השאלון השבועי

אזירפאל

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo94.gif השאלון השבועי../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif../images/Emo203.gif

והשבוע - אין נושא. סתם שאלון נחמד ובלתי מזיק (טוב, אולי מעט מזיק
). לקוח מכאן.
מדגישומטיק.
תהנו.
1.שם פרטי: 2.הגיל שלך: 3.מזל: 4.רוצה להחליף מזל? 5.תאריך לידה: 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 7.מאכל אהוב: 8.למה אתה אוהב אותו? 9.מקום מגורים: 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? מאכלים: 1.אוהב סושי? 2.אוהב ברוקולי? 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? 7.טבעוני? 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: 17.שוקולד אהוב: 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? 20.מעדן אהוב: שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: 3.על מה אתה חושב עכשיו? 4.קר לך/חם לך? 5. חרמן/ית עכשיו? 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? 7.כועס? 8.עצוב? 9.שמח? 10.מדוכא? פעם אחרונה ש: 1.אכלת: 2.שתית: 3.דיברת: 4.הרבצת לעצמך: 5.השתכרת: 6.בכית: 7.צחקת כמו משוגע: 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: 9.התקלחת: 10:צרחת עד שהיית צרוד: שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? 7.אושפזת בביה"ח? 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: 10.היום המאושר בחייך: לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? 2.מרוצה ממנו? 3.יש עבודה? 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? 6.נהנת מהשאלון? 10. היית עונה על עוד 120 שאלות?

אזירפאל

New member
אז אני אתחיל.

1.שם פרטי: אלעד. 2.הגיל שלך: |סדגש |18. 3.מזל: דלי. 4.רוצה להחליף מזל? לא ממש מפריע לי. 5.תאריך לידה: 27.1.89. 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא נראה לי. 7.מאכל אהוב: פסטה.
8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים לי. o_O מאכלים: 1.אוהב סושי? רק צמחוני. 2.אוהב ברוקולי? תלוי במצב הרוח.
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן. >< 4.זה היה כיף? לא.
5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי אותו או משהו, מאיפה אני זוכר. 6.צמחוני? לא. 7.טבעוני? לא. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: אני מניח שסושי עם דג.
9.מאכל שלא תגע בו בחיים: רגל קרושה.
וכל החלקים המוזרים בבשר, כמו אשכים, מוח וכאלה. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: גויאבה. מה, יש לזה את הריח הכי טוב בעולם אבל זה בכלל לא טעים. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: סושי, כנראה. זה באמת ממש מוזר.
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? אין לי מושג. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? אין לי מושג מה זה. 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? בורגראנץ'. גם ישראלי וגם הכי כשר!
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: מאז ומתמיד אני מכור לפסטה, ורק לפסטה. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: פסטה.
17.שוקולד אהוב: לבן. 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא כמובן. 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? כנראה שכן. זה אותו טעם.
20.מעדן אהוב: לא מת על מעדנים, אבל יש יוגורט מתוק שממש טעים. שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? Eccentric של אפטר פוראבר. 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: אין. 3.על מה אתה חושב עכשיו? שום דבר מיוחד. 4.קר לך/חם לך? נעים לי. 5. חרמן/ית עכשיו? לא.
6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא. 7.כועס? לא. 8.עצוב? לא. 9.שמח? קצת. 10.מדוכא? לא. פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני שעה בערך. פסטה.
2.שתית: כמה דקות. 3.דיברת: גם. 4.הרבצת לעצמך: מאז שהשתחררתי מהמוסד הסגור.
5.השתכרת: אף פעם. 6.בכית: בשבוע שעבר. 7.צחקת כמו משוגע: היום, בגלל Weeds. 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: לפני הרבה מאוד זמן. 9.התקלחת: בצהריים. 10:צרחת עד שהיית צרוד: הרבה זמן. שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כן.
2.החזרת לו אחר כך? לא.
3.הספר הכי ארוך שקראת: נראה לי ש"זה" של סטיבן קינג.
4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאנשהו בפולין. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? בניתי, אבל לא יצא כל כך מפואר.
6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? קברו אותי.
7.אושפזת בביה"ח? לא. 8.נהנת? כן. 9.הזיכרון הראשון שלך: לא זוכר. 10.היום המאושר בחייך: כל מיני. לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? ארוך בצורה ממש לא רגילה.
2.מרוצה ממנו? בערך. 3.יש עבודה? כרגע, מובטל. מחפש. 4.מרוצה מהעבודה? מרוצה מהאבטלה? לא.
5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לנסות להשיג אותו קודם.
6.נהנת מהשאלון? למדי. 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? למה לא.
(אני באמת צריך להשיג עבודה
) הודגש באמצעות מדגישומטיק

רועי123456

New member
weeds

זה כזה טוב!! התכוונת לפרקים הראשונים של עונה 3 שהצחיקו אותך? אם כן אז גם אותי נקרעתי שמה. סילה המלכה

אזירפאל

New member
סיליה בהחלט מלכה ../images/Emo47.gif ../images/Emo58.gif (?)

"Ruuuude!" אחרי כמעט שנה (!) שחיכינו לעונה הזו, ועוד עם הסוף המדהים של העונה השניה... - פרקים מעולים! נקרעתי מצחוק, ואני כל כך אוהב את מארווין (כל הקטע בפרק הראשון עם זה שהוא שואל אם ננסי שכבה עם קונרד, ואז היא שואלת איך הוא ידע שלא, והוא עונה "I just knew", וסיליה ששפכה את כל ה-weed לבריכה. פשוט גאוני).

taroboy

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif../images/Emo205.gif

1.שם פרטי: תום 2.הגיל שלך: 15.5 3.מזל: דלי 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 17.2.92 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 0.0 7.מאכל אהוב: שוקולד 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה טעים P: 9.מקום מגורים: מבשרת ציון 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? אממ...אולי מאכלים: 1.אוהב סושי? כן 2.אוהב ברוקולי? זה נחמד XP 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? 0_0 4.זה היה כיף? 0_0 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 0_0 6.צמחוני? כבר לא ,לצערי. 7.טבעוני? 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא זוכר 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: תולעים וכאלה S: 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: אממ.. 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: צדפות |איכסאיכסאיכס| 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדולנדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? המה? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? אף אחד מהם. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אפרסקים? 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד 17.שוקולד אהוב: פרה 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא D: 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? כנראה. 20.מעדן אהוב: מילקי שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? The Great Darkness-Arch Enemy 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: קצת בראש 3.על מה אתה חושב עכשיו? על מחר 4.קר לך/חם לך? בסדר לי 5. חרמן/ית עכשיו? לא XDDD 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? קצת 7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? כן 10.מדוכא? לא פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני כמה שעות 2.שתית: עכשיו 3.דיברת: עכשיו 4.הרבצת לעצמך: עכשיו 5.השתכרת: לא השתכרתי אף פעם 6.בכית: אממ שבוע שעבר 7.צחקת כמו משוגע: גם 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: XDDD מזמן 9.התקלחת: היום 10:צרחת עד שהיית צרוד: מזמן שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? P: 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר ומסדר עוף החול 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאזוכר 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן,רק שהוא לא נראה כמו ארמון 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? אהאה D: 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? מאאאאאאאאוווווווווד D:::::::: 9.הזיכרון הראשון שלך:
10.היום המאושר בחייך: אה..אמ.. לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? נחמד 2.מרוצה ממנו? כן 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה?
5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? אתם חייבים לשבת על זה?.. 6.נהנת מהשאלון? קצת 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? למה לא P:

ATWA

New member
סיימתי וזה נסגר../images/Emo2.gif אני לא מאמינה../images/Emo2.gif

1.שם פרטי: חלי 2.הגיל שלך: אולמוסט 16 3.מזל: בתולה 4.רוצה להחליף מזל? לא
5.תאריך לידה: 6.9.91 - זה מצחיק אותי 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא 7.מאכל אהוב: סיני 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה סיני 9.מקום מגורים: הרצליה 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? גוואטמלה*_* מאכלים: 1.אוהב סושי? לאלאלאלאללא 2.אוהב ברוקולי? לא
מזכיר לי טראומת ילדות 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן
4.זה היה כיף? בכלל לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? מאיפה לי?>_> 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: חומוס. אם אפשר לקרוא לזה אוכל 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: שרימפס, חומוס, טחינה, ברוקולי, סושי... הרשימה ארוכה. 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא יודעת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: במבה וקטשופ
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא מכירה את זה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: פטריות. יאמ. 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: אין כזה 17.שוקולד אהוב: האוורירי הזה 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אמא 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? כן? 20.מעדן אהוב: לא מסוגלת לגעת בזה שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? AFTER FOREVER - WHO I AM - שיר ממש ממש ממש טוב! 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: ראש 3.על מה אתה חושב עכשיו? ראסטות
4.קר לך/חם לך? נחמד 5. חרמן/ית עכשיו? לאO_X 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כ"כ כן 7.כועס? כן! 8.עצוב? לא 9.שמח? כן 10.מדוכא? לא פעם אחרונה ש: 1.אכלת: ערב 2.שתית: עכשיו 3.דיברת: עכשיו 4.הרבצת לעצמך: לא זכור לי שזה קרה|: 5.השתכרת: לפני שעה הייתי שיכורה מקולה
6.בכית: אתמול 7.צחקת כמו משוגע: לפני שעה 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: לא למראה, אבל פרצופים מפגרים אני עושה כל הזמן:) 9.התקלחת: ערב 10:צרחת עד שהיית צרוד: כמה שאני מנסה, זה אף פעם לא מצליח
שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? לא 3.הספר הכי ארוך שקראת: זה היה מזמן אז אני לא זוכרת 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: אילת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? אהא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? כן 9.הזיכרון הראשון שלך: הרחם של אמא. 10.היום המאושר בחייך: כנראה ה6.10.07 לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? טוב 2.מרוצה ממנו? מאודD: 3.יש עבודה? היום גרמתי להם לפטר אותי, אפשר לומר. אבל אני עדיין דוגסיטר 4.מרוצה מהעבודה? חוץ מזה שהכלב רוצה לפרק אותי לחתיכות, כן. 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? ת"א 6.נהנת מהשאלון? בערך 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא

chyio

New member
../images/Emo34.gif

1.אוהב סושי? איכ :{ 2.אוהב ברוקולי? אה, בסדר 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן 4.זה היה כיף? לא ממש 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתיXD 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? ממש לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: סושי
9.מאכל שלא תגע בו בחיים: סושי! 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: סושי++ 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא זוכרת 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? הא?:? ~חיה בבועה~ 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? ברגרקינג 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: לא התמכרתי ס: 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: צ'יפס? 17.שוקולד אהוב: חלב 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ביתי וקנוי XP 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"?
20.מעדן אהוב: מילקי שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? לא מתנגן 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: לא ס: 3.על מה אתה חושב עכשיו? על המפגשציצ שאמור להיות עוד שעתיים ^__^ 4.קר לך/חם לך? קר 5. חרמן/ית עכשיו? לא [הפתעה גדולהXD] 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? לא 8.עצוב? טיפטיפה 9.שמח? אהאD:: 10.מדוכא? לא פעם אחרונה ש: 1.אכלת: אתמול בלילה 2.שתית: אתמול בלילה 3.דיברת: עכשיו עם סבתא 4.הרבצת לעצמך: לא זוכרת++ 5.השתכרת: לא השתכרתי 6.בכית: לא זוכרת 7.צחקת כמו משוגע: עם השציצים ;[ 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: אני תמיד עושה את זה, מה ס: 9.התקלחת: לפני כמה דק' 10:צרחת עד שהיית צרוד: מזמן לא שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? קרעו אותי? אפעם. תמיד אני קרעתי D< 2.החזרת לו אחר כך? מי שמתחיל איתי מסיים אצל אחות בצפר ~ערסית~ סתם++ אבל נראה לי שאני כן אחזיר 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר 5 XP 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: נסיעה לאילת
5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? לא ממש 8.נהנת? אה, זה כיף להיות בבית חוליםXD 9.הזיכרון הראשון שלך: סבתא רבה מחזיקה אותי 10.היום המאושר בחייך: מפגשציצ ס: סופסוף הייתי עם כל האנשים שבאמת מתאימים לי ושאני מרגישה נוח איתם :{ לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? סביר+ 2.מרוצה ממנו? אה...ככה ככה++ 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? הייתי מתכננת לקנות מערכת תופים -.- 6.נהנת מהשאלון? לא 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? אמאמאמשלי? לא.

chyio

New member
שכחתי את החלק הראשון םO

1.שם פרטי: ליהי 2.הגיל שלך: 16 3.מזל: טלה 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 10.4 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא 7.מאכל אהוב: אורז 8.למה אתה אוהב אותו? כי זה מה שנתנו לי לאכול כל החיים 9.מקום מגורים: הרצליה 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? אה...לא נראה לי

adida33

New member
עונה../images/Emo3.gif

1.שם פרטי: עדי 2.הגיל שלך: 14 וחצי 3.מזל: קשת 4.רוצה להחליף מזל? לא
5.תאריך לידה: 9.12.1992 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? כמה שנים קודם
7.מאכל אהוב: ספגטי בולונז
8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא טעים
9.מקום מגורים: כפר יונה:S 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? בטח! מאכלים: 1.אוהב סושי? לא 2.אוהב ברוקולי? לא
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? כן
4.זה היה כיף? לאאא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? המשכתי לאכול אותו! נו מה?D: 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא יודעת
9.מאכל שלא תגע בו בחיים: לשון של פרה ודגים
10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש:
11.הדבר הכי מוזר שאכלת: אני לא אוכלת דברים מוזרים.. אבל פעם היה לי ילד בכיתה שהכין לעצמו סנוויץ' עם מלפפון חמוץ, חומוס ושוקולד
וזה אמיתי! 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא יודעת
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדולנדס
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אמ... לא ידוע 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: מלח
באמת.. אני יכולה לקחת כף של מלח ולגחוף אותה לפה
17.שוקולד אהוב: לבן 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא
19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? כנראה
20.מעדן אהוב: מילקי
שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? לא מתנגן.. תסתכלו על השעה
2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: ברגל
3.על מה אתה חושב עכשיו? על זה שאני נוסעת לירושלים עוד מעט
4.קר לך/חם לך? חם
5. חרמן/ית עכשיו? לא
6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן
7.כועס? לא 8.עצוב? קצת 9.שמח? כן 10.מדוכא? זה לא כמו עצוב?
פעם אחרונה ש: 1.אכלת: אתמול 2.שתית: היום 3.דיברת: היום 4.הרבצת לעצמך: אני לא מרביצה לעצמי
5.השתכרת:
6.בכית: לא זוכרת 7.צחקת כמו משוגע:
8.עשית פרצופים מפגרים למראה: אני לא עושה פרצופים
9.התקלחת: אתמול בערב 10:צרחת עד שהיית צרוד: לפני כמה ימים
שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא, אבל עשיתי מלחמת זריקת כיסאות עם ילג מהכיתה שלי
2.החזרת לו אחר כך? אמרתי שלא נתנו לי מכות
3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר 5 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? לא
9.הזיכרון הראשון שלך: הא?
10.היום המאושר בחייך: היום של ההופעה של אוונסנס
לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? אחלה
2.מרוצה ממנו? אהא 3.יש עבודה? לא
4.מרוצה מהעבודה? אין עבודה
5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? איזה כסף? S: 6.נהנת מהשאלון? אהא
10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא!

עונה../images/Emo69.gif../images/Emo9.gif

1.שם פרטי: נאור 2.הגיל שלך: 16 וקצת יותר מחצי
3.מזל: גדי 4.רוצה להחליף מזל? לא
5.תאריך לידה: 11.1.91 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? אין לי מושג
אסור לענות על שאלונית כאלה בבוקר
7.מאכל אהוב: הממ.. בכללי אוכל איטלקי 8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא איש שיחה נהדר
9.מקום מגורים: חולון 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? ברור
למרות שחולון דווקא אחלה עיר
מאכלים: 1.אוהב סושי? לא!@#% 2.אוהב ברוקולי? הממ אין לי בעיה עקרונית איתו.. 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? חחחח כן >< 4.זה היה כיף? מאוד
5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? כמה אפשרויות כבר יש לזה?
6.צמחוני? ניסיתי לשבוע
לא הלך
7.טבעוני? לא.. 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: סושי (טוב נו אולי אני מגזים אבל אני ממש שונא את זה
) 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: סושי (לפחות לא בסושי שהחברים שלי הכינו!!!
) 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: סושי
11.הדבר הכי מוזר שאכלת: המממ אין לי מושג
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? בוגרגראנץ'! 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? חח לא ניסיתי את זה אז ממש אין לי דעה
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? הממ זה היה פעם בורגראנץ', אבל עכשיו מקדונלדס. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: מנגו 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: סוכריות גומי
17.שוקולד אהוב: כל שוקולד שיש בו 70% מוצקי קקאו ומעלה
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? תלוי במצב רוח.. אבל בעיקרון בבית 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לא, תוסיפו גם אותי לרשימה
20.מעדן אהוב: מילקי אגוזים
שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום (זה נדיר
) 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בכתף שמאל
3.על מה אתה חושב עכשיו? לא משנה
4.קר לך/חם לך? הממ די קריר
5. חרמן/ית עכשיו? הממ מאוד
6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא ממש
7.כועס? נופ 8.עצוב? טיפונת 9.שמח? גם טיפונת 10.מדוכא? לא
פעם אחרונה ש: 1.אכלת: הממ אתמול בערב
2.שתית: אתמול בלילה
3.דיברת: מקודם עם אבא שלי 4.הרבצת לעצמך:
5.השתכרת: אני לא משתכר.. אני מעדיף לשבת בצד ולצחוק על החברים שלי
6.בכית: המממ זה לא קרה כמה זמן=] 7.צחקת כמו משוגע: חחח כל הזמן!
8.עשית פרצופים מפגרים למראה: לא צריך להתאמץ בשביל זה
9.התקלחת: עוד 5 דקות
10:צרחת עד שהיית צרוד: חחחחחחח אני מניח שבקייטנה בכיתה ו' XD שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כן
2.החזרת לו אחר כך? בערך
3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר ומסדר עוף החול
(אני קורא עוד הרבה ספרים חוץ מזה!
) 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: הממ אם מתכוונים לטיסה אז חזרה לת"א מלוס אנג'לס, אם ברכב אז הממ.. אחת הנסיעות בארה"ב עצמה
5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? גם לא
7.אושפזת בביה"ח? עוד לא 8.נהנת? מאוד
9.הזיכרון הראשון שלך: זאת ממש לא שאלה למישהו שהתעורר לפני 10 דקות
10.היום המאושר בחייך: היום שבו אני אתחתן עם שרון כמובן! לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? מעאפן! 2.מרוצה ממנו? אהמ, לא
3.יש עבודה? הייתה 4.מרוצה מהעבודה? לא! 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? כבר עשיתי חח.. חשמלית
6.נהנת מהשאלון? הוא דווקא היה נחמד
10. היית עונה על עוד 120 שאלות? טחח

את באמת תמנעי ממנו להיות עם שארון?

זה אנוכי
(אבל זה לא משנה כי אני אקח את שארון לעצמי קודם |שורק|) (...ועכשיו התחלתי פה קרב נוסף על שארון
)

The Fantasy

New member
ממש משעמם לי../images/Emo69.gif

1.שם פרטי: דנה 2.הגיל שלך: 18 וחצי 3.מזל: טלה 4.רוצה להחליף מזל? נופ. 5.תאריך לידה: 26.3.89 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? חח לא, לא מפריע לי. הייתי אמורה להוולד שבוע לפני האמת
7.מאכל אהוב: המ הכל
8.למה אתה אוהב אותו? כי אני שמנה ואוהבת לאכול
9.מקום מגורים: קרית אתא 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? בטח!!!! אני שונאת את מקום הזה פיכ
מאכלים: 1.אוהב סושי? בלאט לא
2.אוהב ברוקולי? כן :) 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? די נו איכ 4.זה היה כיף? 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? 6.צמחוני? כן
7.טבעוני? המ לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת:לא זוכרת 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: הרגל הקרושה של נאור
סתם לא יודעת
10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא זכור לי
11.הדבר הכי מוזר שאכלת: המ 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס, אבל לא קונה שם בדרך כלל. 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? מה זה בכלל? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? פרה חיה ונושמת. 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שוקולד?
אבל זה לא לאחרונה, זה תמיד
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: שוקולד! 17.שוקולד אהוב: ה-כ-ל 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? אוכל של אמא
19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? המ גם אני לא מתה עליו, אבל הוא לא גרוע, הוא עדיין שוקולד
20.מעדן אהוב: גמדים נראה לי
שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום. 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: בטן!!! 3.על מה אתה חושב עכשיו? על השאלון חח 4.קר לך/חם לך? נעים לי :) 5. חרמן/ית עכשיו? חרמנית אש מגיל 6 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? בך! 7.כועס? נייט 8.עצוב? לע 9.שמח? בלאט 10.מדוכא? נופ פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני איזה שלוש-ארבע שעות 2.שתית: נראה לי שגם חח 3.דיברת: לפני כמה דקות 4.הרבצת לעצמך:
5.השתכרת: יום שישי, אבל בקטנה P: 6.בכית: היום בבוקר :( 7.צחקת כמו משוגע: כל הזמן
8.עשית פרצופים מפגרים למראה: המ 9.התקלחת: לפני שעתיים משהו כזה 10:צרחת עד שהיית צרוד: אף פעם לא הייתי צרודה
תמיד ניסיתי לצרוח כדי להיות צרודה ולא הצלחתי
שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? אחים שלי
2.החזרת לו אחר כך? בטח
3.הספר הכי ארוך שקראת: המ לא יודעת 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לארה"ב? שזה איזה 18 שעות, ללוס אנג'לס
בגיל שנתיים אבל
5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לפני כמה שנים טובות XD 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? המ 7.אושפזת בביה"ח? שנה שעברה 8.נהנת? אתמול :) 9.הזיכרון הראשון שלך: המטוס לארה"ב
10.היום המאושר בחייך: עוד לא היה אני חושבת
לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? נחמד שכזה 2.מרוצה ממנו? לא ממש =/ 3.יש עבודה? הייתה 4.מרוצה מהעבודה? הייתה משעממת, אבל 1700 שקל בעשרה ימים
אוי חברת חשמל
5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? להנות כמה שיותר לפני הגיוס. 6.נהנת מהשאלון? המ כן :) 10. היית עונה על עוד 120 שאלות?לא חחח

PerfectSP

New member
נגנב מפורום סקו"ש? ../images/Emo190.gif

כי הבאתי אותו גם ללוסטפ,וכבר עשיתי אותו,אז אולי אח"כ אני אעתיק אותו לפה...

למעלה