השאלון השבועי

Amir Noy

New member
XDDD

רוסים לא משתכרים... "אני סתם בהיי" (במבטא רוסי כבד
)
מניסיון..רוסים לא משתכרים
אלה אם כן באותו רגע עם גם יקחו מנת יתר
חברים,אלכוהול זה לא טוב ולא בריא!
אבל מותר מידי פעם עם חברים/ידידות(ומומלץ לעשות זאת בבית ריק!)

נמ

1.שם פרטי: זוהר 2.הגיל שלך: 15 3.מזל: סרטן 4.רוצה להחליף מזל? סרטן זה די מעפן, אבל לא צריך להגזים P: 5.תאריך לידה: 30.6.92 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא נראה לי. אולי לחורף. 7.מאכל אהוב: אין 8.למה אתה אוהב אותו? התשובה של נאור לזה ממש הצחיקה אותי
9.מקום מגורים: מבשרת 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? חו"ל אולי, אבל לא בזמן הקרוב מאכלים: 1.אוהב סושי? לא טעמתי 2.אוהב ברוקולי? כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? אולי 4.זה היה כיף? לא נראה לי 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? אני יודעת? ירקתי אם זה היה נוראי מדי או ניסיתי ללעוס אם זה היה חלק רגיל בבשר 0.0 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: לא יודעת 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: כל מיני איברים פנימיים, חיות מסוימות... 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא יודעת 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא יודעת >< 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? לא טעמתי של בורגראנץ' אבל נראה לי שאין שם דברים טעימים כמו במקדונלדס 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא יודעת מה זה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? לא יודעת 0.0 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: אין כזה 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: גם כזה אין P: 17.שוקולד אהוב: לבן עם עוגיות 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ביתי 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? לא מכירה את זה 20.מעדן אהוב: לא יודעת :{ אולי מילקי שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? ביצוע בפסנתר של Call Me When You're Sober של מישהי מפורום אוונסנס 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: אין 3.על מה אתה חושב עכשיו? כלום 4.קר לך/חם לך? בסדר לי 5. חרמן/ית עכשיו? לא 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? לא 7.כועס? לא 8.עצוב? לא 9.שמח? לא 10.מדוכא? לא פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני שעתיים 2.שתית: כנראה גם משהו בסביבות הזמן הזה 3.דיברת: כמה דקות 4.הרבצת לעצמך: o_O 5.השתכרת: איכס, לא משתכרת 6.בכית: לא זוכרת 7.צחקת כמו משוגע: לפני כמה ימים 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: o_O 9.התקלחת: אתמול בלילה 10:צרחת עד שהיית צרוד: לא יודעת 0.0 שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? 3.הספר הכי ארוך שקראת: אחד ההארי פוטרים, ממה שכולכם אמרתם הכי ארוך הוא 5, אז החמישי
4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת, או טיסה לצרפת/חזרה, לא זוכרת כמה זמן זה לקח 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: לא יודעת 10.היום המאושר בחייך: לא יודעת לסיכום: (מה מסכם בזה? *מגלגלעיניים*) 1.איך החופש עד עכשיו? בסדר 2.מרוצה ממנו? נראה לי 3.יש עבודה? לא
4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? ;;;;;;;;;;;;;;;;;; 6.נהנת מהשאלון? לא ממש XD 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא. ולמה זה קפץ מ-6 ל-10? הודגש באמצעות מדגישומטיק

רועי123456

New member
שלי

1.שם פרטי: נו עניתי על השאלות האלה עשרים פעם נדלג עליהם 2.הגיל שלך: - 3.מזל: 4.רוצה להחליף מזל? 5.תאריך לידה: 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 7.מאכל אהוב: 8.למה אתה אוהב אותו? 9.מקום מגורים: 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? מאכלים: 1.אוהב סושי? לא טעמתי 2.אוהב ברוקולי? כן 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי?כן חח 4.זה היה כיף? לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? ירקתי אותו 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: צריך לחשוב על זה 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: דגים 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: לא זוכר 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: לא זוכר 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס?בורגר ראנץץץ 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? לא מכיר אותה 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? קשה קשה, נבחר בורגר ראנץ כי כרגע זה מה שהכי בא לי 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה:ברוקולי 16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: מקדולנלדס 17.שוקולד אהוב: קינדר בונו 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? שניים 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? מה? 20.מעדן אהוב: מילקי שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? כלום 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: לא חש כאב 3.על מה אתה חושב עכשיו? שום דבר מיוחד 4.קר לך/חם לך? יש מזגן נעים 5. חרמן/ית עכשיו? לא חח 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן 7.כועס? כרגע לא 8.עצוב? לא 9.שמח? לא 10.מדוכא? לא פעם אחרונה ש: 1.אכלת: בצהריים 2.שתית: אני עם בקבוק מים ביד 3.דיברת: לפני כמה דקות 4.הרבצת לעצמך: לא לאחרונה חח 5.השתכרת: אף פעם 6.בכית: לא לאחרונה 7.צחקת כמו משוגע: אתמול 8.עשית פרצופים מפגרים למראה:לא זוכר 9.התקלחת: זה סיפור עצוב אבל לפני שלושה ימים 10:צרחת עד שהיית צרוד: לפני כמה חודשיים שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? - 3.הספר הכי ארוך שקראת:הארי פוטר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לאילת אני חושב 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? כן 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? כן 7.אושפזת בביה"ח? כן 8.נהנת? לא 9.הזיכרון הראשון שלך:בגיל שנתיים או שלוש בערך ועדיף שאני לא יספר חיח 10.היום המאושר בחייך: לא זוכר לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? משעמם 2.מרוצה ממנו? לא 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה?מאוד אבל אין עבודה 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לקנות מצלמה 6.נהנת מהשאלון? לא ממש האמת 10. היית עונה על עוד 120 שאלות?נראה לי שכן

Deep Blue Sky

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo39.gif

1.שם פרטי: 2.הגיל שלך: 3.מזל: שור 4.רוצה להחליף מזל? אולי 5.תאריך לידה: 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? 7.מאכל אהוב: אין לי משהו בראש כרגע... 8.למה אתה אוהב אותו? 9.מקום מגורים: מרכז 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? אולי לחו"ל מאכלים: 1.אוהב סושי? אף פעם לא טעמתי... 2.אוהב ברוקולי? מאוד
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? איכס... כן 4.זה היה כיף? לא 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? הקאתי אותו 6.צמחוני? כן 7.טבעוני? עדיין לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: בשר 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: בשר 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: בשר 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? אני לא ממש אוהבת גלידות...
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? מה אני אגיד? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? ברגרקינג 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: חביתה
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: 17.שוקולד אהוב: לבן 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? ביתי 19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? מה זה מגדים?
20.מעדן אהוב: לא אוהבת... שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? elvis presley- always on my mind 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: כאב
3.על מה אתה חושב עכשיו? על השאלון הזה 4.קר לך/חם לך? חם לי 5. חרמן/ית עכשיו? 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? 7.כועס? אולי קצת 8.עצוב? אולי 9.שמח? קצת 10.מדוכא? כן, די... פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני כמה שעות 2.שתית: לפני כמה דקות 3.דיברת: לפני דקה 4.הרבצת לעצמך: מזמן... 5.השתכרת: אף פעם... 6.בכית: לפני שבוע 7.צחקת כמו משוגע: לפני כמה ימים 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: לא זוכרת 9.התקלחת: לפני כמה שעות 10:צרחת עד שהיית צרוד: לפני כמה שנים שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? כן 2.החזרת לו אחר כך? רציתי 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לארה"ב... יותר נכון טיסה 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? לא 8.נהנת? כן 9.הזיכרון הראשון שלך: לא לכאן 10.היום המאושר בחייך: לא זוכרת
לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? ככה ככה, בסדר 2.מרוצה ממנו? כן, די... 3.יש עבודה? לא 4.מרוצה מהעבודה? 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? אם הייתי עובדת, הייתי חוסכת לדיסקים 6.נהנת מהשאלון? כן
10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

Amir Noy

New member
לא שמישהו יקרא את זה.אבל שיהיה.../images/Emo3.gif~כותרתצומי~

1.שם פרטי: עמיר 2.הגיל שלך: עוד 3 חודשים 16 כבר
3.מזל: עקרב 4.רוצה להחליף מזל? אממ..שיהיה..
5.תאריך לידה: 20.11.91 אכן תאריך מעפאן
6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? אממ..הייתי רוצה להוולד ב 11.11.11
7.מאכל אהוב: אממ...אוכל יפאני גלידה
8.למה אתה אוהב אותו? כי הוא חי כמעט כמוך
9.מקום מגורים: רמת גן
10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? אממ..לא חושב... מאכלים: 1.אוהב סושי? כןןןןן
2.אוהב ברוקולי? אםם...תזכירו לי מזה?
3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? אממ..סביר להניח שכן...
4.זה היה כיף? אני חושב שזה לא שונה מלמתוח מסטיק עם האצבע
5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? נראה לי עטפתי במפית וזרקתי
6.צמחוני? לא
7.טבעוני? מה זה?
8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: גפילטע-פיש
9.מאכל שלא תגע בו בחיים: רגל קרושה
10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: ~.~ 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: במבה עם שוקולד?
12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? מקדונלדס
13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? דפוקה לגמרי
14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדולנדס כל עוד זה לא בשר או צ'יפס
15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: מים
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: אורז
17.שוקולד אהוב: טובלרון נראה לי
למרות שאני לא אוכל שוקולד
18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אמא נראה לי
רק סושי מתעלה עליו!
19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? אני לא אוכל שוקולד עלית
20.מעדן אהוב: אממ...יוגורט לבן
זה כל מה שיש בבית שלי
שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? Ghost of the Navigator של איירון מיידן..לפני כמה שניות Blood Brothers.....(בכללי כל האלבום Brave New World
) 2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: יש לי כאב בטן מרוב אכילה של סלט
והתחלף לשיר Brave New World
3.על מה אתה חושב עכשיו? על איך אני אגמור את השאלון הזה...
4.קר לך/חם לך? חם..
כיביתי את המזגן כי אבא שלי אמר שאם אני לא בסלון זה בתם בזבוז
5. חרמן/ית עכשיו? ברור
....זה בדיוק מתאר אותי שאני שומע איירון מיידן
6.מרגיש רצון לנקום במישהו? כן!!! בזונעות בקומונת שציצים ולא מוחקים את התמונה שלי
7.כועס? לא
8.עצוב? קצת
9.שמח? פחות מקצת
10.מדוכא? תמיד...
פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני חצי שעה נראה לי
2.שתית: לפני דקה
3.דיברת: לפני כמה שעות...אני לא אוהב לדבר הרבה...ומי שהיה איתי יודע
4.הרבצת לעצמך: אממ...נראה לי שבוע שעבר..שהמחשב נתקע
5.השתכרת: לפני חודש
...לפחות בפעם הזו ההורים שלי לא ידעו
6.בכית: אממ...נראה לי אתמול..
7.צחקת כמו משוגע: לא זוכר
התחלף לשיר Blood Brothers
8.עשית פרצופים מפגרים למראה: כל יום
9.התקלחת: לפני 4 שעות
10:צרחת עד שהיית צרוד: בהופעה של אוונסנס
שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? נראה לי
2.החזרת לו אחר כך? לא יודע
3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר החמישי
כה..נשברתי באמצע השישי
4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לצרפת
5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? אני לא מוכשר כ"כ שאני יכול לקרוא לזה ארמון
6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? בחופש של שנה שעברה
7.אושפזת בביה"ח? לפני שנתיים נראה לי... 8.נהנת? יום שלישי
9.הזיכרון הראשון שלך: יש הרבה
10.היום המאושר בחייך: אממ...תאמת שאני לא יודע...אבל היו לי כמה ימים באמת מאושרים
לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? חביב
2.מרוצה ממנו? נראה לי שכן
3.יש עבודה? לא...אבל הייתי שמח לאחת
(גם זנות נראה לי
) התחלף לשיר The Mercenary
4.מרוצה מהעבודה? שתיהיה נדע
5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? לקנות משרוקית
6.נהנת מהשאלון? אממ...יכול להיות
10. היית עונה על עוד 120 שאלות? תן לי לחשוב....אמ....לא!
הודגש באמצעות מדגישומטיק
מדגישומטיק כפרה עליך

ברוקולי../images/Emo3.gif

הנה http://www.edugal.org.il/hokrim/organism/pics/or089b.gif (תגובה מהירה, תעתיק לחלון חדש או משהו XD ~עצלנית~)

Liquid Dreams

New member
להלהללהההההלה

1.שם פרטי: לינטו
2.הגיל שלך: 13 3.מזל: סרטן 4.רוצה להחליף מזל? לא 5.תאריך לידה: 17.7 6.היית רוצה להוולד בתאריך אחר? אם כן, איזה? לא :0 7.מאכל אהוב: יש הרבה }: 8.למה אתה אוהב אותו? כי הם טעימים }: 9.מקום מגורים: כפר ורדים >_> 10.היית עובר למקום אחר אם היית לך אפשרות? בהחלט >< מאכלים: 1.אוהב סושי? לא
ואני דורשת להעיף את סוגיית הסושי מהפורום הזה, נמאס >: 2.אוהב ברוקולי? לא 3.קרה לך שאכלת בשר ונתקלת במשהו צמיגי? בהחלט ;;;;;;;;; 4.זה היה כיף? איכ, לא! 5.מה עשית עם המשהו הצמיגי הזה? זרקתי את השניצל ;[ 6.צמחוני? לא 7.טבעוני? לא 8.המאכל הכי מגעיל שאכלת: בוהו יש מלא ;[ בואו נגיד שכמעט כל מאכל בעולם הזה. 9.מאכל שלא תגע בו בחיים: כנ"ל 10.מאכל שנראה טעים והתברר כגועל נפש: כנ"ל >< 11.הדבר הכי מוזר שאכלת: כנ"ל >_________> 12.גלידה של בורגראנץ' או מקדולנדס? איכ על שניהם 13.מה אתה חושב על ההמצאה המוזרה של בורגראנץ' (ההמבורגר ההפוך הזה)? מה זה? 14.שאלת השאלות: בורגראנץ', מקדולנדס או ברגרקינג? מקדונלדס 15.מאכל שהתמכרתם אליו לאחרונה: שניצ"ת
וזה לא לאחרונה
16.מאכל שכל החיים אתם מכורים אליו: מסטיקים XD 17.שוקולד אהוב: לבן 18.אוכל ביתי של אמא או אוכל קנוי? של אבא
19.רק אני לא יכול לאכול שוקולד של עלית שיש עליו את הסמל של "מגדים"? הא? 20.מעדן אהוב: לאדעת לא אוכלת שאלות עכשוויות: 1.מה מתנגן לך עכשיו במחשב? הממ לא מתנגן עכשיו אבל האחרון שנוגן זה Norwegian Lovesong. אני כל כך אוהבת את השיר הזה ומתחברת אליו.
2.כאב מסויים שאתה חש עכשיו: ברגל. נאור, זה איפה שהפצע מהאבן שמשייפים איתה XD 3.על מה אתה חושב עכשיו? על שוגר שמתחיל עוד מעט D: 4.קר לך/חם לך? האמת שטיפה קר בגלל המזגן אבל לא מעיזה לכבות כי יהיה חם >< 5. חרמן/ית עכשיו? לא O_O 6.מרגיש רצון לנקום במישהו? יאפ 7.כועס? לא 8.עצוב? קצת 9.שמח? קצת 10.מדוכא? לא פעם אחרונה ש: 1.אכלת: לפני שעה בערך 2.שתית: עכשיו 3.דיברת: הרבה זמן XD 4.הרבצת לעצמך: אף פעם >: 5.השתכרת: לא השתכרתי 6.בכית: אממ לא זוכרת אבל לא מזמן :X 7.צחקת כמו משוגע: יום שלישי 8.עשית פרצופים מפגרים למראה: אף פעם XD 9.התקלחת: ~בורחת לפינה~ XD סתם++ היום 10:צרחת עד שהיית צרוד: לא צרחתי, סתם קיבלתי צרידות אצל ליהי ++ שאלות על העבר: 1.קרעו אותך פעם במכות? לא 2.החזרת לו אחר כך? נמ. 3.הספר הכי ארוך שקראת: הארי פוטר 5 כנראה 4.הנסיעה הכי ארוכה שהייתה לך: לא זוכרת >< כנראה משהו בארה"ב או זאת לאילת. 5.בנית פעם ארמון מפואר בחול? לא 6.קברת את עצמך לגמרי בחול עד שלא יכולת לזוז? לא 7.אושפזת בביה"ח? לא ממש ++ 8.נהנת? 9.הזיכרון הראשון שלך: יום הולדת 3 XD 10.היום המאושר בחייך: יש כמה כאלה
לסיכום: 1.איך החופש עד עכשיו? משעמם 2.מרוצה ממנו? די, כן 3.יש עבודה? הייתה לשלושה ימים בערך XD 4.מרוצה מהעבודה? בטח היה נחמד 5.מה אתה מתכנן לעשות עם הכסף? אממ כבר די בזבזתי אותו אז לא משנה XD 6.נהנת מהשאלון? לא 10. היית עונה על עוד 120 שאלות? לא

למעלה