אתה משגע אותי גררר
P python 4 New member 5/12/03 #15 אההה... אוקיי.... ../images/Emo9.gif באנגלית יש כזה ביטוי - יש לך את ה- smoking gun. שכחתי להשמיד את הראיות..
אההה... אוקיי.... ../images/Emo9.gif באנגלית יש כזה ביטוי - יש לך את ה- smoking gun. שכחתי להשמיד את הראיות..
צ צהובון 1 ויחיד New member 5/12/03 #12 אותי את יכולה לרשום על תקן אורח ../images/Emo8.gif מדי פעם אני אפציע ואופיע, אבל תלמדו להעריך את הגיחות שלי
אותי את יכולה לרשום על תקן אורח ../images/Emo8.gif מדי פעם אני אפציע ואופיע, אבל תלמדו להעריך את הגיחות שלי
P python 4 New member 5/12/03 #13 ברוך הבא! מצידי אתה יכול להפציע מתי שאתה רוצה, אבל אל תביא לכאן את ראול. פה זה פורום של סוגדי לואיס.
I I n n u e n d o New member 5/12/03 #16 L../images/Emo6.gifL ברור שקיי לסאם וגרייס. הם כאלה נחמדים ואדיבים וקוצ'י מוצ'י אם הם היו יודעים מה עובר לבת השטן שלהם בראש.
L../images/Emo6.gifL ברור שקיי לסאם וגרייס. הם כאלה נחמדים ואדיבים וקוצ'י מוצ'י אם הם היו יודעים מה עובר לבת השטן שלהם בראש.
מ מרTIMMY New member 5/12/03 #18 מותק, אם היית יודעת מה יעבור לגרייס בראש - קיי הייתה נראית לך אחת מהקאסט של דובוני אכפת לי