שואבים בגשם

27חומד

New member
על זה באמת לא חשבתי...

אבל מספיק שאדלג על ארוחה אחת וכבר יש לי שש שעות רצופות לישון שזה משהו שלא קרה כבר הרבה זמן כי גם לפני הלידה במשך רב ההריון לא ישנתי טוב והייתי מתעוררת הרבה ועכשיו אחרי הלידה שמתי לב שאותן שעות שהייתי מתעוררת בהריון הם השעות שעכשיו היא מעירה אותי להנקה... אבל אם בכל זאת אני מחליטה לנסות מתי הזמנים הכי טובים לשאוב - בוקר, ערב, לפני או אחרי שהיא אוכלת?? תודה!
 
שאלה על משאבות חלב!

רציתי לדעת אם משהי רואה עמצה מומחית להסביר לי על משאבות חלב ואיזה עדיפה ולמה? שמעתי על מדלה ועל אוונט מה יותר טוב ולמה? אני מעונינת לרכוש או להשאיל, עוד לא החלטתי תלוי במחיר. תודה מראש
 
אני חושבת שזה עניין של העדפה

אישית. המדלה מעולה, אבל מרעישה ולכן לא נוח להניק ולשאוב בו זמנית איתה האוונט קצת מתישה זה הכל עניין של העדפה גם במחיר אין הבדל משמעותי, משהו כמו 50 ש"J בין המדלה החשמלית לאוונט הידנית אני אישית העדפתי את המדלה, ובסופו של דבר כמעט ולא השתמשתי בשתיהן אולי בעתיד (כרגע אני בבית)
 

sipi1

New member
לא מומחית, אבל בכל זאת עונה

יש במאמרים הרבה מידע, וכאן למשל תקראי מי האמהות שהתנסו בהרבה סוגי משאבות.
 
איך אתן סוגרות את שקית החלב השאוב

שאתן מקפיאות. אני עד סגרתי בסוגרים מפלסטיקים עד שנגמרו ועברתי לסגור בסלוטייפ (הרעיון מהפורום) ואופס!!! נפלה לי לריצפה שקית אחת שהיתה בדרך להקפאה והכל נשפך. כלומר השקיות לא סגורות היטב. אז אני עכשיו צריכה רעיונות נוספים איך לסגור את השקית?
 

מאמינקה

New member
הסוגרים אמורים

להיות רב-פעמיים - אין צורך לזרוק אותם כך שהם יכולים להישאר ולא להיגמר. אפשר גם לרחוץ אותם אם רוצים. אני סוגרת עם גומיות - מסובבת את הקצה ומקפלת וסוגרת היטב היטב עם הרבה ליפופים של הגומיה הקטנה, ליתר ביטחון.
 

מירי 4

New member
אני שואבת לשקית אוונט, רושמת תאריך

מגלגלת בזהירות, מכניסה לשקית סנדוויץ' וקושרת אותה, אח"כ אני מעמידה בקופסת פלסטיק במקפיא בין שאר השקיות (לפי סדר התאריכים). את הראשונות תליתי בין הסורגים של המדף במקפיא, כדי שיקבלו צורה ישרה (הקשר בשקית הסנדוויץ' החזיק מלמעלה, והשאר השתלשל באויר)
 

אפרת311

New member
חלב שאוב - עזרה!!!!../images/Emo7.gif

ערבבתי עכשיו חלב ששאבתי כרגע עם חלב שיש לי מאתמול במקרר - לא ידעתי שאסור. האם לזרוק אותו?????
 
אני לא הייתי זורקת. תרחרחי, אולי גם

תטעמי אבל לא נראה לי שתרגישי בהבדל, במיוחד אם זה לצריכה מיידית. עקרונית, מומלץ לערבב חלב באותן טמפרטורות (או שניהם במקרר או שניהם מחוץ למקרר).
 

sipi1

New member
אמא איריס, איך ענינו ביחד ???

ואיך זכיתי לראות אותך כאן בשעות הערב ?
 
הוצאת לי את המילים מהפה

מילא לי, יש סיבה אחת לא להיות כאן, אבל לך יש 8 כאלה!!! (סתם חיכיתי למייל חשוב שירד - נו כבר - ובינתיים מעבירה את הזמן בפורום). ומה שלומכם אי שם?
 

sipi1

New member
לא לזרוק לפני שמריחים

הסיכון היחיד הוא שהחלב הישן התקלקל ("הפשיר") בגלל המפגש עם החלב הטרי. אם התערובת מריחה בסדר (ואי אפשר לפספס, חלב אם חמוץ מריח איום ונורא), נראה לי שאפשר להשתמש בחלב לארוחה הבאה, אבל לא להקפיא ולא לשמור מעבר לכמה שעות במקרר. (אני לא מומחית, תיכף אחת ה"אדומות" תתן תשובה מקצוענית).
 
למעלה