עוגה ללא אפייה../images/Emo212.gifמשהו משהו
מצרכים: חבילת פתיבר (עדיף בטעם שוקולד, בארגנטינה השתמשתי בצ'וקולינס) 500 גר' גבינה לבנה (אני משתמשת ב5%) 500 גר' ריבת חלב תמצית וניל קפה נס מוכן (לא חם) אגוזים שבורים אופן הכנה: לערבב את הגבינה עם ריבת החלב ולהוסיף לתערובת תמצית וניל. לטבול את הביסקויטים בקפה מוכן מראש ולהניח שכבה מהם בתחתית התבנית. לשפוך חצי מהתערובת המתוקה, להניח עוד שיכבה של ביסקויטים ולשפוך מעליה את מה שנשאר מהתערובת.לפורר כמה עוגיות מעל וגם אגוזים שבורים. אפשר לשמור במקרר, אבל אני אוהבת להכניס למקפיא ולהוציא כמה דקות לפני ההגשה.יוצא טעים כמו גלידה! בתיאבון!!!!! דבי