אמוטיקונים חדשים

נועם@בת

New member
את הדקא הארוך קיבלתי פעם אחת

לפני שנתיים בערך. התגובות שלי היו סף היסטריה שירד לרצפה, ודימומים חזקים אחרי כמה ימים. והשבתה מוחלטת של כל המערכת שגם 7 ימי זריקות לא הצליחו להזיז את השחלות בגרוש
כאבים בפטמות אצלי זה המדד הבדוק ביותר לוסת מתקרבת, אצל אחרות זה אחד מסימני ההריון
וזאת בדרך כלל תגובה לשינויים הורמונלים. על קור וכאבים ברגלים לא שמעתי, אבל מהנסיון הקולקטיבי של הפורום- הכל יכול להיות
חוצמזה, זה סתם יכול להיות סימן מקדים לשפעת טפו טפו טפו
תשמרי על עצמך, ובהצלחה מתאים לנו גשם של הריונות בחודשים הקרובים.
נועם

יובל@

New member
דקא וכאבי רגליים

הי פנינה התופעה של כאבי רגליים מוכרת לי מאד וגם אני סבלתי ממנה. קשה לי לזכור אם זה היה עם הקצר או הארוך אבל זה כאב!! זו מן הרגשה שעוד מעט הרגלים יתפוצצו ממש בגלל לחץ פנימי. אני ממליצה לך לעשות לעצמך או לבקש מבעלך עיסוי טוב ברגלים זה עוזר !! כמו כן עוזרת גם מקלחת חמה עם הזרמת המים ישירות על הרגלים.

מתי את אמורה לקבל?

כמה זמן עבר מאז? לפעמים קורה שיש עיכוב קטן, וזה לא משפיע על הטיפול, אבל תבררי, אולי יש צורך בבדיקות. אני הייתי אמורה לקבל בין היום ה-8 ל-11 אחרי הדקא, וזה קרה רק ביום ה- 14 ולא השפיע על הטיפול בכלל. אבל מצד שני זה היה יום אחד בלבד לפני הדד ליין שבו הייתי אמורה להגיע לבדיקות, בגלל האיחור הנ"ל... בקיצור- אל תתביישי לשאול. כאבים ברגליים לא מוכרים לי, אבל כבר קיבלת עצות טובות. שיעבור מהר!

למעלה