר לאומה - \:

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo122.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- בית הבובות מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- איגי וקסמן- אדום, זבל- אינסומניה תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש- אני ובעלי
[צולם בחנות דיסני בפריז ^^] אהה... ותתעלמו ממני... אני סתם מכוערת שם
אבל תראו כמה נמו יש שם
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- שהיום קבענו קומזיץ בכיתה סתם ככה
זה היה מגניב! היום קומזיץ ^^ סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לא. משהו שהרס לכם את השבוע- השבוע עצמו משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- ביום שישי מישהי שאני נורא נורא אוהבת באה לישון אצלי שישישבת ויהיה כייף
ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
- לכולם :X למרות שאף אחד לא נותן לי פרח :X מסר לאומה-

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ../images/Emo24.gif

אבל אפפעם לא הביאו לי פרח עד שהתלוננתי שלא מביאים לי פרחים P: אבל תודה

שניר1984

New member
אני

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - למעני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - יוסי אךפנט - איך כש... תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אני היום בשעת בוקר מוקדמת משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- חפש"ש! אתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. - כולכם

talba3

New member
יעקובו עונה

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) אישה כנענית כמו כל שבוע מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) 74-75- the connes תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסרט- הטיסה משהו שהרס לכם את השבוע- ידידה שלי סיפרה לי משהו שעשיתי לא טוב וזה הרס לי את השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אמממ ההופעה מחר? ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. לא מגיע לאף אחד בפורום הזה פרח ולמה? כי ככה זהו דיי לא מגיע וזהו!!! מסר לאומה- איכות היא לא מילה גסה

must178

New member
אני

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) - הציורים של יובל מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) - Henree ft. Nikka - Naked in the wind תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש> - אין לי כח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו - סדרה, Nip/Tuck. למי שלא רואה - תתחילו. משהו שהרס לכם את השבוע - טחנו אותי בשמירה משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע - ההופעה במוצ"ש, אני מקווה להגיע ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. - אמ...להדרדור נציגת הקהל מסר לאומה "בזמן ההמתנה הנפש מחלידה"

Raz Bob Marley

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות) מי אם לא אני מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) מצטערים של אביב גפן עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- איפה ילד-זמן סוכר,דיסק ענק! משהו שהרס לכם את השבוע-מותו המצער של אדי גררו משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-אין משהו מיוחד מסר לאומה- תהיו חופשים!

למעלה