אני מציעה לכם להיכנס

*עונה*

לבן...
פופ. דפנטלי...
אנגלי..
כלב
NON
טבעת
...שניהם
אוכל
שוקו
...עננים
שמש
ורוד...
גלידה
?
מממ...כשקר-חום-כשחום-קר
(נו מה?! הייתי חייבת לגוון)--->
ג'ינס...קורודוי=חצאית כזו(?)...תלוי
מרובע
פרח
כדורסל
שלג
צחוק...מעדיפה
גשם
שקיעה
צדפה
בלונדיני\שחורדיני, יש אנשים זה מתאים להם וההפך.
בנות
וורד. הכי מסתדרת
מחול
אמבטיה
מממ...אני לא הטיפוס המוזיקלי
אפח'ד
צעיף.
מצחיה אחורה (הטיפוס החנון שחושב שהוא מגניב
)
חנוכה
סבון
דיאודורנט
ארה"ב
פיפי

דסדוּס

New member
מיי תשובות!!! ../images/Emo6.gif

שחור או לבן? שחור רוק או פופ? פופ מוזיקה: אנגלי או עברי? אנגלי חתול או כלב? שניהם עגיל בגבה או בטבור? בטבור שרשרת או טבעת? שרשרת פליפה או בנחמין? פליפה שתייה או אוכל? שתייה וניל או שוקו? שוקו עננים או כוכבים? כוכבים ירח או שמש? שמש ורוד או כחול? ורוד קרטיב או גלידה? גלידה להוציא לשון או להרים גבה? להרים גבה קור או חום? חום ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס עגול או מרובע? עגול פרח או עץ? פרח כדורגל או כדורסל? כדורגל שלג או חמסין? שניהם צחוק או בכי? צחוק מחשב או טלוויזיה? מחשב תפוז או בננה? שניהם גשר או משקפיים? משקפיים מתמטיקה או מדעים? נון, אף אחד מהם אש או גשם? גשם שקיעה או זריחה? זריחה צדפה או שבלול? צדפה בלונדיני או שחורדיני? שחורדיני בנות או בנים? בנות וורד או פאוור פוינט? וורד קפוארה או מחול? קפוארה טוּש או אמבטיה? טוש (דוש?) כינור או פסנתר? פסנתר צעיף או כפפות? צעיף כובע טמבל או מצחיה? מצחייה פורים או חנוכה? חנוכה סבון או שמפו? שניהם דיאודורנט או בושם? שניהם ארה"ב או בלגיה? ארה"ב (דה...) קקי או פיפי? נון, אף אחד מהם (גרווווס!) אחלה פעילות!

sweetie tweety

New member
תשובות שלי../images/Emo54.gif

שחור
פופ
אנגלי
טבור
שרשרת
פליפה
שתיה
כוכבים|כוכב|
כחול
גלידה
להוציא לשון
שניהם-גם קור
וגם חום
ג'ינס
עגול |חתול
כלנית|
כדור|סל|
שלג
צחוק
מחשב
שניהם
ותפוז
משקפיים
שניהם
גשם
שניהם גם זריחה
וגם שקיעה
צדפה
בלונדיני
בנות
וורד
מחול
אמבטיה
פסנתר
צעיף
אמ...כובע טמבל, נראה לי...
פורים
שניהם- גם סבון וגם שמפו
שניהם- גם בושם וגם דיאודורנט
ארה"ב
מזאת השאלה הזו
קבלי ח"ח על הרעיון

Super Keshet

New member
|שתיל|../images/Emo46.gif שלי../images/Emo70.gif

שחור או לבן? - לבן
רוק או פופ?- פופ רולז!
מוזיקה: אנגלי או עברי?- אנגלי
חתול או כלב?- כלב!! שונאת חתולים
עגיל בגבה או בטבור? רק בטבור!
שרשרת או טבעת? טבעת!
פליפה או בנחמין? ב
נ
ח
מ
י
ן
שתייה או אוכל? אוכל
וניל או שוקו? וניל!
עננים או כוכבים? כוכבים
ירח או שמש?
ורוד או כחול? ורוד
קרטיב או גלידה? גלידה
להוציא לשון או להרים גבה? לשון!
קור או חום? קוררררר
ג'ינס או קורדרוי? ג'ינס בלבד!!
עגול או מרובע? עיגול...
פרח או עץ? פרח!
כדורגל או כדורסל?
שלג או חמסין? שלח
צחוק או בכי? צחוק
מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה
תפוז או בננה?
גשר או משקפיים?
מתמטיקה או מדעים? מתמטיקה ! (1+2=6)
אש או גשם? גשם!
שקיעה או זריחה? שקיעה! (זריחה זה מוקדם מידי!)
צדפה או שבלול? צדפה
בלונדיני או שחורדיני? העיקר הפנימיות...יא רייט! בלונדיני!
בנות או בנים? Boys!
וורד או פאוור פוינט? WoRd
קפוארה או מחול? מחול
טוּש או אמבטיה? אמבטיה
כינור או פסנתר? פסנתר
צעיף או כפפות? צעיף
כובע טמבל או מצחיה?
פורים או חנוכה? פורים
סבון או שמפו? שמפו!
דיאודורנט או בושם? בושם
ארה"ב או בלגיה? only USA
קקי או פיפי?...אההה אני לא אענה על זה...

gsh10

New member
אני../images/Emo70.gif

לבן
פופ
אנגלי
כלב
טבור
טבעת
בנחמין
|שמש
פיצה|
וניל
כוכבים
|שמש
ירח|
כחול
קרטיב
להוציא לשון
חום
ג'ינס
עגול
|שמש
פרח|
כדורסל
שלג
צחוק
טלויזיה
תפוז
גשר
מתמתיקה
שקיעה
גשם
צדפה
בלונדיני
בנים
וורד
מחול
אמבטיה
כינור
כפפות
טמבל
חנוכה
שמפו
דיאונדורנט
ארה"ב
אה
מה זאת השאלה הזאת
אין לי תגובה אליה...

אני...

סתם ראיתי את זה והחלטתי לענות... 1. לבן 2. פופ 3. אנגלי 4. כלב 5. טבור 6. טבעת 7. אף אחד מהם אלא דיאגו גרסיה הכוסון
וקמילה המדהימה והמושלמת מכולם בנחמין ופליפה נחמדים אבל אני פשוט לא סובלת את לואיסנה לופילטו (לואיחרא לופליצו בעע בלי להקיא ממנה גם מהמראה וגם מההתנהגות) לואיסנה=
בלי להחטיף לה
8.
9. שוקו
אבל גם וניל טעים מאוד... 10. כוכבים 11.
12. כחול ברור 13. גלידה יותר טעים וחוץ מיזה המקל של הקרטיב עושה לי צמרמורת רק מלחשוב על זה ברר
14. להוציא לשון ברור זה יותר חמוד כמו שמריציטה מי סיילה עושה 15. חווווווום שונאת מים קרים שונאת שקפוא אני אוהבת חום אבל לא יותר מידי שכבר מזיעים
16. ג'ינננננס 17. עגול... 18.
19. כדורגל אני אוהבת יותר לשחק וגם כדורסל כיף 20. שלג... יותר כיף נכון שאני מעדיפה חום אבל אם כבר קור אז שלג
21. צחוק בטח שצחוק
22. האמת אני מכורה לשתיהם ואם לא היה לי את המחשב יותר נכון האינטרנט לא הייתי יכולה לראות סרטונים של המורדים או קטנטנות או תאומות (לשעבר) אבל אם לא הייתה לי את הטלוויזיה עצמה אז לא הייתי יכולה לראות את התוכניות עצמם... הייתי מתה אז טלוויזיה!!! 23. תפוז אני אוהבת את הפלחים יאמי 24. משקפיים אבל עם עדשות צהובות ומסגרת שחורה כמו של מריצה ה
25. שתיהם בעע אבל מדעים יותר מעניין 26.
27. שקיעה יותר רומנטית... 28. צדפה... 29. אממ זה לא משנה לי מה צבע השיער העיקר שיש לו אופי טוב והפנים עצמם שיהיו יפות בלי קשר לשיער ועיניים זה כמו קמילה יש לה שיער אדום ועיניים חומות אבל בכל זאת היא מהממת ולואיחרא שיער בלונדיני עם עיניים כחולות והיא מזעזעת
למרות שדיאגיטו שלי הוא בלונדי שטני כוסוני 30. אממ בנים כי אני לא לסבית אבל מצד שני אני שרופה על קמילה והיא הבת הכי מושלמת בעולם אז קמילה ובנים. 31. פאור פוינט אני מתה על מצגות 32. קפוארה יותר כיף 33. אמבטיה זה כיף לשבת במים החמימים 34. פסנתר אבל שתיהם יפים 35. כפפות... יותר מחמם 36. כובע מצחייה 37. אממ על שתיהם אני מתה אבל פורים יותר כיף כי אני מתחפשת למריצה 38. שמפו... ריח טוב בשיער ונעים 39. שתיהם דאורדורנט יותר עושה אותי רעננה ובושם עושה ריח טוב 40. ארה,ב בגלל אורלנדו דיסני המקום הכי כיפי בעולם ובלגיה גם כיף יש שוקולד טעים 41. פיפי חח מאיפה לעזאזל הוציאו את השאלה הזו? ווטאבר... בקיצור היה כיף לענות צ'או

Danna P

New member
המממ... חמוד!

לבן רוק ופופ... קצת מפה וקצת משם אנגלי! דפינטלי... כלב (בורחת משניהם). בגבה... לבנים לפחות שרשרת פ-ל-י-פ-ה כדורסל פחות המוני אז שיהיה שלג (למרות שראיתי רק פעם אחת). שקיעה צדפה שחורדיני בנים! פאוור פוינט קפוארה אמבטיה פסנטר צעיף כובע טמבל חנוכה שמפו... איי גס דיאורדורנט- יותר חשוב! ארה"ב! כאילו דההההההה בעעעע שיהיה PP.

למעלה