פינת המתכונים האגנטינאים

../images/Emo80.gif../images/Emo21.gifפינת המתכונים האגנטינאים../images/Emo212.gif../images/Emo71.gif

כל אחד מוזמן לצרף מתכון. שהתנסה בו. נא לא להוסיף לינקים מהאינטרנט!!! מה אתם יודעים לבשל?
 

גרי רשף

New member
Dulce de leche

4 ליטר חלב 4 כוסות סוכר תמצית וניל בוקר פנוי.. להרתיח, להנמיך את האש, לבחוש מדי פעם, ולאחר כמה שעות זה יצטמצם לנוזל סמיך והסוכר יהפוך לקרמל. לקרר ולהחביא שהאורחים לא יחסלו לכם את זה..
 

MiAdi

New member
יש לך מזל שאני לא אחת מהאורחים../images/Emo8.gif ו...

שכחת מרכיב מאוד חשוב כדי שהחלב לא יגלוש. יש כאלו ששמים בפנים כפית ואמי למשל כשהיתה מכינה Dulce de leche היתה שמה Bolita (גולת משחק) כך קראנו לזה בבית
ותסכים איתי שזה מרכיב מאוד חשוב ?! אחרת זה מסוכן מאוד.........
 
עוגה ללא אפייה../images/Emo212.gifמשהו משהו

מצרכים: חבילת פתיבר (עדיף בטעם שוקולד, בארגנטינה השתמשתי בצ'וקולינס) 500 גר' גבינה לבנה (אני משתמשת ב5%) 500 גר' ריבת חלב תמצית וניל קפה נס מוכן (לא חם) אגוזים שבורים אופן הכנה: לערבב את הגבינה עם ריבת החלב ולהוסיף לתערובת תמצית וניל. לטבול את הביסקויטים בקפה מוכן מראש ולהניח שכבה מהם בתחתית התבנית. לשפוך חצי מהתערובת המתוקה, להניח עוד שיכבה של ביסקויטים ולשפוך מעליה את מה שנשאר מהתערובת.לפורר כמה עוגיות מעל וגם אגוזים שבורים. אפשר לשמור במקרר, אבל אני אוהבת להכניס למקפיא ולהוציא כמה דקות לפני ההגשה.יוצא טעים כמו גלידה! בתיאבון!!!!! דבי
 
השם המקורי:"עוגת צ'וקולינס"CHOCOLINAS

זו עוגה שהילדים יודעים להכין ומבקשים שתהיה כזאת ליום ההולדת שלהם. קראתי שפלורנסיה פניה (שחקנית ארגנטינאית) הזמינה אחת ענקית לחתונה שלה.
 

Yali9

New member
הנה מתכון שאני לא אוכל לקלקל ../images/Emo3.gif

אני כל כך גרועה בדברים האלה של אפייה ובישול אבל זה נראה קל. כל הכבוד דבי על היוזמה והמתכונים. יפה מצידך. יהלי.
 

אופיר 88

New member
אם כבר השרשור עוסק במתכונים ארגנטינאים

האם מישהו יכול, אם זו לא בקשה מוגזמת, לפרסם פה גם מתכונים של קינוחי ארגנטינאים בקסטז'נו?
 

גרי רשף

New member
בקישורי הפורום יש הפניות לאתרים מתאימים..

..ואפשר פשוט לחפש בגוגל.
 

Yali9

New member
מה יש מפגש פורום ולא עידכנו אותי ../images/Emo8.gif

ובנוסף "הפילו " עלי להכין עוגה ?
 

El Argentino

New member
../images/Emo51.gif רבה על המתכון! ../images/Emo24.gif

האמת אחרי שקראתי כאן את המתכון חיפשתי באינטרנט מתכונים עם: Chocolinas. ויש לי שאלה: האם אפשר להשתמש בשמנת מתוקה במקום הגבינה לבנה? (או שבעצם אפשר להשתמש בשניהם...?)
 
אני לא בטוחה

המרקם של השמנת המתוקה כאן היא לא אותו המרקם של ה CREMA DE LECHE. השמנת היא נוזלית מאוד. אולי אפשר להשתמש בגבינה 9% ולהוסיף קצת שמנת או חלב.אתה וצה שיהיה שומני יותר או חושש מהמלח אשר בגבינה? תמצית הוניל עוזרת לעדן את הטעם של הגבינה. איזה מתכון מעניין מצאת?
 

El Argentino

New member
המתכון המצורף דווקא נשמע מעניין,

הוא על אותו עיקרון של המתכון שלך רק ששם כתוב שצריך crema לכן תהיתי אם אפשר להשתמש בשמנת מתוקה במקום הגבינה. TORTA DE CHOCOLINAS
 
וואו!כמה דברים טעימים יש שם!

אבל שוב אני חוזרת ששמנת מתוקה היא לא אותו הדבר כמו הCREMA. גם עם הNATA שבספרד תהיה לך אותה הבעיה. אולי אפשר לנסות עם שמנת חמוצה, אבל קטונתי. בכל אופן, עם הגבינה יוצא אחלה.
 
למעלה