BlueBeIl

New member
כמובן שכשהם יראו את העצומה

הם מיד יעלו על מטוס הנה... עזבו אתכם, אין מצב. הם לא באו בעבר וגם רוב הסיכויים שלא יבואו עכשיו.

whatascene

New member
את בטוחה שהם לא היו פה, בסביבות 97?

משומה אני כל הזמן זוכרת שקראתי על זה שהם היו פה, או ששמעתי מאנשים שהם היו פה.. לא יודעת, זה מוזר, וגם אין לי איך לבדוק..

BlueBeIl

New member
אממ, אני די משוכנעת שלא

כאילו... עם כל הלהקות שכן היו פה יש כאלה הדים עד היום - גאנד אנד רוזס ו... ביורק ואלאניס.... ועל גרין דיי בצירוף לישראל אף פעם לא שמעתי.

whatascene

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נכון, כי ברגע שהם יראו את העצומה הנהדרת הם ישר יבואו הנה, ברור! ממ..לא. א. אנחנו באסיה, לא באירופה. ב. למקרה שלא שמת לב, קצת מסוכן להיות פה בארצנו הקטנה והנחמדת. וחוץ מהבעיה הבטחונית הם גם מחפשים מקום שיהיה להם רווחי להגיע אליו, וכנראה שישראל היא לא אופציה רווחית או בטוחה במיוחד.

BlueBeIl

New member
דווקא אני חושבת שזה כן יהיה ריווחי,

כאילו... את מתארת לעצמי את ראש1 ומעריב לנוער עם מבצעים וכל זה... הם נהיו מאוד פופולריים לאחרונה, גלגל"צ והכל, כל הילדי "MTV אלטרנטיבי" של אוונסנס ולינקין פארק ירוצו לראות, וגם הפאנקיסטים בטח לא יוותרו על הלהקה הזאת שהקשיבו לה בכיתה ז'... אבל שוב, הם לא באו לכאן גם שהייתה רגיעה, אין סיבה שהם יבואו דווקא עכשיו. במיוחד עם הם חברים של בל וסבסטיאן
הי, בואי לצ'אט פוסטמה!

BlueBeIl

New member
כן את בואי כבר!

בל וסבסטיאן זו להקה כזאת הם היו בארץ לא מזמן ונגנו עם אביב גפן ואז חזרו הבייתה והתחילו ללכלך על ישראל

whatascene

New member
לבוא לאן בדיוק?

אני לא ממש מסתובבת פה בצ'אטים חח מה הם אמרו עלינו בדיוק?

whatascene

New member
או תודה =)

ובוקר טוב חח ממ למען האמת קראתי משהו על זה, הם דיברו על הכיבוש ושאנחנו רעים בלה בלה בלה.. =/

מה?O:../images/Emo163.gif

הלק, האייליינר, הצללית, השיער... הכל יפה.
גההה, טרה בלק שחור. טרה בצללית אדומה.

למעלה