סקרררר

../images/Emo80.gif../images/Emo80.gifסקרררר../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

[מתוך פורום עברי לידר
]
מה המוצא שלך?
אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית?
אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?- אם אתה לא מכיר אותו? אם אתה מכיר אותו?
מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה?
מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי)
מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים?
האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח?
איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..)
איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר?

שטיצה

New member
אני עונה :]

מה המוצא שלך? אמ נולדתי בישראל אם זו הכוונה:$ אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית? את אחותי הקטנה וסלולרי ]: אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?- כן אם אתה לא מכיר אותו? הייתי מנסה אם אתה מכיר אותו? ברור מה אתה הכי שונא בבית ספר? ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה? הכול :< מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי) שריטה ביד ]: מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים? פרחחים
, אנשים מקסימים והנושא של הפורום :] האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח? תלוי במה.. איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..) אצבעות של כפות רגליים
איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר? כפות רגליים

lishhhh

New member
../images/Emo80.gifאני

מה המוצא שלך? אממ פרסיה, למרות שכל מי שרואה אותי משוכנע שאני פולניה...
אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית? פלאפון
אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו? תלוי אם אתה לא מכיר אותו? יכול להיות אם אתה מכיר אותו? בטוח שכן!
מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה? שאי אפשר לאכול באמצע שיעור, ושצריך לשבת הרבה זמן...
מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי) שלשום גילית שריטה במרפק...לוידעת ממה
מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים? יש פה אחלה אנשים, עם טעם טוב במוזיקה
האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח? אם אני לא יאמין, מי כן?
איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..) גבות/פופיק
איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר? דפנטלי כפות רגליים!! זה מעוות!!!

../images/Emo80.gif../images/Emo80.gifסקרררר../images/Emo80.gif../images/Emo80.gif

מה המוצא שלך?
אשכנטוזית
אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית?
את הכלב שלי, ואת הפלאפון.
אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו? אם אתה לא מכיר אותו?
לא.. אם אתה מכיר אותו?
כן.
מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה?)
ביצפר.. את העובדה שהיה צריך לקום מוקדם בבוקר כל יום, לא ללמוד למבחן חשוב ואז להכשל בו, כשבאתי לשיעור מוקדם בבוקר וגיליתי שהמורה לא הגיעה ויכלתי לישון עוד שעה.. אבל... אין לי ביצפר יותר
מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי)
בעבודה בדואר, עפתי ונפלתי על המרפק..
מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים?
שייגעצ.. השם אומר את שלו...
האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח?
להצליח במה בכללי כן...
איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר?
(לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..) אנערף...
איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר?
מממממ... אוזן

Crazy Girl2000

New member
שלי ../images/Emo85.gif

מה המוצא שלך?חצי מצרית,רבע עיראקית ורבע אוסטרית\פולניה.
אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית? גיטרה ופלאפון
אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?- -אם אתה לא מכיר אותו?למה שיהיה בבית שלי מישהו שאני לא מכירה? -אם אתה מכיר אותו?כן
מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה?אממ הכל.
מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי)אין לי מושג.
מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים?שייגעצ-זה אאומר הכל
האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח? תלוי במה.
איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..)אההה...............אין לי מושג
איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר?כנ"ל.

הנה שלי..../images/Emo3.gif

מה המוצא שלך? נולדתי בישראל :) אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית? את הכלב שלי!! אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?- כןןןןן אם אתה לא מכיר אותו? מנסה.. אם אתה מכיר אותו? אופקורססס מה אתה הכי שונא בבית ספר? ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה? איכסה.. את המורים בעיקר.. מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי) מכה ברגל :( מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים? שייגעצ, האנשים.. האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח? לא תמיד.. איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..) אצבעות של הידיים!! איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר? אצבעות של הידיים!!!

Kinky DeviL1

New member
הי! אני עכשיו אל תדחפו!../images/Emo11.gif

מה המוצא שלך? רוסי עירקי אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית?את כל הדיסקים שלי אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?-עם הוא חשוב לי אז כע אם אתה לא מכיר אותו?לא אם אתה מכיר אותו?כן מה אתה הכי שונא בבית ספר? את הבצפר עצמו מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? נחתחתי מדף מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים? אני חדש אז עוד לא הספקתי להכיר אותו ממש! האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח? לא ממש איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? האף שלי איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר?הזרת של נהרגל

Crazy Girl2000

New member
מה מיותר באצבעות של הידיים? ../images/Emo85.gif

אי אפשר לעשות בלדיהם יותר מדייי...

נ י ל ק י

New member
האצבעות של הידיים מיותרות?

את יודעת שבלי האצבעות של הידיים לשייגעצ לא היה מי שינגן על הגיטרה? את יודעת שלא היית יכולה לחטט באף? את יודעת שלא יכולת לקסוס ציפורניים? אני חושבת שאת צריכה לקחת את מה שאמרת על האצבעות של הידיי בחזרה ולתקן את הנזק שעשית!
נ.ב בלי האצבעות של הידיים לא היינו יכולים לדעת שאת חושבת שהן מיותרות כי לא היית יכולה להקליד!!!

חח..טוב שלאאאאא

תלית אותי על איזה עמוד וירית בי ~!
טוב את האמת, שלא ממש הבנתי את השאלה. אז נשנה אותה.. אממממ.. איזה איבר הכי מיותר בגוף?! לא נראה לי שיש כזה!!!

Breaking Wave

New member
../images/Emo41.gif סקררררררררררררררררר

מה המוצא שלך? מעורבב אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית? את המחשב שלי דבר ראשון ואז את הדיסקים ואז את הבגדים שיש לי אליהם ערך רגשי חחחח ואת הגיטרה כמובן ואממ אה הציורים שלי!! אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו? תלוי מי זה המישהו הזה אם אתה לא מכיר אותו? תלוי כמה הסיכון גדול אם אתה מכיר אותו? תלוי כמה הוא חשוב לי מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה)? את האמת אני מתעבת הכל בבית ספר, ומבחינתי לחזור לבית ספר זה הרבה יותר מסתם באסה זה דיכאון נפשי... מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי)- בניצנים פחחחח 7 מהחברים שלי קפצו עליי עם מים וחולות, אה וגם בטעות נשרפתי מסיגריה. מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים? הפורום חדש, עדיין אין משהו כזה..חחח האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח? תלוי במה, אני בן אדם ריאלסטי, יש דברים שאני יודעת שאני לא בנויה להם. איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..) אממ מה?! איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר? אממ מה?! נמבר 2

נ י ל ק י

New member
אוקיי.. מוזר

מוצא- חצי ישראלית חצי הונגריה קיצר אשכנזית שרפה-דבר ראשון הייתי מנסה להציל את המשפחה שלי ואם לא אז אני חושבת שטלפון, כדי שאני אוכל להתקשר למכבי אש אפשרות להציל מישהו שאני לא מכירה- לא נראה לי.... מישהו שאני מכירה- קשה לי הלחליט כי זה מאוד תלוי עד כמה אני מכירה את אותו בן אדם, אבל כעקרון אני חושבת שאני אנסה הכי שנאתי בביצפר (מכיוון שסיימתי יב')- אני חושבת שאת ההתנשאות של המורים על התלמידים ובעצם על כל הלך הרוח בביצפר עקב האמונה של ההנהלה שהביצפר זה מקום דיקטטורי... או שאולי זה רק אצלי היה ככה?! הפגיעה האחרונה שלי-אממממ.... אני חושבת שזה היה שבוע שעבר, רצתי לחדר שלי לענות לפלאפון ובדרך נכנסתי עם המרפק שלי במשקוף של הדלת שלי ועכשיו כשאני נזכרת בזה: אווווווץ'! הכי אוהבת בפורום- אני לא חושבת שהוא כל כך שונה מאחרים מלבד העובדה שמעתיקים בו הרבה דברים מפורומים אחרים וכמובן העובדה שהוא מוקדם לשייגעצ הגדולים אמונה בעצמי-תמיד קיימת! בלעדיה אני לא יודעת איפה הייתי היום... (כנראה באותו מקום רק פחות מאושרת) איבר גוף מיותר-נראה לי שהגבות (למרות שזה לא כזה איבר, אבל סתם רציתי להכניס את זה) אבל לגבי איבר אמיתי.... אולי את האצבעות ברגליים סתם כי אין להן שימוש אצלי איבר הכי מצחיק- בלי ספק ה-אף! הוא מוציא את הרעשים הכי מצחיקים בתבל, כל אחד בעולם מתעטש אחרת ואצל כולם זה נשמע בצורה זו או אחרת מצחיק! מה עוד יש לי להוסיף? אני רוצה להודות להורי שהביאנו עד הלום ושאני ממש מתרגשת מהאולימפיאדה! מספיק או שחסר עוד משהו?

oRockGirLr

New member
נממ ../images/Emo98.gif

מה המוצא שלך? מרוקאית בהכחשה. [גם בדואית כמובן... ויפנית.. ] סתם .. אני מרוקאית שנראית אשכנזיה :) אבל כעיקרון, אני ארצישראלית
אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית? ממ את הכלבה שלי
ואת הסקסופון במקרה שהכלבה כבר ברחה. אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?- כן. כל עוד זאת לא... חח לא משנה
אם אתה לא מכיר אותו? אין כזה דבר. הוא נפש חיה, ואחר כך יהיו לי יסורי מצפון. לכל בנאדם מגיע לחיות
אם אתה מכיר אותו? אין הבדל. מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה? ממ לא יודעת.. חוץ מהילדים שלומדים איתי.. שומדבר רע בבית ספר. מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי)- אממ ביד.. שבטעות נתרקה לי הדלת של האוטו על האצבע
מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים? ממ אין פנאטים. |טראומהמפורוםהדגנחש| האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח? תמיד.
איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..) - ממ אני בדיוק מדברת על זה עם חברה
אז הציצי.. הוא יכול להיות יותר קטן וזה יהיה נחמד. איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר? הכוס. חח סתם :) אממ יש תכונה מוזרה.. ולא נחוצה במיוחד - שערות אצל נשים! וגם אצל גברים [כשיש יותר מדי]

תות15

New member
אני עונה...

מה המוצא שלך? עיראקי ומרוקאי
אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית? אני יודע שזה מאוד דבילי- אבל הייתי לוקח את החאקי שלי ועוד כלמיני דברים שקיבלתי מחברה שלי
אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?- אם אתה לא מכיר אותו? אני חושב שכן אם אתה מכיר אותו? כן
מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה?) אני ממש לא שונא בבצפר שלי ת'לימודים.. אני שונא ת'אנשים.. חברה מגעילה כזאת.. 90 אחוז ערסים והשאר לוידע לא אוהב אותם.. והחברים שלי..
מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי) נשכתי ת'שפה
מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים? כרגע אין בו שום דבר מיוחד.. נראה..
האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח? ברור
איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..) כל הצבעות ברגל חוצמה הבוהן.. כי הן זזות כולן ביחד.. אין לי ממש תחושה בכל אחת בנפרד..
איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר? פופיק.. תמיד אני מנסה להבין למה הוא נמצא שם

תות15

New member
ואנשיםםםםםםםםם..

אני יוצא עכשיו לקורס ראשג"דים בצופים עד ליום חמישי.. יהיה כיפפפפפ... יש פה עוד אנשים בצופים? אני יודע ש- lifes music בצופים..שכחתי ת'שם שלך.. בשבט רעם..

למעלה