אין כמו הבית- העדכון השבועי

QsomeoneQ

New member
../images/Emo82.gifאין כמו הבית- העדכון השבועי../images/Emo70.gif

מכירים את המשפט הזה
לא מסכימה איתו.... לאחרונה אני מוצאת את עצמי הרבה יותר מאושרת כשאני נמצאת מחוץ לבית מאשר כשאני בבית.. בכל אופן - זה מסתדר לי טוב.... אני חוזרת הביתה מבצפר, אוכלת ורואה תשוקות והולכת...
אז מה היה לנו השבוע
סקר חדש עלה לאוויר
בסקר הקודם התבקשתם להחליט - שרידן או קיי
שרידן הובילה לאורך כל הסקר, ובסוף ניצחה עם 9 נקודות הפרש - 29 לשרידן ו20 לקיי. סה"כ הצביעו 49 אנשים. להזכירכם: תמיד אפשר להצביע לסקר ישן גם לאחר שעלה אחד חדש ע"י לחיצה על כפתור "ארכיון סקרים". אתם מוזמנים להצביע בסקר החדש ולהחליט - מי הילד שהכי לא קשור להורים שלו
המעריצה של יוליה שאלה אותנו איזה זוג הכי יפה לדעתנו. היו שם הרבה אפשרויות לזוגות אהובים, אבל אני אומרת - כאילו שואיס ותרית'ן כאילו דהההה
soapsfan התחיל שרשור ציטוטים מפרקים. שווה הצצה
Ker 15 העלתה את הרעיון של אתר ישראלי לתשוקות. soapsfan התנדב לפתוח מחדש את האתר שלו. הכתובת תהיה http://passions.up.co.il. בהצלחה
°bubels° חגגה יום הולדת
מזל טוב
צל"ש השבוע - לתמיד מישהי וsoapsfan שפתחו מיוזמתם שרשור פרק יומי בזמן היעדרי. תודה
אני מזכירה לכם שכל מי שרוצה שתהיה לו פינה אישית מוזמן לפנות אליי במסרים או במייל. חברים חדשים
shuis4ever
Devilish Angel
python 4
IrIsH BaBe
Mסטיק ורוד
hadardit
backstreet girl
LIRRon
בריידי בריידי
me1231
מרTIMMY
ברוכים הבאים לכולם
שתהיה לכם שבת שלום
רעות

shambi

New member
הצבעתי לסקר!

ודרך אגב - הייתי הראשונה!! ומה פתאום מייגל קשור לפילאר? הוא אפילו לא מכיר אותה

shuis4ever

New member
נראה לי שהיא מודעת לעובדה הזו ...

אבל תודה בכל אופן :) נראה לי שהיא התכוונה שאף פעם לא רואים אותם מדברים או משו. נ.ב ברוכה הבאה! ועצה קטנה לדרך- הישמרי מפייטונים שוביניסטים וכפיליהם! בהצלחה!

shambi

New member
אהבתי ../images/Emo6.gif

"הישמרי מפייטונים שוביניסטים וכפיליהם" ואכן כן, אני מודעת לעובדה הזו... זה היה בצחוק כי אף פעם לא רואים אותם ביחד

תודה על הקבלת פנים

אתם ממש נחמדים פה! רק מה...לא הבנתי למה התכוונת ב:"הישמרי מפייטונים שוביניסטים וכפיליהם"

python 4

New member
או, זה נובע רק מכוונות טובות.

הן התכוונו לכך שאם את הולכת בשדה ופתאום את רואה מולך נחש פיתון, אז כדאי לך להיזהר (למרות ש- python, אגב, הוא לא ארסי).

QsomeoneQ

New member
שואיס4אבר ופייתון לפה מיד...

אני רואה שאיכשהו קיבלתם את הרושם המוטעה שריבים בפורום הזה זה בסדר. אז זהו - שלא. ברגע זה אני מכריזה על הודנה. כל הודעה שקשורה לאיזשהו טיזינג אחד כלפי השני תמחק... וכמו בבצפר - 3 הודעות שאני צריכה למחוק = חסימה. באמת חבל שאני צריכה להיות ככה... זה כבר באמת עבר את גבול הטעם הטוב... ותרגעו - זאת באמת רק אופרת סבון

shambi

New member
רק שאלה קטנה ../images/Emo26.gif

החוק הזה חל רק עליהם, או שמא גם אנחנו חייבים לציית לחוק? ואז מה אם את מכריזה על הודנה?.. אם הערבים לא מתייחסים אליו, למה שאנחנו נתייחס??

QsomeoneQ

New member
כן.... זה חל גם עליכם ../images/Emo3.gif

ובלי פוליטיקה בפורום
JUST TRY ME

shasha14

New member
התלבטתי בין קיי לסם וגרייס לבין מיג

מיגל לפילאר...אבל בחרתי במיגל............

moran14h

New member
אוקיי נעלבתי!../images/Emo7.gif

מסיבה לא ברורה שכחת אותי (או שלא) ב"חברים חדשים"

QsomeoneQ

New member
אוקיי אנשים - אז ככה:

כשאני עושה עדכון שבועי אני הולכת ובודקת את כל מי שעשה הודעה של חדש (במקרה הזה היו גם כאלה שביקשו ספציפית להיות בעדכון). ולמרות זאת - אני בן אדם, וקורה שמפספסים משהו. באמת שאל תעלבו אם אני לא שמה אתכם בחברים חדשים... אפשר לעשות מן דבר כזה שכל עדכון שבועי מי שרוצה ישרשר לפה שהוא לא היה בחברים חדשים ושבוע אח"כ הוא כן יהיה... טוב

python 4

New member
אבל רגע...

למה שמת אותי בחדשים? אני כתבתי הודעה פה בפורום ביום שהוא נפתח. בשבוע הבא אני דורש לא להיות ברשימת החדשים!
ואגב, רעות, אני מבקש למחות רשמית בפני ועדת הבחירות המרכזית על תוצאות הסקר הקודם - לא יכול להיות ששרי לקחה את קיי! לדעתי היו הצבעות כפולות! היו זיופים בקלפי! וחוץ מזה, ספרת גם את קולות החיילים והימאים?

למעלה