"אני חולה כשאני לבדי...."

../images/Emo82.gif"אני חולה כשאני לבדי...."../images/Emo82.gif

היי בנות, בואו שתפו אותנו במה שעברתן השבוע......
שיר השבוע של נועם:
שיר השבוע בכללי:
אלבום השבוע:
אומן השבוע:
תמונה שבועית:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט מרגש/מצחיק ששמעתן השבוע:
תכנונים לשבוע הבא:
משהו נוסף? שתרצו לשתף, לפרוק, משו? לא? טוב. סתם.. מי שרוצה לספר חוויה מסויימת שהיא עברה השבוע. שתדע שהיא יכולה לספר, ונקשיב ואפילו נפרגן או נעזור במה שנוכל
שבת שלום.

...

שיר השבוע של נועם: אני וכל המחשבות. שיר השבוע בכללי: קרן אור. אלבום השבוע: ממנטו מורי. אומן השבוע: אביב. תמונה שבועית: אין. משהו טוב שקרה השבוע: הימים עם מיכלי,תל אביב,שיחות. משהו רע שקרה השבוע: לא חסר.. ציטוט מרגש/מצחיק ששמעתן השבוע: לא עולה לי בראש כרגע.. תכנונים לשבוע הבא: כלום. משהו נוסף? שתרצו לשתף, לפרוק, משו? לא? טוב. סתם.. מי שרוצה לספר חוויה מסויימת שהיא עברה השבוע. שתדע שהיא יכולה לספר, ונקשיב ואפילו נפרגן או נעזור במה שנוכל אני מעדיפה לשמור את זה לעצמי שבת שלום. גם לך

המחצללת

New member
שירוש, אני פה תמיד תמיד, גם אם פיזית פחות.

רחוק מהעין הכי קרוב ב
איי לאב יו.

פלדלמן

New member
"כניראה, ככה עדיף שיהיה, שכל החרא יעללההההה"

שיר השבוע של נועם: כניראה
השיר הזה בהחלט קיבל משמעות אחרת אתמול
שיר השבוע בכללי: מתוק מתוק - יגאל בשן ולהקת פיקוד צפון, וכל מיני שירים דיכאוניים באנגלית ... אתמול אלבום השבוע: יגאל בשן - אוספים אותי 92', שני האלבום של אבריל לוין אומן השבוע: יגאל בשן... השירים שלו מרגיעים אותי... תמונה שבועית:
משהו טוב שקרה השבוע: הסתיימו השיעורי רענון בפסיכו', נפגשתי עם ידיד טוב שלי, זרקתי את דרור, חברה שלי הכירה לי מישהו משהו רע שקרה השבוע: רבתי עם הידיד הטוב שנפגשתי איתו, המישהו שחברה שלי הכירה לי זרק אותי לפני שהתחלנו בכלל, כל השבוע הזה בכלליות היה רע...
ציטוט מרגש/מצחיק ששמעתן השבוע: אז מה? לו יש גזע ולי? תכנונים לשבוע הבא: שיבר! שיבר! שיברררררר!!!! ולצום ביום כיפור
ולטייל בכל העיר
אבל כ"כ הולכת לשיבררררררר
משהו נוסף? שתרצו לשתף, לפרוק, משו? לא? טוב. סתם.. מי שרוצה לספר חוויה מסויימת שהיא עברה השבוע. שתדע שהיא יכולה לספר, ונקשיב ואפילו נפרגן או נעזור במה שנוכל היה לי חרא יום אתמול
זהו
הייתי צריכה חיבוק הרגשה ממישהו ואף אחד לא היה פנוי לתת לי

המחצללת

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif |חיבוק

פלדלמן

New member
בובייי!! אני עוד אתרגל לחיבוקים האלוווו!!!../images/Emo6.gif

מתהעליכןןןןןןןןן עלייך ועל שיררררר!!!

למעלה