סקרררר

אני בצופים !!1

מהנהגת דן רמת גן !! עולה עולה !! אבל אני לא ראשגדית בעע שונאת את זה !!!! גם לעולם לא אהיה אני בקורס!!!

Hezi The One

New member
נממממ

מה המוצא שלך?-אממ רבע עראקי רבע תורכי וחצי אשכנזי מוזר.... אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית?-את המחשב לדעתי... אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?-תלוי מי זה המישהו... אם אתה לא מכיר אותו?-עם זאת מישהי אז כן... אם אתה מכיר אותו?-אה הא... בלי לחשוב פעמיים מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה?-לקום בבוקר... מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי)-לא הבנתי...טוב מוקדם עכשיו אני צריך שאלות פשוטות...למה אנני ער!?!?!?! מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים?-בואו נראה...מצאתי!!!! שפיות! גם זה לא הרבה כשאנט וששאיה מסתובבות פה... האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח?-להצליח במה? טוב אני טוב בהכל... איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..)-אולי הצמיד של ניצנים...הוא כבר הפך לאיבר בגוף שלי איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר?-הצמיד לייק דה!!!! (יאקקקקק פקאציייי)

תשובות שלי ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

מה המוצא שלך? פולניה
אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית? אמממ את השירים שלי ותמונות חשובות
אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?- אם אתה לא מכיר אותו? לא
אם אתה מכיר אותו? אם אני מכירה אז תלוי אם זה מישהו חשוב לי אז ברור שכן ואם לא אז לא יודעת
מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה? אמממממ את המורה למתמטיקה... ואת הנסיעה...
מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי) החתול שלי דקר אותי בברך
(נחשב
) מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים? יש בו שייגעצ [
]
האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח? תלוי באיזה הקשר
איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..)? הזרת
איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר? אין כזה
.

natuskit

New member
גמנייי

מה המוצא שלך? חצי מרוקאית חצי בריטית. העם העצבני נגד העם הרגוע !! אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית? את הדיסק של שייגעצ. דה דה אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?- אם אתה לא מכיר אותו? אם אתה מכיר אותו? אמממ הכל תלוי באומץ שלי באותו רגע אם זה אדם זר.. אבל אם אני מכירה אז כה. אבל אם אני שונאת אותו ?! אז לא. ואם אני מרגישה רגשות אשמה? אז כה. מה אתה הכי שונא בבית ספר? אני שונאת את הכל חוץ מההפסקות !! מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? אממ בטיול השנתי אז דפקתי חליקההה שלא ישכחו לי אותה כל החיים.. ואפילו נשאר צלקת !! מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים? את העובדה שזה הפורום של שייגעצצצצצ אהבת חיי !! ומה שיש בו שאין לאחרים זה שאני רק קוראת ומתכבת פה. אז תנו כבוד !! האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח? בווטח !! עם קצת רצון ויכולת - אפילו פיל יכול לזיין תרנגולת ועם עוד קצת שכלול - יכול לזיין את כלללל הלול. אחלה מוטו איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? הכרס שלי? אהה בעצם שומןןןןן !! איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר? אממ.. לויודעתתת.

תשובות שלי!

מה המוצא שלך? ?! אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית?את הדיסק של שייגעצ אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?-בטח!הייתי מצילה את הדיסק של שייגעצ! אם אתה לא מכיר אותו?אולי אם אתה מכיר אותו?בטח שכן! מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה?את המורים.! מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי)ברגל.......בלעע נשאר לי צלקת מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים?את יובלוש! האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח???! איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..)אצבעות ברגליים..? איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר?אצבעות......?

who is this

New member
עכשיו תורי....

מה המוצא שלך? אשכנזי אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית? אלבומי תמונות ושירים שאין להם עוד עותקים אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?- ברור אם אתה לא מכיר אותו? כן אם אתה מכיר אותו? כן מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה? מקצועות כמו היסטוריה וספרות מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי) איזה שפשוף קל בברך או משהו מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים? האנשים, נושאי שיחה האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח? ברור איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..) הכל צריך איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר? שום איבר

:]

מה המוצא שלך? רומניה ומצריים אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית? את מיקה פיץ' אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?- כה אם אתה לא מכיר אותו?כה אם אתה מכיר אותו?ברור מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה? את המורה להיסטוריה=\ מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי) נחתכתי ברגל מסכין גילוח:p מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים? הוא על שייגעצ..חח האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח? זאת בדיוק הבעיה אצלי... איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..) שער איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר? האף:]

L i l A L o

New member
בלופ

מה המוצא שלך? אממ.. רומניה, פולניה וישראלית
אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית?אממ..אנשים אם יש שם? אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?תלוי מי זה...- אם אתה לא מכיר אותו?אז לא יודעת.. אני מניחה שהייתי קוראת למישהו אחר ולא מסתכנת אבל לא יודעת.. זה תלוי בסיטואציה. אם אתה מכיר אותו?אני חושבת שכן. תלוי אם אני מכירה אותו לטובה או לרעה
. מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה?אממ שזה בצפר? את השיעמום וכו'. מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי)אני כל הזמן חבולה
מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? שאפשר לדבר בו על שייגצ. מה יש בו שאין לאחרים?שייגעצ
האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח?לא תמיד
איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..)המממ.. בטן
איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר? אף

Hezi The One

New member
אנט אצלך הכי מיותר השיער...../images/Emo6.gif

סתם יש לך שיער שקסייייייייייייייייייייייייייייי

אני אני אני אני

מה המוצא שלך? אממ חצי מרוקאית ( ואני לא עצבנית ) רבע פולניה ורבע ליטאית שילוב מפחיד בעע אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית? את המשפחה ואחר כך את הכלבים שלי יאיי אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?- אממ תלוי אם הוא באמת חשוב לי ואני אסתכן למענו ... אבל רק אם הוא באמת חשוב לי כמו חברים או מישהו מהמשפחה אם אתה לא מכיר אותו? אממ לא ( מרשעת שכמותי ) אבל אני אקרא למישהו שיעזור לו אם אתה מכיר אותו? אז ברור!!! בעצם לא ברור חיחיחיח מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה? את המורים שלי ברור זונות כולם אהה וגם שיעורים בעעע
מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי) אממ פצע מסכין גילוח ברגל אווצ' כאב לי
מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים? יש בו את שייגעצ !! ואנשים חמודים ומתוקים
האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח? ברור !! איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..) אממ ציפורניים זה כזה לא חשוב !! איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר? האצבעות ברגליים חיחיחי זה קורע אותי כל פעם מחדש

GuglyBu

New member
תשובות

*אשכנזי (אם זה חשוב חצי רומני חצי פולני) *מה שאוכל *לא יודע, אף פעם לא חשבתי על זה *שיעורי בית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *לא זוכר *שייגעץ? *ברור *שום איבר? *שום איבר?

../images/Emo41.gifעכשיו אנייייי../images/Emo9.gif

מה המוצא שלך?
אומממ..האמת שאנ'לא ממש יודעת..
זה הולך לפי אמא?.. אני חושבת שאני אשכנזייה
אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית?
את המשפחה, דיסמן ובערך כל מה שאני אספיק אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?-אם אתה לא מכיר אותו?
אויש, אנ'לא אוהבת שאלות כאלה
אם אתה מכיר אותו?
^^^ מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה)?
ת'שיעורים...? מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכו')
ברגל..מתחת לברך..באילת קפצתי בשיא ההתלהבות מהמיטה ודפקתי ת'רגל במיטה...
בעע
מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים?
אני אוהבת ת'אנשים [למרות שאנ'לא מכירה פה אפ'חד אישית אבל אתם נראים אחלה של אנשים
] ואת שייגעצ-כמובןן.. האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח?
ממממ...שאלה מורכבת.. איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..)
מממ...לא'דעת..
איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר?
^^^

תורי!!../images/Emo121.gif

מה המוצא שלך?רבע ארגנטינאית רבע פרסית חצי רוסייה...מוזר אה?!
אם תיהיה שרפה בבית- מה הדבר הראשון שתרוץ לקחת מהבית?מברשת שיניים! אם היתה לך אפשרות להציל מישהו אבל יש סיכויים גבוהים לסיכון של עצמך-או אפילו מוות- היית מנסה להציל את המישהו?-כן אם אתה לא מכיר אותו?..אהה..אולי..טוב נוו.. אם אתה מכיר אותו?כן מה אתה הכי שונא בבית ספר? (ולגדולים- באוניברסיטה\עבודה?את המורה הבת זונה שלי! מה היתה הפגיעה האחרונה שלך? (ז"א- מכה- איפה-וכוליי)חתול של חברה שלי שרט אותי באצבע... מה אתה הכי אוהב בפורום הזה? מה יש בו שאין לאחרים?שייגעצ שולטים! האם אתה מאמין בעצמך שאתה יכול להצליח?אני יכולה להצליח!!! איזה איבר בגוף שלך נראה לך הכי מיותר? (לא בתוכו- איברים שרואים....יד, רגל..)גבות? מה הם עושות? מה הם מועילות? איזה איבר נראה לך הכי מצחיק\ מוזר?תחת!

למעלה