מוווומלצי השבוע

RoCKeR121

New member
כל כך הרבה זמן עבר לי בלי הפינות

ואני ממש התגעגעתי אבל עכשיו אני כאן:) מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)מדפים מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)lynard skynard - freebird, beatles-and your bird can sing תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-אין עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-אבבי רואד של הביטלס מומלץ לכל מי שאוהב מוזיקה(כמו כל תקליט שלהם...חחח) משהו שהרס לכם את השבוע-שחברה שלי לא באה אלי השבוע משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-שחברה שלי תבוא אלי שישישבת ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..לכולם כי אני התגעגעתי ואני מת עליכם מסר לאומה- אני רוצה מכונת לבנות מכונת זמן כדי לחזור לסיקסטיז מישהו מצתרף? שבוע נפלא-לכולם:)

Freaky Styley

New member
אני..

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות): בית הבובות..העברתי אותו לפלאפוו.. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות): Comfortably Numb תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- אין.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מבחן במתמטיקה אתמול. אחלה מבחן. (-____-) משהו שהרס לכם את השבוע- כנ"ל משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שום דבר.. מסר לאומה- אבוקדו קדוש!

../images/Emo9.gif שלומפ

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)? שיר בעיפרון. עשה לי הרבה השבוע. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)? מלחמה שקטה
היהודים. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-? אממממממממ תמונה של כריסטיאנה פ. אבל מהסרט. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- אממממ אמממממממממממממממ אין לי
משהו שהרס לכם את השבוע- ריב בין שני ידידם טובים
משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- שנעבור את המבחנים האלה כבר
מסר לאומה-ממולא של אמא זה טעים!

(:)

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות):בית הבובות, כרגיל P: מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות):כל מיני של sum 41 תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- שני סרטים ראיתי בסופשבוע טיסת משהו, ואחד עם טום קרוז לא זוכרת ת'שמות P: משהו שהרס לכם את השבוע- מבחן באלגברה ואנגלית, וחוסר כוח מוחלט משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-שיגיע יום שישי P: ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. מסר לאומה-פדריק, לך להיות טיפש במקום אחר.

עונה..

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- ליד הגורל. מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)-חן, של אסי וגורי, נזכרתי בו... תודו שזה השיר הכי מצחיק ששמעתם :] תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של תומר שרון, הוא גדול. משהו שהרס לכם את השבוע- יותר מדי עבודה |: משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- השלמת שעות שינה מטורפת. ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
הדר... מזל"ט בובה :] מסר לאומה- מב"ר-כי הצלחה חייבים להמשיך. אוהבת המון, אופיר

שלום אני חדשה... :)

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)-אישה כנענית מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות) -anouk-lost תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הדיסק של אפרת גוש.... כדאי מאוד משהו שהרס לכם את השבוע- עזבו אותכם... חח משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- אני מתגייסת... חח ואתם מוזמנים גם לתת למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו.. מסר לאומה- בית הבובות אחלה להקה שבעולם!!!!

mory89

New member
עונה..../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)
שמש!! מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)
Simple Plan - Perfect תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>-
עושה לי נוסטלגיות.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-
הטיול השנתי העולמי שהיה לי, והשבת אצל שרוני, וכמובן.. ה-הופעה של ב"ה! משהו שהרס לכם את השבוע-
אממ.. היה שבוע נפלא, עד שהשבוע הזה התחיל.. חח משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע-
לסיים אותו כבררררררררר!! ואתם מוזמנים גם לתת
למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
אממ..
להדרי, כי היא פשוט מותק, ועל הדיסק זהב, וגם על זה שפספסתי אותה בטיול..
לאלעד ומתן (משפחתי..) כי הם כאלה מותקקייםם!! אה, ולמתן בעצם 2, כי הוא מתגייס.. מסר לאומה- סוף מעשה במחשבה תחילה (אה?! מאיפה זה בא לי?!)

keren 123

New member
תשובות שלי../images/Emo9.gif-

מה שיר השבוע שלכם (של בית הבובות)- אישה כנענית מה שיר השבוע שלכם (לא של בית הבובות)- תמיד אוהב תמיד ניפגע
איגי וקסמן תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם <אתם מוזמנים להוסיף אם יש>- עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו-תראו את הסרט "הכי מתוק שיש
", הוא הסרט הכי מצחיק שיש
!! משהו שהרס לכם את השבוע- ממ שקיבלתי 40 במבחן
(והתכוננתי עליו הרבה
) משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע- ללכת היום ללונה פארק
ואתם מוזמנים גם לתת פרח למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו..
הפרח שלי הוא ל-MRS Bloom
מכירה אותך מפורום איגי
מסר לאומה- תהיו בריאים

למעלה