פינת המתכונים האגנטינאים

אופיר 88

New member
השרשור קצת הדרדר למטה :)

ואני שוב חוזר, יש צדיק בסדום שמוכן לנדב מתכונים לקינוחים בקסטז'נו?
 
אין לי מתכון שמור

במחשב, אלא הרבה לינקים, ספרים וקטעי עתונות. תגיד במה אתה מעוניין ואחפש לך
 

Yali9

New member
../images/Emo71.gif דבי - הנה משהו שאני מוכנה לספר

ולו רק בגלל שזה כאן ואנשים עדיין לא מכירים אותי. יש לי אחות קטנה. קצת יותר קטנה ממני. לפני כמה שנים ההורים נסעו לחו"ל ואני נשארתי איתה לשבועיים בחופש. יום אחד היא באה הבייתה ואמרה לי - יהלי אני אכלתי אצל עדי קוסקוס תעשי לי גם. אני שבחיים שלי לא ראיתי קוסקוס אמרתי לה אין בעיה. הלכנו ביחד לסופר מצאנו את הסולת הזו של הקוסקוס וקנינו. עכשיו על השקית רשום שאחרי הבישול יש להניח את הירקות. מה שאף אחד לא טורח להגיד זה שמדובר בירקות חמים ומבושלים. אני הכנתי את הקוסקוס ועל זה חתכתי סלט ירקות טרי והגשתי לה....
לאור האמור, אני מבקשת שיירשם שזה לא שאני לא רוצה לתת פה מתכונים פשוט אין לי את היכולת. יהלי.
 
שאלה על קנלונים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

קנלונים ברוטב לבן (לא שמנת, אלה רוטב בשמל) הם המאכל האהוב עליי. כשסוף סוף מצאתי מסעדה איטלקית בארץ שמציעה את המעדן הזה (לא בכל מסעדה יש, אולי כי אין ביקוש) גיליתי לצערי שמכינים אותם בבצק של אטריות כמו הלסגניה במין גלילים כאלה. וכל החיים אכלתי אותם בפנקקים! הטבח הסביר לי שכך מכינים אותם באיטליה, שם הוא למד. האם הקנלונים בתוך פנקקים הם המצאה אגנטינאית???
 
איפה? איפה?

אנחנו חיפשנו בכמה מסעדות שנה שעברה. רק ב"אמורה מיו" באבן גבירול היה להם קנלוני והכינו במיוחד בשבילי את הרוטב הלבן (הייתי בהריון...) אבל בתוך גלילי בצק אטריות!
 

lailaein

New member
sopa paraguaya שהיא פשטידה ולא מרק

למי שהיה בצפון ארגנטינה בטח מכיר , אמנם קוראים לזה סופה אבל זה טרטה. יש את זה בכל יומולדת וזה טעים לאללה. http://www2.informatik.uni-muenchen.de/recetas/msg01431.html בכלל יש הרבה מתכונים באתר הזה.
 
למעלה