שבת שלום לכולם!

../images/Emo81.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם!

יש לי המלצות לסופ"ש, אבל אעלה אותן אחר כך. אתם מוזמנים להעלות המלצותיכם בשרשור. במיוחד המלצות לטיולים וארועים במהלך פסח, שלדעתכם יעניינו את חברי הפורום.

NIR Y

New member
שבת שלום

אני ממליץ על הסרט "החולמים", סרט על חובבי קולנוע שגרים בצרפת בשנות ה-60 המאוחרות בזמן מרד האוניברסיטות, סרט מוזר אבל מצוין.

Shakty

New member
אם זה לא היה סרט של ברטולוצ'י היו

קוראים לזה פורנו רך - חוץ מכמה צילומים אינטימים נחמדים ופרובוקציות זולות (אח ואחות) אין בסרט הזה כלום.

NIR Y

New member
תאמת

שאין לי מושג מי זה. אז כמובן שבלי שום קשר אני חושב שזה סרט מצוין. וכן יש בו יותר פורנו מבאינטרנט.

deePink

New member
אני

הולכת עם המשפחה וחברים לטיול הבא... מסלול הטיול: רמת הנדיב ברכס הכרמל.
ארוחת בוקר בגני רמת הנדיב (פיקניק!
). אחרי ארוחת הבוקר אנחנו הולכים למסלול מעגלי אל מרומי מצוק חוטם הכרמל כשבדרכנו נעבור ליד שרידים של חוות חקלאיות קדומות, מעיין יפה עם ניקבה חצובה, חורש עשיר, תצפית מרהיבה על מישור חוף הכרמל ועוד. המסלול בדרגת קושי קלה וימשך כ-4 ש' (ברוטו).

wommer

New member
רק חבל שהכרמל לא ממש בשיאו...

אחרי השריפה הגדולה...

holo

New member
לפני איזה שבועיים או שלוש

עשיתי את המוחרקה, מסלול קצת מעצבן וארוך, אבל זה חוויה..

weird dust

New member
גם אני ניסיתי להגיע לשם

אבל ברגע שהגענו לנהר המזוהם החלטנו לחפש מקום אחר לחצות בו, ואחרי די הרבה זמן החלטנו שנעשה את זה בעתיד, העתיד כבר כאן - הטיול לא. מקום נחמד מאוד, רואים אותו מהבית.

holo

New member
אני הייתי בטיול שנתי יומיים

איזה כיף היה!! אחד הטיולים הטובים שעשיתי... יום ראשון נסענו להר מירון וטיפסנו עליו, אח"כ נסענו לצפת ונשארנו קצת ואז נסענו לקיבוץ מנרה, שם היו הצימרים. הלכתי לישון ב4 קמתי ב 6 וחצי כמו טמבל, ומסטול מעייפות נסענו למבצר נמרוד ואז ירדנו אל הבניאס, חתיכת דרך של איזה 4 ק"מ בירידה מעצבנת, אבל היה כיף לאללה. בקיצור, זאתי ההמלצה שלי למי שרוצה דוף שבוע איכותי ואוהב לטייל!

holo

New member
וגם את היומיים האלה הוצאנו

מהבית ספר בקושי רב, עד שהם הסכימו לזה...

oribarak

New member
אף פעם המניוק לא מזכיר שגם אני היתי

גם אני היתי בטיול, באותו חדר איתו, בגלל חבר דבול שלנו לא ישנו כל הלילה...לא עשינו חשיש...אני חושב לפחות הטיול הכי שווה בעולם, ומה ירידה מעצבנת?ירידה אדירה!!!!4 קילומטר של קפיצה על אבנים זה הדבר הכי כיפי בעולם

מורנא007

New member
פעם לפני הרבה שנים

עשיתי מסלול מים לים. כלומר עולים בנחל אכזיב למירון ויורדים לכינרת בצד השני בנחל עמוד, היה טיול של שבוע - תענוג.

למעלה