פורום אלייז'ה ווד לא יפתח...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifפורום אלייז'ה ווד לא יפתח...

הדואר ששלחתי לפתוז לפני כמה ימים: כשבועיים או יותר התקשרתי לתאם פגישה. הסברתי כי מדובר בשחקן שאחד מסרטיו האחרונים הוא "שר הטבעות". בסוף השיחה לקחתם מספר טלפון ואמרתם שתחזרו אלי עם תשובה. ברקע השיחה עצמה יכולתי לשמוע שאין ממש בכוונותיכם לפתוח את הפורום (יתכן ואני טועה?). אינני מבינה מדוע לשחקן "אורלנדו בלום" ששיחק בשר הטבעות ובעוד שני סרטים פתחתם פורום ולשחקן ששיחק למעלה מ-10 סרטים אתם לא מתכוונים לפתוח פורום, ואתם מפנים את כל המעוניינים במידע עליו לפורום "שר הטבעות - הסרטים". אני חברה בפורום "שר הטבעות" ואני לא חושבת שיהיה פייר שחלק נכבד מן הפורום יכלול מידע על שחקן אחד. אודה לכם אם תחזרו אלי בהקדם. התשובה שהם החזירו לי: תודה לך על פנייתך, אך נראה לנו כי החלטנו המקורית נכונה.

Lara145

New member
בסה....../images/Emo4.gif

אני מזה רוצה שיפתח פורום של אלייז'ה!!

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifנו.. הייתי עם שני הפורמים..

אז התבלבלתי

very dark girl

New member
בלי לפגוע,../images/Emo110.gif

אני שמחה שלא הסכימו לפתוח את הפורום. אני חיבבתי את אליז'יה עוד לפני שאהבו אותו והיום אני כבר לא כל כך מעריכה אותו... כולם חשבו אז שהוא דוחה. תסתכלו על הפורום שלי אורלנדו בלום-ככה אתם רוצות להעריץ מישהו? בפורום א"בלם יש תמונות זוועתים ובנות קיטשיות שמתלהבות יותר מידי. אני מקווה שתבינו... תמיד תוכלו לדון עליו כאן

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifזה תלוי בחברה עצמה

אני במטיחה לך שאני לא ממש מחבבת בנות קיטשיות שנכנסות ובכל הודעה כל מה שיש להם לכתוב (וזה הדבר היחיד) "איזה חתיך! אני רוצה ילדים ממנו" תהיה לי את האפשרות למחוק הודעות מיותרות שכאלו ללא תכלית.. הרי גם ככה יהיו מהם הרבה בפורום...

אתן אוהבות אותו לפי איך שהוא נראה.

"יוווווו איזה כוסוןןןןןןןןןןןןן תעשה לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "אני שונאת את קייט בוסוורת (או איך שלא קוראים לה)!!! שתתרחק ממנו! הוא שלי!!!!!!!!!!!!1111111111111111"

זה מטופש להגיד את זה אם../images/Emo170.gif

את לא נמצאת בפורום הזה... ולא רואה מה הולך שם... זה ממש לא ככה. ברור שהמראה שלו גם קשור! אני לא אגיד לך שלא אבל אני לא בפורום הזה רק בגלל שאני אוהבת את איך שהוא נראה. לדעתי הוא שחקן טוב, והסרטים שהוא מופיע בהם הם האהובים עליי (בלי קשר אליו), אז אני לא רואה למה לא להיות בפורום שלו... חחחחחחח... הצחקת אותי בחלק השני, את קייט בוסוורת' "גיליתי" עוד לפני אורלנדו והייתי יושבת שעות ורואה איזה 60 פעם את "בלו קראש"
ואני ממש לא שונאת אותה, ההכללות האלו לא ממש במקום...

עד לפני כמה זמן

כן הייתי בפורום הזה וראיתי מה הולך שם ובגלל זה אני לא כותבת שם יותר. כל הודעה שניה שם זה "אורלנדו תעשה לי ילד" או סקרים איזה שיער הכי התאים לו.

LeAnNe

New member
אני לא מבינה אותם..../images/Emo62.gif

הם יכולים לפתוח פורום לאספני מפיות אבל לא לשחקן שהרבה אנשים מעריצים?

OB4ever

New member
ועוד דבר ל very dark girl

אני בפורום אורלנדו בלום ואני ממש לא קיטשית ומתלהבת...והבנות שם ממש מתוקות..זה שיש לך בעיה עם אורלנדו לא אומר שאמור להיות לך בעיה עם המעריצות שלו כי הפורום ממש נחמד והבנות הן שיא המתיקות...כל אחד מעריץ במידה אחרת...ושם מעירצה ממש הרבה..אבל זה לא אומר שהן קיטשיות או מתהלבות....

למעלה