פורום אלייז'ה ווד לא יפתח...

Galadriel 3000

New member
אני לא רשמתי שם שום הודעה בסגנון

"אורלנדו תעשה לי ילד" או משהו בסגנון. גם לדעתי זה דוחה ואני משתתפת רק בדיונים היותר מעניינים (לדעתי). זה שבכלליות איך שהפורום נראה זה קיצ'י ומזוויע (לדעת very dark girl ) זה לא הקטע. כי לא כל המעריצות כאלה ויש כאלה שלא צורחות כל חצי שניה אם הן רואות אותו מול הפרצוף שלהן (הזכרתי את עצמי?) אז זהו.

very dark girl

New member
../images/Emo110.gifאם היית קוראת את ההודעה שלי

לעומק היית מבינה שאני לא חושבת שכל מי שמעריצה את אלב"לם צורחת ברחוב "איזה חתיך אולנדו!". בהס"כ התכוונתי שלא כדאי שיפתח פורום אליז'יה כי הרי אנחנו לא רוצות שהוא יהפוך למגנט למעריצות מטורפות.

לי זה נשמע בסדר....

אני מתכוון שאין לי שום דבר רע נגד אלייז'ה אבל מה לעשות שאורלנדו הוא חתיך הורס (כן, אני בן!) ומשחק בסרטים נהדרים והרבה בנות אוהבות אותו. ומה לעשות שיש פחות מעריצים לאלייז'ב ווד. לדעתי ההחלטה צודקת

Eowyn of Rohan

New member
זה עניין של טעם

פעם הבאה תכתוב לדעתי. אני חושבת שאורלנדו בלום ממש לא חתיך הורס. אפילו מאוד דוחה. מאיפה אתה יודע שפחות מעריצים את אלייז'ה ווד? עשית מחקר?

בתפוז יש יותר שאוהבים את אורלנדו

וגם בכל העולם. מה לעשות שהוא פשוט חתיך? ומשחק בסרטים נ-ה-ד-ר-י-ם?

TheSegal

New member
מר איירה היקר, לא מתנהל כאן מאבק

של מי יותר חתיך...כי כאן ינצח רק הטעם האישי...ואני מוצאת שהויכוח מתאים יותר לילדות בנות 7. מדובר כאן במשהו הרבה יותר מזה...כמו שהוכח שלאורלנדו יש יותר מתפקיד בשר הטבעות ולכן ניתן לו פורום משלו, הרי למעריצות אליהו מגיע את אותו הדבר, מקום לדבר על השחקן האהוב עליהן...ואם זה עניין של משחק או יופי זה ענינן בלבד. ובתור מי שכירה את fozzie מספיק טוב אני יודעת שזה לא יהי פורום של "שיו בא לי לאנוס אותו כאן ועכשיו". ויש פורום מפיות ??? מה זה הקשוקוש הזה ??? ראיתי את שניהם משחקים ביותר מסרט אחד...בחייכם !!! אורלנדו משחק הכי טוב כשהוא לא מדבר מה שנקרא "תשתוק ותהיה יפה" (והוא יפה) הוא פשוט לא השחקן הכי טוב בעולם...לעומת אלייז'ה....ושוב...לפי דעתי בלבד... בהצלחה fozgirl....

adva g

New member
הם לא יכלו לפחות לתת הסבר?

"נראה לנו כי החלטתנו המקורית נכונה"- זה כל מה שיש להם להגיד? אני לא מבינה את זה. פותחים כאן פורום על כל נושא בעולם כמעט, אז הם לא יכולים לפתוח עוד אחד על אלייז'ה ווד? לא בסדר...

moe777

New member
הגישה הנוכחית היא:

כאן. אנו זקוקים לתמיכתכם. אנא, הצטרפו למחאה !

Galadriel 3000

New member
עציץ? מעניין...

ומה בדבר ה"בעעע בעעע " של אלייז'ה כשהוא נדקר במשהו? טוב אבל זה באמת לא מדובר במאבק ביניהם. ואני דיי נגד כל הדיון הזה.

moe777

New member
השיקולים של תפוז בסך הכל די מובנים,

החשש נובע בעיקר משום שכמות חובבי אליהו אינה ידועה; בעוד אורלנדו הפך לכוכב במהירות מטאורית, אליהו בסך הכל עלה מעט יותר לתודעה מאשר קודם לכן. הרעש הגדול נחסך מאיתנו, זה לא מיינסטרים אבל הפזילה לכוונו הייתה מאז ומתמיד. אם הפורום יפתח -סביר להניח שיעלו שאלות בנוגע לפרוייקטים קטנים ובעלי חשיבות פחותה, לא יהיו סרטי ג'רי ברוקייהמר ולא 'טרויה', מסיבה זו יתכן מאוד שהנהלת תפוז תחליט שלשחקן צעיר שאינו מהזרם המרכזי- לא מגיע פורום. אבל אני מניחה שאת זה כבר הוכחנו בעצם קיומה של הקהילה בהייד פארק (שמצליחה לא רע, ביחס לקהילות האחרות, שכן כמות ההודעות שבה עומד על המקום השלישי בקטגוריית הקולנוע (כשלפניה פורום "סרטים" הכללי, ופורום התאומות אולסן שזוכה לאהדה רבה בקרב הגילאים הצעירים)) יתכן והקמת פורום מרכזי בין קהילות תפוז אינו הצעד המתבקש לאור נתונים אלה, אך הרצון להכיר אנשים נוספים ולהרחיב את תחומי הקהילה מעורר שאלות ומבקש לנסות בכל זאת, אפילו אם צעד זה יסמן את תחילת התמסחרותו המדומה הזו, בסופו של דבר גם מר אליהו עצמו חטא לא מעט בפרוייקטים מצועצעים כדוגמת 'פליפר', 'סיוט בחדר המורים' ו'ספיי קידס'.

moe777

New member
בעע ../images/Emo13.gif

אליהו היה פרודו איום ונורא, אבל לא ברור אם באשמת עצמו או בגלל שיקולים כלשהם של ג'קסון, שראה בחזונו את פרודו כנמושה חסרת עמוד שידרה. עם זאת נמושה מעוררת סימפטיה.

Chakotay

New member
אף אחד מהם לא שחקן טוב

אלייזה - בינוני + אורלנדו - אין דירוג מירוב שהמשחק שלו גרוע(ולא רק בשר הטבעות). אבל שניהם סה"כ באותה ליגה. אבל אם אנשים אוהבים את אלייזה, אני לא מבין למה לא לפתוח פורום.

aniviel

New member
אנשים...

אני מבקשת מכם לא להתחיל להתווכח בנושא של איזה שחקן מוצלח יותר אורלנדו או אלייז'ה... בסופו של דבר, שניהם שיחקו בשר הטבעות, כך שלשניהם יש מעריצים בפורום הזה, וכידוע לכם - קשה מאוד לשנות דיעות של מעריצים לגבי השחקן שהם אוהבים אז זה סתם ויכוח שלא ייגמר מעולם
אני אוהבת את שני השחקנים מאוד, רק שיש שחקנים בשר הטבעות שאני אישית יותר אוהבת, אבל מה זה משנה? זאת דעתי
בכל מקרה, אני מאחלת בהצלחה עם פורום אלייז'ה, מקווה שהוא ייפתח. עד אז אתן מוזמנות לשוחח פה כמה שתרצו על אלייז'ה וסרטים אחרים שלו בשרשור הזה ובשרשורי
נוספים.

למעלה